Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ma ya, doce on u Liverpool 

Arsenal end Rooney interest:
The BBC’s David Ornstein, who has very reliable contacts within Arsenal, had twice denied Arsenal are in for the England international, despite rampant Twitter and press speculation to the contrary.
Today he confirmed Arsenal were interested in Higuain and continued to deny Rooney.
ako potrose na higuaina 30milki, onda su stvarno idioti. volio bi da on dodje, ali za nekih 20m MAX.
The BBC’s David Ornstein, who has very reliable contacts within Arsenal, had twice denied Arsenal are in for the England international, despite rampant Twitter and press speculation to the contrary.
Today he confirmed Arsenal were interested in Higuain and continued to deny Rooney.
ako potrose na higuaina 30milki, onda su stvarno idioti. volio bi da on dodje, ali za nekih 20m MAX.
da dodje Fellaini ne mora niko vise, dobro je.
Begovic, Felaini, Rooney, Higuain. ✔
Kakve su sanse da ce Koscienly otici?

Sheyi je napisao/la:Begovic, Felaini, Rooney, Higuain. ✔
ma kakav rooney,nema šanse da ga dovodu.To bi bila znanstvena fantastika da dođe u Arsenal.Imao je priliku Wenger ga dovesti iz Evertona,pa se majstor cjenko i ovaj otišo u United.Navodno je već bio u kampu Arsenala.Ako dođe argentinski kramp,ne vjerujem da će dovoditi još nekoga u napad,možda na krilo.Felaini bi bio pun pogodak,a i Begović isto dobro rješenje na golu,umjesto kiksare poljske koja misle da od ljubavi prema klubu bi trebao imati zacementirano mjesto na golu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dmf i krilo. Kakvi spicevi, golmani. To sve moze doci da pojaca konkurenciju, ali na dmfu i krilu nam trebaju igraci.
Celik!3,2,2.
Na krilu imamo Walcota,Ox-a,Gervinha,Podolskog i Cazorlu po potrebi te malog Gnabrya dok jedini pravi napadac u ekipi je Girohudnjak i sad nam je kao prioritet krilo
A golman nam ne treba da pojaca konkurenciju nego da onu Poljsku ublehu smjesti gdje mu i jeste prirodna pozicija,na klupu

A golman nam ne treba da pojaca konkurenciju nego da onu Poljsku ublehu smjesti gdje mu i jeste prirodna pozicija,na klupu

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Podolski- ne moze nikoga preci.
Cazorla- pola puta se ne vidi na krilu.
Walcott- nije ni krilo cak, tehnika nula.
Gervinho- nije dobar u glavu.
Ox- mlad.
Nemamo mi ni jednog krila. Jedino Gervinho a i on nije dovoljno kvalitetan. Ox hoce da igra na AMF/CMF, Walcott bi spica, Podolski citav zivot spic, Cazorla jeste bio do sad krilo, ali lose igra na krilu.
Ox- mlad.
Nemamo mi ni jednog krila. Jedino Gervinho a i on nije dovoljno kvalitetan. Ox hoce da igra na AMF/CMF, Walcott bi spica, Podolski citav zivot spic, Cazorla jeste bio do sad krilo, ali lose igra na krilu.
Celik!3,2,2.
Nemamo mi onda ni napadaca ako cemo se voditi tom logikom 

pa dobro nemoras sad covjeka vrijedjatiAllGunsBlazing je napisao/la:Podolski- ne moze nikoga preci.
Ox- mlad.

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
- Rockefeller
- Kontakt:
Ma Gervinha prodat i dovest jednog finog krilnog napadača. To bi za mene bilo potpuno ok. U napadu neko kvalitetniji, zvijezda, kao što se i spominju - Higuain ili Rooney. I neko u sredinu, ne mora čak ni DMF, moRe biti i čisti CM. Sa Artetom to će biti dovoljno i ofanzivno i defanzivno za taj dio terena. Marouane Fellaini godi.
Štoper i golman, to kasnije. Ne znam šta nam ne ide onaj Fabianski, valjda mu ističe ugovor al' niko ništa da pisne. Ako on ode onda golmana dovesti. Kad bi mogli Sarmu.
Transfermarkt.de nam ovako veli:

Štoper i golman, to kasnije. Ne znam šta nam ne ide onaj Fabianski, valjda mu ističe ugovor al' niko ništa da pisne. Ako on ode onda golmana dovesti. Kad bi mogli Sarmu.

