Buffon - mislim da kod gola nije ništa mogao više, jako nezgodna lopta, imao je par jakih intervencija kasnije
Barzagli - bezidejan i ''potrošen'', osjetio se veliki pritisak na njega
Bonucci - više **** joj pleme i dugačku loptu, **** joj sve po spisku i sa visokom loptom... ukenjao je dosta sa tim
Chiellini - borio se koliko je mogao
Lichtsteiner - šteta za karton i bacio se bezze 'bem mu... bio jedan od boljih
Vidal - kao što rekoh nekad vrlo mala vjerovatnoća da neće dobiti karton a 100% da hoće, i on se borio kao lav, šteta da saigrači to nisu pratili
Marchisio - Casper do 70' i neke minute
Pirlo - najlošija partija od kako je stigao u Juventus, neprepoznatljiv sa onim dugim loptama, fura se na Leonarda, šta li...
Peluso - nit' smrdio nit' mirisao, moje mišljenje je bilo da Asa treba početi tekmu + još se i povrijedio, nije dorastao Robbenu nikako...
Matri i Quagliarela nisu čestite lopte primili, malo zbog sebe, malo zbog ''anemičnih'' visokih koje su im slali Bonucci i Pirlo... nije trebao početi jedan od njih... ja sam se nadao Vučiniću i Quagliareli ali Conte nas razuvjerio...
Antonio - ''pogubio'' se u toku tekme, kako nijednom nije zagalamio na Bonnyja i Pirla zbog onih visokih grudvi bačenih u nepovrat...
Vučinić dokazao da je morao igrati, a i Seba je imao šta reći da je ušao ranije...
Loša loša partija... sve se poklopilo, rani bezvezni gol, gol Bayerna iz ofsajda (spomenem sudijama sve žensko po spisku).
I da ne zaboravim Riberyja... igrač koji mi je među 10 favorita i omiljeni...
Ne mogu vjerovati šta je uradio i kako se govanski ponio prema protivniku...
I to je sudijska greška...
U revanšu fale Licht i Vidal... ne nadam se plaho, opuštenije ću gledati tu tekmu siguran sam
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO