RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Stone Island
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Stone Island » 26 jun 2016, 18:24

Institucija.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 26 jun 2016, 21:52

Iz zara ce opet planut vatra aBd
Sretan rodjendan voljeni klube!!
lezVe do bagro

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 27 jun 2016, 15:11

Imali novosti u Velezu odlasci/dolasci ?????????

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 27 jun 2016, 20:16

Rodeni je napisao/la:Imali novosti u Velezu odlasci/dolasci ?????????
Otisli Bobic, Peco, Mesanovic, Hajdarovic, Vidovic, Lukomirak, Rovcanin (svi za koje bi se moglo reci da i valjaju nesto) .

Dolasci :lol:

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 27 jun 2016, 21:58

Ja yebem majku u picku svima koji su doveli klub do ovog stanja.Majke vam se nayebem,yebem vam dojilo majkino.I ovoj garnituri sto se mota petnaest godina ja isto prcim majku do kraja picke.Idite yebem vam majkinu majku
lezVe do bagro

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 29 jun 2016, 14:25

Zasto ne dovedete najbolje iz Čapljine,Turbine,Igmana i ostalih klubova u okolini.Ko prati te klubove zna da ima materijala,plus Mostar,moze se fina ekipa napraviti.Tako su vam dolazili i Salihamidzic,Halilhodzic,Hebibovic i jos dosta njih.Uz dobrog trenera bi napredovali i mladi igraci zeljni dokazivanja.I među studentima koji dođu u Mostar bude fudbalera,ali odu od kuce i kane se,ne kosta nista napraviti neku probu.Velez je veliko ime i mislim da bi ovi navedeni vise ginuli na terenu da se dokazu nego neki polovni igraci koji samo o parama razmisljaju

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 29 jun 2016, 14:47

Scout1921 je napisao/la:Zasto ne dovedete najbolje iz Čapljine,Turbine,Igmana i ostalih klubova u okolini.Ko prati te klubove zna da ima materijala,plus Mostar,moze se fina ekipa napraviti.Tako su vam dolazili i Salihamidzic,Halilhodzic,Hebibovic i jos dosta njih.Uz dobrog trenera bi napredovali i mladi igraci zeljni dokazivanja.I među studentima koji dođu u Mostar bude fudbalera,ali odu od kuce i kane se,ne kosta nista napraviti neku probu.Velez je veliko ime i mislim da bi ovi navedeni vise ginuli na terenu da se dokazu nego neki polovni igraci koji samo o parama razmisljaju
Najmanji problem su igrači brato, imamo mi većih problemi od toga u ovom trenutku :(
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 29 jun 2016, 16:43

Jedna stvar me interesuje kod Veleža. Koliko sam upoznat, Velež nema previše dugova kao Borac ili Čelik, ali nema ni puno para ni ljudi koji su spremni da vode klub. Jesam li u pravu i koliki je otprilike dug Veleža?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 jun 2016, 16:56

Izronit će Velež...
Sretno Mostarci, da se što prije dokopate PL ali sa organizovanim radom pa da vodite bitku za sami vrh gdje i pripadate :salut:
Nad tobom sunce najljepše sja

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 29 jun 2016, 17:10

KLIS je napisao/la:Jedna stvar me interesuje kod Veleža. Koliko sam upoznat, Velež nema previše dugova kao Borac ili Čelik, ali nema ni puno para ni ljudi koji su spremni da vode klub. Jesam li u pravu i koliki je otprilike dug Veleža?
Velezov dug je oko 600 milja. U vezi toga da nema ljudi. Ima druze normalno da ima ipak je Velez Velez sa gomilom navijaca u svim slojevima drustva samo je problem sto se isti ljudi sa kriminalnom proslosti vrte oko njega. Vjeruj nece ni to jos dugo. Puca raja po savovima osjeti se zestoko.

Pinoglavi hvala brato. Akobogda. I vama puno srece u evropi i da prođete dovezi

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 29 jun 2016, 17:15

Cocaine je napisao/la:
KLIS je napisao/la:Jedna stvar me interesuje kod Veleža. Koliko sam upoznat, Velež nema previše dugova kao Borac ili Čelik, ali nema ni puno para ni ljudi koji su spremni da vode klub. Jesam li u pravu i koliki je otprilike dug Veleža?
Velezov dug je oko 600 milja. U vezi toga da nema ljudi. Ima druze normalno da ima ipak je Velez Velez sa gomilom navijaca u svim slojevima drustva samo je problem sto se isti ljudi sa kriminalnom proslosti vrte oko njega. Vjeruj nece ni to jos dugo. Puca raja po savovima osjeti se zestoko.

Pinoglavi hvala brato. Akobogda. I vama puno srece u evropi i da prođete dovezi
Hvala na odgovoru i sretno :thumbup:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 jun 2016, 18:46

ribo, ako bude kakvih pomaka pisi. Jbg. bas suhva gledati vas na pdf cvajtare. Hajde zaletite se i nazad u PL. Pozdrav i podrska za Velez.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 29 jun 2016, 19:29

slika

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 29 jun 2016, 19:35

slika

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 29 jun 2016, 22:03

Scout1921 je napisao/la:Zasto ne dovedete najbolje iz Čapljine,Turbine,Igmana i ostalih klubova u okolini.Ko prati te klubove zna da ima materijala,plus Mostar,moze se fina ekipa napraviti.Tako su vam dolazili i Salihamidzic,Halilhodzic,Hebibovic i jos dosta njih.Uz dobrog trenera bi napredovali i mladi igraci zeljni dokazivanja.I među studentima koji dođu u Mostar bude fudbalera,ali odu od kuce i kane se,ne kosta nista napraviti neku probu.Velez je veliko ime i mislim da bi ovi navedeni vise ginuli na terenu da se dokazu nego neki polovni igraci koji samo o parama razmisljaju
To je ispod casti nasim futavcima iz uprave
lezVe do bagro

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 30 jun 2016, 01:49

pravnik1981 je napisao/la:slika
Upratio sinoc kad su ga radili. Drama. Dolina Grka vazda puna armije bila

Probisvjet hocu brato. Ziv i zdrav bio :salut:

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 01 jul 2016, 09:36

dzelllo je napisao/la:
Koje uprave ? :kafa:

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 01 jul 2016, 21:57

bugojanac1234 je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:
Koje uprave ? :kafa:
One sto se javlja samo kad njima odgovara,a do tad su "dali ostavke"jos od septembra
lezVe do bagro

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 06 jul 2016, 23:48

Ne vjerujem da je Velez ovdje :shock: Na stranu prepucavanja i ostalo. Ekspresan povratak zelim, a prije toga da se obracunate s onima sto ga unistavaju godinama :salut:

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 08 jul 2016, 14:55

Sa vama igramo prvo kolo, derbi kola haha. :D

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.