Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Sarajevo1946
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Sarajevo1946 » 03 apr 2013, 00:12

Kakvo je hrabro srce naš Arturo Vidal...

Majke mi, volim ga.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 apr 2013, 00:13

korisnikforuma je napisao/la:
neo je napisao/la:slika

Cist gol Bajerna i da dodam da Bajernu nisu dosudjena dva cista penala.
U redu je ako neznaš pravila nogometa, ali se barem probaj ne sramotiti na ovoj temi :lol: :lol: :lol:
Ne želim ti objašnjavati pravila nogometa :D
Živi i dalje u uvjerenju da nije ofsajd i uživaj u svom bjednom životu :twisted:
slika ;)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Kenchez
Kontakt:

Post Postao/la Kenchez » 03 apr 2013, 00:14

korisnikforuma je napisao/la:Varaš se, kad nema Pirla Juventus isto igra dobro jer ga mijenja odlični Pogba, ali kad Pirlo igra kao večeras onda Juventus ima igrača manje na terenu :D
Juve je Juve
Jos nije gotovo
Uostalom, za Juve se navija i kad ne igra dobro pa zijani,,,,
Nije frka zijaniti od Bayerna,,,,oni su vrh vec godinama,,,,i bice jos bolji sljedece godine,,,,
Po meni, i dalje, Buffonova oba gola,,,,Pravi Buffon ono skida,,,,kao onu Robenovu,,,,
Nema veze,,,,ima jos 90 minuta,,ja sam zadovoljan vec sada,,,rastemo polako,,,,slaze se ekipa
P.S. Ostajem pri onome da na treba Pjanic, Reus i Dzeko :)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 03 apr 2013, 00:15

kanarinac je napisao/la:
Pogba je napisao/la:
kanarinac je napisao/la: heheh uredu je sruze ja mozda nemam pojma ali ja veceras sto sam vidio to sam napisao ja sam mozda i najrealniji ja ne pisem kao ostali sreca lp se nemoze kupit jer zaista kad malo skontam zaista mi nije jasno kako ste i u italiji prvi zaista ste kriminalna ekipa
Teško ti mogu pomoći ako prvi put gledaš Juventus, logično je da kada pogledaš jedan meč, a isti bude očajan, možeš izvući samo jedan zaključak, taj si i iznio.

Problem je što si generalizirao i požurio sa zaključkom, nemaš dovoljan uzorak i to te diskvalifikuje iz ozbiljne diskusije po koju nisi ovdje evidentno došao jer su ti ovo prvi upisi na temi, ranije nisi pisao sigurno i svrstava te evidentno u ove koje sam gore pomenuo.
ma pratim ja juve cesto i cak sam i navijao za njih u italiji ali nakon utakmice sa katanijom i ponistenog gola kataniji zbog opsajda a covjek bio iza odbrane 3 metra znaci 10 centi 20 pogrijesit to ljudi shvatam ali 3 metra nikak i ond ana kraju bendtner dande go iz opsajda opet 2 metra tad sam shvatio svoga komiju koji kaze da juve i dalje ima sudije iza ledja a i conte nije dzabe dobio zabranu ako cemo generanalizirati...i zasita vi imate 3 ipo igraca u ekipi sto je premalo to su bufon kelini prislo i to pola je vucinic
:oops:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 03 apr 2013, 00:18

ma pratim ja juve cesto i cak sam i navijao za njih u italiji ali nakon utakmice sa katanijom i ponistenog gola kataniji zbog opsajda a covjek bio iza odbrane 3 metra znaci 10 centi 20 pogrijesit to ljudi shvatam ali 3 metra nikak i ond ana kraju bendtner dande go iz opsajda opet 2 metra tad sam shvatio svoga komiju :? koji kaze da juve i dalje ima sudije iza ledja a i conte nije dzabe dobio zabranu ako cemo generanalizirati...i zasita vi imate 3 ipo igraca u ekipi sto je premalo to su bufon kelini prislo i to pola je vucinic
:lol:
Zadnja izmjena: Nedved11, dana/u 03 apr 2013, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 03 apr 2013, 00:20

Vidi ovog Vugdalica :lol: :lol: Izvuc se ne moze jer p i f 1 km na tastaturi daleko. :lol:
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 03 apr 2013, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 apr 2013, 00:20

