Cist gol Bajerna i da dodam da Bajernu nisu dosudjena dva cista penala.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
U redu je ako neznaš pravila nogometa, ali se barem probaj ne sramotiti na ovoj temineo je napisao/la:
Cist gol Bajerna i da dodam da Bajernu nisu dosudjena dva cista penala.
Ti k'o braća Matić .....neo je napisao/la:dupli
A ti si???kanarinac je napisao/la:juve je jos preslab za napad za lp lako ej u slaboj talijanskoj liZI ali tamo ste najaci realno
BUFON-po meni u oba gola snosi krivicu
BARZALJI-vi ste na njega svrsavali aj sam misli tog covjeka niko nemoze proci a on ustvari na nivou VRANJESA
BONUCI-takodje slab stoper niej nijednu loptu dodao kako treba
KELINI-borben on je spsavao sta su ova dvojca propustali
SVICARAC-on je dobar u napadu ali katastrofa u defanzivi
PIRLO-ma gotovo je njegovo sebi u pjanicu trebate trazitt zamjenu
VIDAL-taj covjek nezna nista sem udarit
MARKISIO-kazu da je igrao ja ga nisma primijetio
PADOIN-zaista neznam gdje njega nadjoste
MATRI-on je za ekipe poput peskare
KVARALJELA-slab igrac za napadat na lp
VUCINIC-je klasa on je nesto i uspio kad je usao
GOVINKO-nije imo dovoljno vremena da bi ga ocijenio
trebate bbit zadovoljni sa 2 0
on nije ni ulazio u igrukanarinac je napisao/la:juve je jos preslab za napad za lp lako ej u slaboj talijanskoj liZI ali tamo ste najaci realno
BARZALJI-vi ste na njega svrsavali aj sam misli tog covjeka niko nemoze proci a on ustvari na nivou VRANJESA
oprosti druze pelusoContentissimo je napisao/la:on nije ni ulazio u igrukanarinac je napisao/la:juve je jos preslab za napad za lp lako ej u slaboj talijanskoj liZI ali tamo ste najaci realno
kanarinac je napisao/la:...
korisnikforuma je napisao/la:U redu je ako neznaš pravila nogometa, ali se barem probaj ne sramotiti na ovoj temineo je napisao/la:
Cist gol Bajerna i da dodam da Bajernu nisu dosudjena dva cista penala.![]()
![]()
![]()
Ne želim ti objašnjavati pravila nogometa![]()
Živi i dalje u uvjerenju da nije ofsajd i uživaj u svom bjednom životu
heheh uredu je sruze ja mozda nemam pojma ali ja veceras sto sam vidio to sam napisao ja sam mozda i najrealniji ja ne pisem kao ostali sreca lp se nemoze kupit jer zaista kad malo skontam zaista mi nije jasno kako ste i u italiji prvi zaista ste kriminalna ekipaPogba je napisao/la:kanarinac je napisao/la:...
Bravo kralju, drugi bar trolaju, logično jer im je poraz Juventusa lični uspjeh, druge nemaju, to je tužno, što je najgore, mislim da ti ne trollaš, ti si ozbiljan, pa shodno tome ti moram kratko i odgovoriti, ništa lično, bez ikakve uvrede, nemaš pojma, fakat, jasnije i preciznije ne može.
To svakakokanarinac je napisao/la: heheh uredu je sruze ja mozda nemam pojma ali ja veceras sto sam vidio to sam napisao ja sam mozda i najrealniji ja ne pisem kao ostali sreca lp se nemoze kupit jer zaista kad malo skontam zaista mi nije jasno kako ste i u italiji prvi zaista ste kriminalna ekipa
ma nezz ako budu igrali kao nocas bajern ce ih i tamo dobiti ja se nadam da imaju nesto da pokazu ali kad pogledate ekipu zaista neznam ko bi mogao pruziti nesto zaista njihov najkvaliteniji igrac nije bolji ood najslabijeg igraca bajerna gustavaneo je napisao/la:To svakakokanarinac je napisao/la: heheh uredu je sruze ja mozda nemam pojma ali ja veceras sto sam vidio to sam napisao ja sam mozda i najrealniji ja ne pisem kao ostali sreca lp se nemoze kupit jer zaista kad malo skontam zaista mi nije jasno kako ste i u italiji prvi zaista ste kriminalna ekipa
Nista, sljedeca utakmica ce da bude revijalna...1:1 ja mislim da je dosta
Teško ti mogu pomoći ako prvi put gledaš Juventus, logično je da kada pogledaš jedan meč, a isti bude očajan, možeš izvući samo jedan zaključak, taj si i iznio.kanarinac je napisao/la: heheh uredu je sruze ja mozda nemam pojma ali ja veceras sto sam vidio to sam napisao ja sam mozda i najrealniji ja ne pisem kao ostali sreca lp se nemoze kupit jer zaista kad malo skontam zaista mi nije jasno kako ste i u italiji prvi zaista ste kriminalna ekipa
ma pratim ja juve cesto i cak sam i navijao za njih u italiji ali nakon utakmice sa katanijom i ponistenog gola kataniji zbog opsajda a covjek bio iza odbrane 3 metra znaci 10 centi 20 pogrijesit to ljudi shvatam ali 3 metra nikak i ond ana kraju bendtner dande go iz opsajda opet 2 metra tad sam shvatio svoga komiju koji kaze da juve i dalje ima sudije iza ledja a i conte nije dzabe dobio zabranu ako cemo generanalizirati...i zasita vi imate 3 ipo igraca u ekipi sto je premalo to su bufon kelini prislo i to pola je vucinicPogba je napisao/la:Teško ti mogu pomoći ako prvi put gledaš Juventus, logično je da kada pogledaš jedan meč, a isti bude očajan, možeš izvući samo jedan zaključak, taj si i iznio.kanarinac je napisao/la: heheh uredu je sruze ja mozda nemam pojma ali ja veceras sto sam vidio to sam napisao ja sam mozda i najrealniji ja ne pisem kao ostali sreca lp se nemoze kupit jer zaista kad malo skontam zaista mi nije jasno kako ste i u italiji prvi zaista ste kriminalna ekipa
Problem je što si generalizirao i požurio sa zaključkom, nemaš dovoljan uzorak i to te diskvalifikuje iz ozbiljne diskusije po koju nisi ovdje evidentno došao jer su ti ovo prvi upisi na temi, ranije nisi pisao sigurno i svrstava te evidentno u ove koje sam gore pomenuo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.