Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
znaci ti bi dosao da gledas Barcelonu a ne svoj klub?ja kada idem na tekmu idem da gledam i podrzim svoj klub.pa makar igrao sa nekim petoligasem.a sto se ove tekme tice nadam se da ce te pobjediti i proci.ne zbog vas kao vas.nego zbog koeficjenta.cutler12 je napisao/la:Cuj ovogalikusa je napisao/la:Nadam se da cete pobjedit mada mi nije jasn zasto je ovako slaba posjeta 7 hiljada![]()
![]()
Pa ne igramo protiv Barcelone![]()
![]()
EDIT; Komsije postedite nas makar danas, pa sljedecih 365 dana u godini smarajte, provocirajte, lijecite komplekse itd itd.![]()
Mozda su sta sredili 2/1rodjak je napisao/la:e svastacuj 1;2
ako izgube treba policija uletiti i napraviti raciju, kod koga nadju kupone odma u Zenicurodjak je napisao/la:e svastacuj 1;2
Zasto mislis da nebi doshao da sam u mogucnosti?!TMovac je napisao/la:znaci ti bi dosao da gledas Barcelonu a ne svoj klub?ja kada idem na tekmu idem da gledam i podrzim svoj klub.pa makar igrao sa nekim petoligasem.a sto se ove tekme tice nadam se da ce te pobjediti i proci.ne zbog vas kao vas.nego zbog koeficjenta.cutler12 je napisao/la:Cuj ovogalikusa je napisao/la:Nadam se da cete pobjedit mada mi nije jasn zasto je ovako slaba posjeta 7 hiljada![]()
![]()
Pa ne igramo protiv Barcelone![]()
![]()
EDIT; Komsije postedite nas makar danas, pa sljedecih 365 dana u godini smarajte, provocirajte, lijecite komplekse itd itd.![]()
Mora da je Selimovic odigrao prelaz.Nije uzeo BHT ,pa da oguli kladionicu.bice 4-2Heller je napisao/la:Šta je ovo prelaze ganajte
a u nastavku teksta "nije sramota izgubiti od ovakve ekipe,pa golman Hiberniansa ima preko 60 nastupa za reprezentaciju Malte".don_burza je napisao/la:e jbg
al ima jos vremena da se ovo preokrene i stekne dobra zaliha pred revans
necu da citam naslove i izjave kako je fudbal na Malti u ekspanziji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.