Pogba je napisao/la: ...čitamo se sutra nakon meča, a možda i ne, znamo kako će biti ako se izgubi, a ne želim biti dio toga, zaista, smara me to.
Napisano jučer, ala sam i ja levat :mrgreen: , sam sebe trolam, čujemo se nekad kada ne budu svi pod dojmovima.
Mogu i pp-ovi ako hoćete između nas, da malo izanaliziramo ovo i damo neke smjernice za revanš. ;)
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 apr 2013, 00:21

smijesno je sad zumirati ovaj ofsajd mandzuke koji ili nije ni bio ili je minimalan, ne znam jestel vidjeli kako ibra dade barci gol iz metarskog ofsajda pa ne dosudise, ono sto je sustina je to da je bayen puno jaci od juveta i da talijani, pa cak ni juve jos nisu dorasli da se nadigravaju s top evropskim ekipama, juve je na dobrom putu,jos poneko pojacanje i dobro ce to biti, ovako kako je sad, nije to jednostavno top evropska ekipa koliko god da je nekome krivo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 03 apr 2013, 00:22

trxel je napisao/la:Vidi ovog Vugdalica :lol: :lol: Izvuc se ne moze jer p i f 1 km na tastaturi daleko. :lol:
ma i da su jedno do drugog pogledaj post, on opet ponavlja P :lol:

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 03 apr 2013, 00:23

Contentissimo je napisao/la:
trxel je napisao/la:Vidi ovog Vugdalica :lol: :lol: Izvuc se ne moze jer p i f 1 km na tastaturi daleko. :lol:
ma i da su jedno do drugog pogledaj post, on opet ponavlja P :lol:
Nisam dalje citao, ne mogu.. :lol: Ali fakat ponavlja slika
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 03 apr 2013, 00:25

Nedved11 je napisao/la:
ma pratim ja juve cesto i cak sam i navijao za njih u italiji ali nakon utakmice sa katanijom i ponistenog gola kataniji zbog opsajda a covjek bio iza odbrane 3 metra znaci 10 centi 20 pogrijesit to ljudi shvatam ali 3 metra nikak i ond ana kraju bendtner dande go iz opsajda opet 2 metra tad sam shvatio svoga komiju :? koji kaze da juve i dalje ima sudije iza ledja a i conte nije dzabe dobio zabranu ako cemo generanalizirati...i zasita vi imate 3 ipo igraca u ekipi sto je premalo to su bufon kelini prislo i to pola je vucinic
mnogo mi je drago da sam vas nasmijao jer znam da vam je nocas mnogo tesko jer zaista je velika razlika izmedju ofsajda i opsajda a ovo komija je trebalo biti komsija zasita ste upravu jesam levat hahahahaahahha sam se sebi smijem ehehehhe jos sam nepismen i uvijek sam dobijao iz diktata 1 :oops:
Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 03 apr 2013, 00:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Sarajevo

pendjercity
Kontakt:

Post Postao/la pendjercity » 03 apr 2013, 00:26

Kenchez je napisao/la:
korisnikforuma je napisao/la:Varaš se, kad nema Pirla Juventus isto igra dobro jer ga mijenja odlični Pogba, ali kad Pirlo igra kao večeras onda Juventus ima igrača manje na terenu :D
Juve je Juve
Jos nije gotovo
Nije frka zijaniti od Bayerna,,,,oni su vrh vec godinama,,,,i bice jos bolji sljedece godine,,,,
Po meni, i dalje, Buffonova oba gola,,,,Pravi Buffon ono skida,,,,kao onu Robenovu,,,,
Nema veze,,,,ima jos 90 minuta,,ja sam zadovoljan vec sada,,,rastemo polako,,,,slaze se ekipa
Da te malo "doradim" - Juve se živi..... ;)

Radi mnogih na ovom forumu (koji dodju da "komentarisu", da ih ne nabrajam) se proizvode dresovi sa imenima igrača... Čuj on bio navijač Juventusa pa radi nekog ofsajda protiv Katanje se presalto - u brazdu sivonja... Freza je zaslužila odmor, a bikovi su plemenite životinje....
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Volim te BOSNO !!!

