Ma kakav smor. Klasično pitarsko derište koje veze nema ni o svom klubu, a kamoli šta više. Da imam više vremena i da me nije izmorila zadnja knjiga (stručna) koju sam napisao (čike pišu knjige

), ovdje bi se nas par starijih Željovaca sastalo i napisalo im jednu knjigu da ima bijeda šta da čita i nauči o tom bijednom klubu. Da tri dana ne spavam i ne jedem s pitarčićima bi mog'o teferićit' komotno koliko je to sve šuplje i neupućeno. Jeb.aji ih, smješni su i sve oko njih već decenijama. Blekić je najbolji dokaz kakav je poremećaj kod njih nastupio kad su skontali da su za 20-ak godina izgubili sve (što su decenijama "gradili"), a ništa ugasili nisu i na kraju balade ni čumeza svoga nemaju. Nekoć su sve imali, naravno kroz društveno vlasništvo. Roditelja su se odricali da bi bili in. Ned'o Bog nikome.
Vratimo se današnjoj tekmi. Za mene je ovaj Marković otkrovenje ovih par tekmi. Ako ovako nastavi bit će najbolje pojačanje koje smo dobili ove sezone.
Nema opuštanja, napasti na ove branitelje bez ikakvih kalkulacija i uvaliti im što više da se u revanšu može neko i odmoriti pred važnu tekmu sa Borcem.