Babatunde mostarskiBabatunde je napisao/la:Jesi li Admine jedva dočekao da nas spustis, je li ti duša sada na mjestu???
Pozdrav svim Rođenim, vraćamo se sljedeće godine tamo gdje nam je mjesto

[youtube][/youtube]
Babatunde mostarskiBabatunde je napisao/la:Jesi li Admine jedva dočekao da nas spustis, je li ti duša sada na mjestu???
Pozdrav svim Rođenim, vraćamo se sljedeće godine tamo gdje nam je mjesto
RiboCocaine je napisao/la: Babatunde mostarskiidemo brato
[youtube][/youtube]
Nema potrebe. Da je zelio mogao je odmah. Vidis da je to namjerno uradio.Zoom088 je napisao/la:Samo bih da apelujem na @admin da vrati sve teme i pdf Veleza, kao sto je to uradjeno u slucaju Borca. Mislim da se niko ovdje nece buniti zbog toga, jer ipak je Velez ...Velez.
Hvala.
Čini mi se da i nije bilo neke aktivnosti na Veležovom podforumu dok je bio gore. Nije da imam išta protiv (i kluba i vraćanja podforuma), nadam se da neće biti ljutnje kao što se prosječni navijač Sarajeva naljuti kad mu nešto repliciram, a da nije med i mlijeko.Zoom088 je napisao/la:Samo bih da apelujem na @admin da vrati sve teme i pdf Veleza, kao sto je to uradjeno u slucaju Borca. Mislim da se niko ovdje nece buniti zbog toga, jer ipak je Velez ...Velez.
Hvala.
Livnjak opet se vise pisalo na temi Veleza nego na temi Borca ali niđe veze. Neka misli da nas je isprovociraobadblueboylivno je napisao/la:Čini mi se da i nije bilo neke aktivnosti na Veležovom podforumu dok je bio gore. Nije da imam išta protiv (i kluba i vraćanja podforuma), nadam se da neće biti ljutnje kao što se prosječni navijač Sarajeva naljuti kad mu nešto repliciram, a da nije med i mlijeko.Zoom088 je napisao/la:Samo bih da apelujem na @admin da vrati sve teme i pdf Veleza, kao sto je to uradjeno u slucaju Borca. Mislim da se niko ovdje nece buniti zbog toga, jer ipak je Velez ...Velez.
Hvala.
Pa i Zvijezdi su izbrisane teme kada smo prebaceni na Prvu ligu,nista strasno..Mostarci dobrodosli u najbolju ligu na svijetu,nego imamo li kakvih nerasciscenih racuna iz prosle sezone?Cocaine je napisao/la:Livnjak opet se vise pisalo na temi Veleza nego na temi Borca ali niđe veze. Neka misli da nas je isprovociraobadblueboylivno je napisao/la:Čini mi se da i nije bilo neke aktivnosti na Veležovom podforumu dok je bio gore. Nije da imam išta protiv (i kluba i vraćanja podforuma), nadam se da neće biti ljutnje kao što se prosječni navijač Sarajeva naljuti kad mu nešto repliciram, a da nije med i mlijeko.Zoom088 je napisao/la:Samo bih da apelujem na @admin da vrati sve teme i pdf Veleza, kao sto je to uradjeno u slucaju Borca. Mislim da se niko ovdje nece buniti zbog toga, jer ipak je Velez ...Velez.
Hvala.
Brato navodno je skupstina 20.06. pa ce se nakon nje puno vise toga znat. Objavim sva desavanja koja se dese. Zivio bratoProbisvjet je napisao/la:Pastrmka daj objavi ovdje ako bude dolazaka kakvih igraca i pojacanja.
Sramota je sto su ukinuli vas PDF.
Pozdrav i za tebe druze moj. Akobogda da iduce godine igramo jedni protiv drugih u PL. Bit ce se zayebano vratit ali ne sumnjam u zestoku borbu pa sta bog da. Zivio bratoflagrantus je napisao/la:Veliki pozdrav za mog druga Pastrmku i sve Velezovce!Navijacu za vas i praticu vas ove sezone,bice Velez opet ono sto je nekad bio , ne sumnjam u to!
Pozdrav iz Zvornika!
ZADNJI NA TABELI, PRVI U SRCU!Cocaine je napisao/la:[youtube][/youtube]
Perverzija. Na 8:10 bolest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.