RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Stone Island
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Institucija.
Iz zara ce opet planut vatra aBd
Sretan rodjendan voljeni klube!!
Sretan rodjendan voljeni klube!!
lezVe do bagro
Imali novosti u Velezu odlasci/dolasci ?????????
Otisli Bobic, Peco, Mesanovic, Hajdarovic, Vidovic, Lukomirak, Rovcanin (svi za koje bi se moglo reci da i valjaju nesto) .Rodeni je napisao/la:Imali novosti u Velezu odlasci/dolasci ?????????
Dolasci

Ja yebem majku u picku svima koji su doveli klub do ovog stanja.Majke vam se nayebem,yebem vam dojilo majkino.I ovoj garnituri sto se mota petnaest godina ja isto prcim majku do kraja picke.Idite yebem vam majkinu majku
lezVe do bagro
Zasto ne dovedete najbolje iz Čapljine,Turbine,Igmana i ostalih klubova u okolini.Ko prati te klubove zna da ima materijala,plus Mostar,moze se fina ekipa napraviti.Tako su vam dolazili i Salihamidzic,Halilhodzic,Hebibovic i jos dosta njih.Uz dobrog trenera bi napredovali i mladi igraci zeljni dokazivanja.I među studentima koji dođu u Mostar bude fudbalera,ali odu od kuce i kane se,ne kosta nista napraviti neku probu.Velez je veliko ime i mislim da bi ovi navedeni vise ginuli na terenu da se dokazu nego neki polovni igraci koji samo o parama razmisljaju
Najmanji problem su igrači brato, imamo mi većih problemi od toga u ovom trenutkuScout1921 je napisao/la:Zasto ne dovedete najbolje iz Čapljine,Turbine,Igmana i ostalih klubova u okolini.Ko prati te klubove zna da ima materijala,plus Mostar,moze se fina ekipa napraviti.Tako su vam dolazili i Salihamidzic,Halilhodzic,Hebibovic i jos dosta njih.Uz dobrog trenera bi napredovali i mladi igraci zeljni dokazivanja.I među studentima koji dođu u Mostar bude fudbalera,ali odu od kuce i kane se,ne kosta nista napraviti neku probu.Velez je veliko ime i mislim da bi ovi navedeni vise ginuli na terenu da se dokazu nego neki polovni igraci koji samo o parama razmisljaju

Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Jedna stvar me interesuje kod Veleža. Koliko sam upoznat, Velež nema previše dugova kao Borac ili Čelik, ali nema ni puno para ni ljudi koji su spremni da vode klub. Jesam li u pravu i koliki je otprilike dug Veleža?
Izronit će Velež...
Sretno Mostarci, da se što prije dokopate PL ali sa organizovanim radom pa da vodite bitku za sami vrh gdje i pripadate
Sretno Mostarci, da se što prije dokopate PL ali sa organizovanim radom pa da vodite bitku za sami vrh gdje i pripadate

Nad tobom sunce najljepše sja
Velezov dug je oko 600 milja. U vezi toga da nema ljudi. Ima druze normalno da ima ipak je Velez Velez sa gomilom navijaca u svim slojevima drustva samo je problem sto se isti ljudi sa kriminalnom proslosti vrte oko njega. Vjeruj nece ni to jos dugo. Puca raja po savovima osjeti se zestoko.KLIS je napisao/la:Jedna stvar me interesuje kod Veleža. Koliko sam upoznat, Velež nema previše dugova kao Borac ili Čelik, ali nema ni puno para ni ljudi koji su spremni da vode klub. Jesam li u pravu i koliki je otprilike dug Veleža?
Pinoglavi hvala brato. Akobogda. I vama puno srece u evropi i da prođete dovezi
Hvala na odgovoru i sretnoCocaine je napisao/la:Velezov dug je oko 600 milja. U vezi toga da nema ljudi. Ima druze normalno da ima ipak je Velez Velez sa gomilom navijaca u svim slojevima drustva samo je problem sto se isti ljudi sa kriminalnom proslosti vrte oko njega. Vjeruj nece ni to jos dugo. Puca raja po savovima osjeti se zestoko.KLIS je napisao/la:Jedna stvar me interesuje kod Veleža. Koliko sam upoznat, Velež nema previše dugova kao Borac ili Čelik, ali nema ni puno para ni ljudi koji su spremni da vode klub. Jesam li u pravu i koliki je otprilike dug Veleža?
Pinoglavi hvala brato. Akobogda. I vama puno srece u evropi i da prođete dovezi

