Kova 750k+Halid 300k taman bi pokrilo sto nismo izasli u Evropu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nekidan sam ga vidio na Baščaršiji, parkirao tik uz mene. Ode kod brice da sredi bradu. Kažem ja onom liku što radi na parkingu bgt naplati mu cenera sat.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:04Uhh Sloboda ce biti sila uz BoracGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:00Na Tušnju žele ojačati igrački kadar, a kako smo saznali zainteresovani su za dvojac iz Sarajeva. Amer Dupovac i Anel Hebibović
Iskusnog stopera i brzonogog bočnog fudbalera žele vidjeti u Slobodi u crveno-crnom dresu. Doduše, Hebibovica žele i u redovima novog premijerligaša Igmana, pa ostaje da se vidi da li će doći do realizacije ovog prelaska ili će svoje karijere nastaviti u nekom drugom klubu.![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Mogu i Kanurica uzeti necemo se ljutitiMortemHz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:03Popravio si mi danGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:00Na Tušnju žele ojačati igrački kadar, a kako smo saznali zainteresovani su za dvojac iz Sarajeva. Amer Dupovac i Anel Hebibović
Iskusnog stopera i brzonogog bočnog fudbalera žele vidjeti u Slobodi u crveno-crnom dresu. Doduše, Hebibovica žele i u redovima novog premijerligaša Igmana, pa ostaje da se vidi da li će doći do realizacije ovog prelaska ili će svoje karijere nastaviti u nekom drugom klubu.treba im i Velkoskog preporučiti

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:37Nekidan sam ga vidio na Baščaršiji, parkirao tik uz mene. Ode kod brice da sredi bradu. Kažem ja onom liku što radi na parkingu bgt naplati mu cenera sat.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:04Uhh Sloboda ce biti sila uz BoracGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:00Na Tušnju žele ojačati igrački kadar, a kako smo saznali zainteresovani su za dvojac iz Sarajeva. Amer Dupovac i Anel Hebibović
Iskusnog stopera i brzonogog bočnog fudbalera žele vidjeti u Slobodi u crveno-crnom dresu. Doduše, Hebibovica žele i u redovima novog premijerligaša Igmana, pa ostaje da se vidi da li će doći do realizacije ovog prelaska ili će svoje karijere nastaviti u nekom drugom klubu.![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba im šta keša uletiti da pređu kod njihElCartel11 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:38Mogu i Kanurica uzeti necemo se ljutitiMortemHz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:03Popravio si mi danGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:00Na Tušnju žele ojačati igrački kadar, a kako smo saznali zainteresovani su za dvojac iz Sarajeva. Amer Dupovac i Anel Hebibović
Iskusnog stopera i brzonogog bočnog fudbalera žele vidjeti u Slobodi u crveno-crnom dresu. Doduše, Hebibovica žele i u redovima novog premijerligaša Igmana, pa ostaje da se vidi da li će doći do realizacije ovog prelaska ili će svoje karijere nastaviti u nekom drugom klubu.treba im i Velkoskog preporučiti
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Čuo sam i za dobrog veznjaka, Secerovic, top talenatMortemHz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:03Popravio si mi danGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:00Na Tušnju žele ojačati igrački kadar, a kako smo saznali zainteresovani su za dvojac iz Sarajeva. Amer Dupovac i Anel Hebibović

Džafić dogovoren

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- JavierBosnia
- Kontakt:
Da smo mi doveli Lalatovica, Tatara, Zakarica i eto igrace koji imaju kvalitet poput Lazica i Bodula, pa ovdje bi ovi isti sto sad pisu protiv Borca svrsavali i vidjeli nas u grupnoj fazi lige prvaka
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- SarajevoForza
- Kontakt:
Jesi ozbiljanGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:57Čuo sam i za dobrog veznjaka, Secerovic, top talenatMortemHz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:03Popravio si mi danGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:00Na Tušnju žele ojačati igrački kadar, a kako smo saznali zainteresovani su za dvojac iz Sarajeva. Amer Dupovac i Anel Hebibović
![]()
Džafić dogovoren![]()