J@72

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 03 apr 2013, 00:28

pendjercity je napisao/la:
Kenchez je napisao/la:
Juve je Juve
Jos nije gotovo
Da te malo "doradim" - Juve se živi..... ;)

Radi mnogih na ovom forumu (koji dodju da "komentarisu", da ih ne nabrajam) se proizvode dresovi sa imenima igrača... Čuj on bio navijač Juventusa pa radi nekog ofsajda protiv Katanje se presalto - u brazdu sivonja... Freza je zaslužila odmor, a bikovi su plemenite životinje....
ja nebih tebe nikad vrijedjao nikad se nebih spustio na tako niske grane :?
Samo Sarajevo

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 03 apr 2013, 00:30

kanarinac je napisao/la:
Nedved11 je napisao/la:
mnogo mi je drago da sam vas nasmijao jer znam da vam je nocas mnogo tesko jer zaista je velika razlika izmedju ofsajda i opsajda a ovo komija je trebalo biti komsija zasita ste upravu jesam levat hahahahaahahha sam se sebi smijem ehehehhe jos sam nepismen i uvijek sam dobijao iz diktata 1 :oops:
ko prizna pola mu se prasta. Eto, nek' znas da ti je oprosten svaki lapsus :D

Usput, nasmijao si me, iako sam tuzan zbog zasluzenog poraza. ;)
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 03 apr 2013, 00:42

Sa telom je u ofsajdu, ali ok...
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

adojuve
Kontakt:

Post Postao/la adojuve » 03 apr 2013, 00:43

Romariooo je napisao/la:smijesno je sad zumirati ovaj ofsajd mandzuke koji ili nije ni bio ili je minimalan, ne znam jestel vidjeli kako ibra dade barci gol iz metarskog ofsajda pa ne dosudise, ono sto je sustina je to da je bayen puno jaci od juveta i da talijani, pa cak ni juve jos nisu dorasli da se nadigravaju s top evropskim ekipama, juve je na dobrom putu,jos poneko pojacanje i dobro ce to biti, ovako kako je sad, nije to jednostavno top evropska ekipa koliko god da je nekome krivo

Slazem se sa tobom . ako se realno pogleda to je to, ovo je mozda i dobra stvar za buducnost da uprava vidi ako hoce koeak vise u Lp trebaju i prava pojacanja, sve u svemu gdje je Juve bio i gdje je sada to je malo cudo u fudbalu, ali polako sve finansije uslovljavaju, dok se stadion otplati bice to ok. I ja pratim Juve od 1996 dakle i izgubljena finala bilo ih je 3 od tada pa do Serie B, pa do 7. mjesta sve je to bilo, ja sam bio i ostao Juventino, to porucujem i ostalima ako su bolesni od preupcavanja neka navijaju za Bracu i Real onda ovo sto je Conte do sada uradio je cudo bez obzira na sve veceras.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 03 apr 2013, 00:48

Upravo tako, nakon ovoga naša ljubav prema Juventusu će biti još veća.

Ja znam da ću se večeras pošteno isplakati kad legnem u krevet, ovdje sam nekim prethodnim postovima samo pokušao da smirim situaciju, ja nije da volim Juve, već živim Juventus, to je neopisivo. Samo mi je žao što 7 godina čekam na ovakvu utakmicu i ovo se desi, da primimo dva preglupa i nesretna gola.

Što kaže Conte, treba biti iskren, izgubili smo večeras od bolje ekipe, ali i mi ćemo reći svoje u Torinu.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 03 apr 2013, 00:51

momci FINO ALLA FINE prezivjeli smo mi i gore situacije od ove...glavu gore, 31. scudetto dolazi, imamo stabilne finansije, ovog ljeta postati cemo jos snazniji, imamo svoj stadion, pred nama je svijetla buducnost

ps

ja kao navijac Juventusa jos vjerujem u prolaz, ponavljam sanse su minimalne, ali POSTOJE...

laku noc

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 03 apr 2013, 00:54

Contentissimo je napisao/la:momci FINO ALLA FINE prezivjeli smo mi i gore situacije od ove...glavu gore, 31. scudetto dolazi, imamo stabilne finansije, ovog ljeta postati cemo jos snazniji, imamo svoj stadion, pred nama je svijetla buducnost

ps

ja kao navijac Juventusa jos vjerujem u prolaz, ponavljam sanse su minimalne, ali POSTOJE...

laku noc
FORZA JUVENTUS!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 03 apr 2013, 00:58

"Mi smo ovaj projekat započeli pre samo šesnaest meseci i samo učešće u osmini finala Lige šampiona nas čini ponosnim. Za nas je Liga šampiona san, a u njoj se takmiče i mnogo bogatiji klubovi od nas", izjavio je Konte.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.