Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Fellaini i ne igra zadnju godinu defanzivnog veznog vise je ofanzivniji igrac postao.
- Rockefeller
- Kontakt:
On je taman na sredini, ni tamo ni vamo. Sa Artetom. 

- Marsal
- Kontakt:
Nemoj mi bogati više tih ni tamo ni vamo. Imali smo Songa ni tamo ni vamo i najgori odbrambeni učinak sa njim ja mislim u posljednju deceniju i onda došao Arteta na tu poziciju i druga najbolja odbrana lige.Rockefeller je napisao/la:On je taman na sredini, ni tamo ni vamo. Sa Artetom.
Fella je dobrodošao ako će igrat zadnjeg veznog, tog holding midfieldera, ako će bit kao ofanzivan nabijem ga na qurac.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
POzdravljam dolazak Felainija jer ce to znaciti da se na klupu seli ono smece od Artete.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Valjda ce Ramsey igrati sa Jackom i Marouaneom. Bolji je igrac od Artete.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
+1BigBigBang je napisao/la:POzdravljam dolazak Felainija jer ce to znaciti da se na klupu seli ono smece od Artete.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Fellaini(zamjena Arteta)
Jack(zamjena Rosicky) Cazorla(zamjena Ramsey)
Walcott Podolski(zamjena OX)
Toljaga
to je najbolje sto mozemo izvuci .... ali uzevsi u obzir da se rasteretio budzet za plate , ako i dodje Fellaini (cak i prema kriterijima nasih lopova) trebalo bi da se ima para za jos jedno pojacanje .... i niposto prodavati nikoga iz odbrane (Sagna , Jenkinson , Pero , Vermalen , Kos , Nacho , Gibs) , taj dio smo napokon sklepali da na nesto lici (jedino da je jos malo poziciju golmana unaprijediti , tj.napraviti konkurenciju)
Jack(zamjena Rosicky) Cazorla(zamjena Ramsey)
Walcott Podolski(zamjena OX)
Toljaga
to je najbolje sto mozemo izvuci .... ali uzevsi u obzir da se rasteretio budzet za plate , ako i dodje Fellaini (cak i prema kriterijima nasih lopova) trebalo bi da se ima para za jos jedno pojacanje .... i niposto prodavati nikoga iz odbrane (Sagna , Jenkinson , Pero , Vermalen , Kos , Nacho , Gibs) , taj dio smo napokon sklepali da na nesto lici (jedino da je jos malo poziciju golmana unaprijediti , tj.napraviti konkurenciju)
Kad vidim Podolskog na krilu smuci mi se.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nemamo boljeg (osim ako ga ne kupimo , po meni da se doveo Jovetic on bi se tu uklopio kao Lego kockica) ... posto evo izgleda da Čelo ode nazad u Francusku ....Greivis je napisao/la:Kad vidim Podolskog na krilu smuci mi se.
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Gervinho je naše najubotije i najprodornije krilo. Toga ste valjda svi svjesni. 

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Chamberlaina na krilo
Čuj Toljaga hahahahahaha
Oj oplakah
Oj oplakah
Koji ga je đavo uzimao Wenger kad je znao koliko je on ustvari limitiran igrač.Pistol je napisao/la:Nemamo boljeg (osim ako ga ne kupimo , po meni da se doveo Jovetic on bi se tu uklopio kao Lego kockica) ... posto evo izgleda da Čelo ode nazad u Francusku ....Greivis je napisao/la:Kad vidim Podolskog na krilu smuci mi se.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bit' ce ovo jos jedno zanimljivo ljeto. Pogotovo ako zelimo neki trofej. Po nekom mom vlastitom dozivljaju, Arsenalu prije svega treba DM, zatim neko dobro krilo, a tek onda rezervni golman, te eventualno napadac. Dakle, uz obavezno dovođenje razbijaca, treba i jedan igrac koji zna napraviti visak.
Ako gervinho ode, evo zamjene
[youtube][/youtube]
Ako gervinho ode, evo zamjene
[youtube][/youtube]
Hmmm ... ne znamo mu izgovoriti ime (kao sto ni Koscielnom u pocetku nismo znali) , dakle obecava
A sto se tice Gervinha , on po meni ima mozda i najbolje fizicke karakteristike (uz Walcotta) , ima uvjerljivo najbrzu promjenu pravca u timu - kada se sjetim kako je unio zivost protiv Bayerna na Alianz Areni upravo tim svojim driblingom - ali kakve koristi kada na ramenima nema nista drugo osim čela ... vjerovao je Wenger mislio da ce vremenom u Arsenalu uspjeti da promjeni tu cinjenicu i da postane ubitacan napadac , ali to se nije desilo

A sto se tice Gervinha , on po meni ima mozda i najbolje fizicke karakteristike (uz Walcotta) , ima uvjerljivo najbrzu promjenu pravca u timu - kada se sjetim kako je unio zivost protiv Bayerna na Alianz Areni upravo tim svojim driblingom - ali kakve koristi kada na ramenima nema nista drugo osim čela ... vjerovao je Wenger mislio da ce vremenom u Arsenalu uspjeti da promjeni tu cinjenicu i da postane ubitacan napadac , ali to se nije desilo

- Rockefeller
- Kontakt:
On će igrati na sredini sa Artetom (AKO DODJE). A to znači ni tamo ni vamo. Igraće on i Arteta jedan za drugog. Vidjećeš... I ja mislim da će to dobro funkcionisati, jer mislim da ćemo imati ofanzivni dio ekipe toliko jak da će većinu utakmice (no protiv nekandidata za LP ) on napadat, tj. da ćemo se braniti napadom.Marsal je napisao/la:Nemoj mi bogati više tih ni tamo ni vamo. Imali smo Songa ni tamo ni vamo i najgori odbrambeni učinak sa njim ja mislim u posljednju deceniju i onda došao Arteta na tu poziciju i druga najbolja odbrana lige.Rockefeller je napisao/la:On je taman na sredini, ni tamo ni vamo. Sa Artetom.
Fella je dobrodošao ako će igrat zadnjeg veznog, tog holding midfieldera, ako će bit kao ofanzivan nabijem ga na qurac.

A kad dodju ove bolje ekipe, davaćemo golove iz kornera. Otprilike ovako zamišljam scenario za narednu sezonu.

Podvučeno: :ugeek:
- Marsal
- Kontakt:
A ti si StojanSaurman je napisao/la:
Koji ga je đavo uzimao Wenger kad je znao koliko je on ustvari limitiran igrač.
nisi nešto zgodan
imaš kantu zlatnu
voliš da te crnci u guz mlatnu
Maršal a koji si ti apostol hahahahahah
Vidim Stojan te dobro naučio kako da recituješ.Marsal je napisao/la:A ti si StojanSaurman je napisao/la:
Koji ga je đavo uzimao Wenger kad je znao koliko je on ustvari limitiran igrač.
nisi nešto zgodan
imaš kantu zlatnu
voliš da te crnci u guz mlatnu

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Marsal
- Kontakt:
AA23 je napisao/la:Maršal a koji si ti apostol hahahahahah

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.