"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Bajramska akcija u fks uzmes dupovca i hebibovica dobijes gratis velkoskog
Do smrti odani!
-
- Kontakt:
Ima i Palic,borben momak ima bas dobrog iskustva u nasoj ligi.Toplo im preporucujemGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:57Čuo sam i za dobrog veznjaka, Secerovic, top talenatMortemHz je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:03Popravio si mi danGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:00Na Tušnju žele ojačati igrački kadar, a kako smo saznali zainteresovani su za dvojac iz Sarajeva. Amer Dupovac i Anel Hebibović
![]()
Džafić dogovoren![]()

Kanuric isto mlad i perspektivan golman

Koliko je pouzdano ovo za Dzafica?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da. Ali evo, nek neko upuceniji potvrdi/negira.SarajevoForza je napisao/la: ↑18 jun 2022, 12:04Jesi ozbiljanGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:57Čuo sam i za dobrog veznjaka, Secerovic, top talenat![]()
Džafić dogovoren![]()
![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Au Dzafa top za nasu ligu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Napadač Mure Nardin Mulahusejnović blizu je potpisa za klub sa Koševa. Kako saznaje naš portal, usaglašeni su najvažniji detalji transfera i Mulahusejnović bi uskoro mogao obući Bordo dres.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
dobar za klupe

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Evo i ss objavio.To je to znaci
Nardin dobar meni,nek se on i Hamza bore za mjesto,valjda jedan proradi sa golovima.Daj jos Dzafica i nekog desnog beka
Nardin dobar meni,nek se on i Hamza bore za mjesto,valjda jedan proradi sa golovima.Daj jos Dzafica i nekog desnog beka
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jos kad bi platili neku simboličnu odstetu, bilo bi dobroGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:00Na Tušnju žele ojačati igrački kadar, a kako smo saznali zainteresovani su za dvojac iz Sarajeva. Amer Dupovac i Anel Hebibović
Iskusnog stopera i brzonogog bočnog fudbalera žele vidjeti u Slobodi u crveno-crnom dresu. Doduše, Hebibovica žele i u redovima novog premijerligaša Igmana, pa ostaje da se vidi da li će doći do realizacije ovog prelaska ili će svoje karijere nastaviti u nekom drugom klubu.
Dizdarevic (Sahinovic)
######(Mulalic)
Drobarov (Trako)
Mujakic (Anicic)
Tomasevic (Jovasevic)
Djokanovic (Cirjak)
Kapic (T.Ramic)
Avramovski (Varesanovic)
Suljic (Dzafic)
Ikic
Catakovic (Mulahusejnovic)
Kanuric, Kobiljar, Ahmetovic, I.Ramic
To je to za ovu polusezonu. Valjda je dovoljno samo jedno desno krilo.
######(Mulalic)
Drobarov (Trako)
Mujakic (Anicic)
Tomasevic (Jovasevic)
Djokanovic (Cirjak)
Kapic (T.Ramic)
Avramovski (Varesanovic)
Suljic (Dzafic)
Ikic
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Sevelj desni bekCYN3 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:11Dizdarevic (Sahinovic)
######(Mulalic)
Drobarov (Trako)
Mujakic (Anicic)
Tomasevic (Jovasevic)
Djokanovic (Cirjak)
Kapic (T.Ramic)
Avramovski (Varesanovic)
Suljic (Dzafic)
Ikic
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Pa Irfan Ramić za desno kriloCYN3 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 13:11Dizdarevic (Sahinovic)
######(Mulalic)
Drobarov (Trako)
Mujakic (Anicic)
Tomasevic (Jovasevic)
Djokanovic (Cirjak)
Kapic (T.Ramic)
Avramovski (Varesanovic)
Suljic (Dzafic)
Ikic
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.