- Probisvjet
- Kontakt:
ribo, ako bude kakvih pomaka pisi. Jbg. bas suhva gledati vas na pdf cvajtare. Hajde zaletite se i nazad u PL. Pozdrav i podrska za Velez.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- pravnik1981
- Kontakt:
- pravnik1981
- Kontakt:
To je ispod casti nasim futavcima iz upraveScout1921 je napisao/la:Zasto ne dovedete najbolje iz Čapljine,Turbine,Igmana i ostalih klubova u okolini.Ko prati te klubove zna da ima materijala,plus Mostar,moze se fina ekipa napraviti.Tako su vam dolazili i Salihamidzic,Halilhodzic,Hebibovic i jos dosta njih.Uz dobrog trenera bi napredovali i mladi igraci zeljni dokazivanja.I među studentima koji dođu u Mostar bude fudbalera,ali odu od kuce i kane se,ne kosta nista napraviti neku probu.Velez je veliko ime i mislim da bi ovi navedeni vise ginuli na terenu da se dokazu nego neki polovni igraci koji samo o parama razmisljaju
lezVe do bagro
Upratio sinoc kad su ga radili. Drama. Dolina Grka vazda puna armije bilapravnik1981 je napisao/la:
Probisvjet hocu brato. Ziv i zdrav bio

- bugojanac1234
- Kontakt:
Koje uprave ?dzelllo je napisao/la:To je ispod casti nasim futavcima iz upraveScout1921 je napisao/la:Zasto ne dovedete najbolje iz Čapljine,Turbine,Igmana i ostalih klubova u okolini.Ko prati te klubove zna da ima materijala,plus Mostar,moze se fina ekipa napraviti.Tako su vam dolazili i Salihamidzic,Halilhodzic,Hebibovic i jos dosta njih.Uz dobrog trenera bi napredovali i mladi igraci zeljni dokazivanja.I među studentima koji dođu u Mostar bude fudbalera,ali odu od kuce i kane se,ne kosta nista napraviti neku probu.Velez je veliko ime i mislim da bi ovi navedeni vise ginuli na terenu da se dokazu nego neki polovni igraci koji samo o parama razmisljaju

One sto se javlja samo kad njima odgovara,a do tad su "dali ostavke"jos od septembrabugojanac1234 je napisao/la:Koje uprave ?dzelllo je napisao/la:To je ispod casti nasim futavcima iz upraveScout1921 je napisao/la:Zasto ne dovedete najbolje iz Čapljine,Turbine,Igmana i ostalih klubova u okolini.Ko prati te klubove zna da ima materijala,plus Mostar,moze se fina ekipa napraviti.Tako su vam dolazili i Salihamidzic,Halilhodzic,Hebibovic i jos dosta njih.Uz dobrog trenera bi napredovali i mladi igraci zeljni dokazivanja.I među studentima koji dođu u Mostar bude fudbalera,ali odu od kuce i kane se,ne kosta nista napraviti neku probu.Velez je veliko ime i mislim da bi ovi navedeni vise ginuli na terenu da se dokazu nego neki polovni igraci koji samo o parama razmisljaju
lezVe do bagro
Ne vjerujem da je Velez ovdje
Na stranu prepucavanja i ostalo. Ekspresan povratak zelim, a prije toga da se obracunate s onima sto ga unistavaju godinama 

- SamoTravnik
- Kontakt:
Sa vama igramo prvo kolo, derbi kola haha. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.