Transfermarkt.de nam ovako veli:

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
BBC tj Ornstein njihov novinar

https://twitter.com/bbcsport_davidArsenal priority a top cf. Higuain 1st choice & keen. #Afc also want 1 holding + 1 attacking mdf. No df unless any leave. Not in for Rooney.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Marsal
- Kontakt:
Kakvih je sve gluposti taj Ornstein napisao...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam, na profilu mu i nema nešto puno tvitova, ovo je prvi nakon 10ak danaMarsal je napisao/la:Kakvih je sve gluposti taj Ornstein napisao...

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Rockefeller
- Kontakt:
Ma ako dodju Fellaini i Higuain ja superzadovoljan. I još igrača, svakako. Još bar dvojca. 

Moram Arnela nešto priupitat'.
Jesi li ti za dolazak Higuaina po cijeni od 30 miliona eura?
Po meni to je previše. Ako je istina ovo što mediji pišu.

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Zar si ti za dovodjenje Higuaina? Zbog cega davati tolike novce, kad imamo Girouda, a i sam si govorio da je on kvalitetan igrac. Doduse, ukoliko Wenger razmislja o prelasku na taktiku 4-4-2, moglo bi se diskutovati. No, sumnjam da ce to biti slucaj.Rockefeller je napisao/la:Ma ako dodju Fellaini i Higuain ja superzadovoljan. I još igrača, svakako. Još bar dvojca.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Rockefeller
- Kontakt:
Naravno da jesam. Čak i da je previše isprsićemo se malo i mi.Semsudin je napisao/la:Moram Arnela nešto priupitat'.![]()

A realno Pipita je jedan od boljih svjetskih napadača. RVP, Suarez, Ibrahimović, Cavani, Falcao za njih možemo reći da su bolji od Pipite. Ovi ostali su ili njegove klase ili slabiji.
Pustite Pajinu borbu sa "našim Špancima" o tome da li španski igrači valjaju ili ne valjaju.

Real je malo nepromišljeno postupio kad je doveo Benzemu, jer je tada imao dva ista napadača u ekipi. I morali su se mijenjati, što je na njih uticalo. A čak i tada Pipita je zabio 16 golova na 28 utakmica. A nije istina da daje "nevažne" golove, pogledajte koje golove je on dao na utakmicama Reala.
Pa nisam rek'o da će Giroud na klupu. Možda 4-4-2, a ako i ne bude nećemo ih milovati, neka daju sve od sebe da budu u prvoj postavi.Greivis je napisao/la:Zar si ti za dovodjenje Higuaina? Zbog cega davati tolike novce, kad imamo Girouda, a i sam si govorio da je on kvalitetan igrac. Doduse, ukoliko Wenger razmislja o prelasku na taktiku 4-4-2, moglo bi se diskutovati. No, sumnjam da ce to biti slucaj.

Ja sam ubjeđen da Venger neće dovesti Higuaina, prije će dovesti 3-4 mlada igrača za te pare nego iskeširati za nekog igrača. Realov lobij u medijam hoće nazor da ugura Higuaina Arsenalu koji je ja mislim jedini tim koji je spreman dati tolike pare za njega(imaju i ostali para samo nije im potreban). Nadam se da Venger neće pasti pod pritiskom.
-
- Kontakt:
Aha zasto akoje Higuain takva klasa zele da ostave Benzemu a njega se rijesavaju? Pa jer znaju da je lik flop i krampa nevidjena pogotovo u jacim utakmicama sa rezultatskom neizvjesnosti. Kakav bi to autogol bio ovoliko stedimo na transferima i onda izvalimo 30 miliona eura za koga? za mrtvog Higuaina
smijesno...

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.