[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
A realno je negdje 70-ti.hurem je napisao/la:Dijamant je do sada u Premiershipu postigao 33 gola, a u prosjeku postiže gol svakih 136 minuta. To ga svrstava na sedmo mjesto najefikasnijih igrača od osnivanja Premiershipa.
Samo da je dobio pravu priliku da konstantno igra...bio bi trenutno u top 5 napadaca na svijetu o kojem bi cijeli svijet brujio...zapravo, bio bi ono o cemu je nekada ciro blazevic govorio: "Sine moj, on ce biti bolji od ibrahimovica" (da malo ublazim, bio bi odmah iza ibrahimovica)...
ali eto, treneri ga zeznuse i tim u koji je dosao...i onda kada je bivao neprikosnoven, stavljan je na klupu...gol protiv uniteda u finalu superkupa, gol u prvom kolu PL , u 2.kolu majstorski pogodak boltonu, u 3. uvalio 4 komada totenhamu...da bi potom u slijedecoj utakmici zavrsio na klupi? :ugeek:
WTF
dobro al onda ne govorite da ej bolji od negredaDonCorleone je napisao/la:Dje si ovo isceprko Consigliere? Dakle vrlo interesantni podatci koji pokazuju kakvog mi igraca imamo u napadu. Drugim rijecima apsolutno svjetska klasa i krema, to nije moje subjetivno misljenje, to brojevi govore. Zelio bi samo saznati relaciju golova uz minute provedene na travnjaku, vjerovatno bi onda skocio jos jednom naprijed. U sustini je i ovo vrlo pozitivna stvar! Ako se napadac cjeni po broju postignutih golova, onda je on barem 9 najbolji napadac svijeta!
Isto ko sto je Di Natale odmah iza Messija i Ronalda, sta ce Ibrahimovic, van Persie.JTS je napisao/la:et', poslije govore da je Džeko bolji napadač od Negreda
AkoBogda da tako i bude...jer bi protiv plzena gotovo pa sigurno zabio gol, a protiv totenhema nije iskljuceno da zavrsi bez golova, pa cak i poraz domacina...mada su na etihadu ove sezone poprilicno dobri, izuzev vs bayerna..Cartman je napisao/la:Vjerovatno ce igrat u LP, a sutra klupa.
Tako jedino moze i biti. Zasto bi umarao Aguera i Negreda + rizikovo njima povrijede kada je vec osigurao mjesto u drugoj fazi turnira..hurem je napisao/la:AkoBogda da tako i bude...Cartman je napisao/la:Vjerovatno ce igrat u LP, a sutra klupa.
Trenutno korisnika/ca: Homelander, invincible1921, Micron, PointBlank i 65 gostiju.