Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Real Madrid je Real Madrid, svi ostali ponekad izrone da uzmu zraka pa potunu ih nema ih nigdje godinama.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Žao mi samo što Jozo nije bio na klupi kad Ronaldo dobi crveni,kako bi ga našamarali Cholo i Diego 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sad pocinje sezona ljudovi moji
od 30 juna do 1 septembra , Madrid napada sve frontove
od 30 juna do 1 septembra , Madrid napada sve frontove
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Cautinho
- Kontakt:
Kao sto sam rekao,naravno da nece.
Napisao si da ces napustiti forum ako Atletico uzme,nije ti nitko govorio da to radis.To nije oklada,jer ja sa svoje strane nemam nista.A naravno da sam mislio da ce Atleti osvojiti,tko drugi.
Napisao si da ces napustiti forum ako Atletico uzme,nije ti nitko govorio da to radis.To nije oklada,jer ja sa svoje strane nemam nista.A naravno da sam mislio da ce Atleti osvojiti,tko drugi.
Keep walking.
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Jbo majku meni jos nije jasno koja je ovo sreca bila vcrs izgleda da su svi kolektivno isli na Dzumu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Pa gdje ste vi to godinama?Harrison je napisao/la:Real Madrid je Real Madrid, svi ostali ponekad izrone da uzmu zraka pa potunu ih nema ih nigdje godinama.
Boli vas briga imate 9 trofeja lige prvaka 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Potrošit će Perez jedno 500 miliona na pojačanja pa možda tad osvojite Kup Kralja

Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
-
- Kontakt:
Ovo nije Real kakvog sam zavolio i kakvog zelim da gledam. Treba biti i realan i reci da su/smo postali ciganski klub i to zahvaljujuci postupcima na terenu. Mislim da bi ih trebali prestati zvati kraljevski klub.
Ne govorim ovdje o trofejima nego o igri i ponasanju.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
+1DesimaL je napisao/la:Mou ostani !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- skyisthelimit
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Jadno.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
- Cautinho
- Kontakt:
Da,umalo zaboravih:
Mou,neka teeee!!!
Mou,neka teeee!!!
Zadnja izmjena: Cautinho, dana/u 18 maj 2013, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
Keep walking.
Pa ko te tjera da gledas, eto ti Celika i gledaj ga, pusti ba Reala ako su cigani...vivaILchelik je napisao/la:Ovo nije Real kakvog sam zavolio i kakvog zelim da gledam. Treba biti i realan i reci da su/smo postali ciganski klub i to zahvaljujuci postupcima na terenu. Mislim da bi ih trebali prestati zvati kraljevski klub.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Vidi sto se smije dusa draga.Ado1921 je napisao/la: HAHAHAHHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH

Ma ko se to nama smije,ha?Ma ko???

Oduvijek sam simpatisao hendikepirane osobe,nekako sam slab na njih
Higuaina pod hitno poslati u tri lijepe PM.Ko ga je doveo ruke mu se osušile dabogda.
Koliko je on samo koštao Real svojim promašajima, odmah se sjetim utakmice protiv Lyona na SB.Znači indentična situacija kao večeras ostaje sam i puca pravo u golmana nekoliko minuta kasnije Pjanić pogađa Real ispada.
Koliko je on samo koštao Real svojim promašajima, odmah se sjetim utakmice protiv Lyona na SB.Znači indentična situacija kao večeras ostaje sam i puca pravo u golmana nekoliko minuta kasnije Pjanić pogađa Real ispada.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
samo da kažem svaka čast Diego... do sada je u tekmama pokušavao da se nadigrava sa Realom i gubio je... večeras je pobjedio Murinja na murinjovski način... rat frka, provokacija tuča... koliko je samo bitnih utakmica i Finaa Mo dobio na ovaj način???
a ovaj što neće ko čovjek da ode sa foruma moj je predlog da se banuje... riječ je riječ... ako neće da je poštuje sam nek ga natjeraju... niko mu ne brani da se reguje ko RinogStar...
a ovaj što neće ko čovjek da ode sa foruma moj je predlog da se banuje... riječ je riječ... ako neće da je poštuje sam nek ga natjeraju... niko mu ne brani da se reguje ko RinogStar...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
Hvala Bogu da cu ga gledati. Čelik je zivot ! To sto ja simpatisem Real je moja stvar i iznjecu svoje misljenje. Nekom ce se to misljenje svidjeti nekom ne kao npr tebi. To sto ti ne vidis dalje od svog nosa je tvoj problem, ali ovo nije Real kakav ga 90% navijaca i simpatizera zeli gledati.Harrison je napisao/la:Pa ko te tjera da gledas, eto ti Celika i gledaj ga, pusti ba Reala ako su cigani...vivaILchelik je napisao/la:Ovo nije Real kakvog sam zavolio i kakvog zelim da gledam. Treba biti i realan i reci da su/smo postali ciganski klub i to zahvaljujuci postupcima na terenu. Mislim da bi ih trebali prestati zvati kraljevski klub.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.