FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hebo majku mi uvijek sve syebemo sa izborom napadaca. Nikako da dovedemo pravog špica koji ce trpati ko lud, koji si sam moze stvoriti priliku.
Dao bi svih 5 dosadasnjih pojacanja za jednog pravog golgetera.
Dao bi svih 5 dosadasnjih pojacanja za jednog pravog golgetera.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- belosevic23
- Kontakt:
Treba bit realan imaju trenutno najjaci sastav ako dodje Vranjes.Dadox je napisao/la: ↑18 jun 2022, 00:00Borac izgleda Bodula dovodi, i Vranjesa vraca. Po imena jedna od jacih postava(ali imena ne igraju). Vranjes, Zakaric, Tatar, Lukic,Meleg, ona dvojica iz super lige, Lazic, ne znam kakva ce im biti odbrana, ali ako Vico smrad bude stimao kako zna, uz kvalitet koji imaju, tesko ce to biti "saulisat", ne znam kakva ve im odbrana biti
Cetkovic
Coric/Andric-Lazic-Gajic-Spremo/Subic
Molls/Piscevic/Meleg
Zakaric-Vranjes/Bodul-Tatar/Cvijanovic
Lukic/Mrkaic
S tim sto imaju 7 stranaca koji konkurisu za prvi sastav
Kad je svinjski trpao sa Bilbijom onako, ovi bi tek trebali po sastavu, ali vidjet cemo, ko znabelosevic23 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 00:44Treba bit realan imaju trenutno najjaci sastav ako dodje Vranjes.Dadox je napisao/la: ↑18 jun 2022, 00:00Borac izgleda Bodula dovodi, i Vranjesa vraca. Po imena jedna od jacih postava(ali imena ne igraju). Vranjes, Zakaric, Tatar, Lukic,Meleg, ona dvojica iz super lige, Lazic, ne znam kakva ce im biti odbrana, ali ako Vico smrad bude stimao kako zna, uz kvalitet koji imaju, tesko ce to biti "saulisat", ne znam kakva ve im odbrana biti
Cetkovic
Molls/Piscevic/Meleg
Lukic/Mrkaic
belosevic23 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 00:44Treba bit realan imaju trenutno najjaci sastav ako dodje Vranjes.Dadox je napisao/la: ↑18 jun 2022, 00:00Borac izgleda Bodula dovodi, i Vranjesa vraca. Po imena jedna od jacih postava(ali imena ne igraju). Vranjes, Zakaric, Tatar, Lukic,Meleg, ona dvojica iz super lige, Lazic, ne znam kakva ce im biti odbrana, ali ako Vico smrad bude stimao kako zna, uz kvalitet koji imaju, tesko ce to biti "saulisat", ne znam kakva ve im odbrana biti
Cetkovic
Molls/Piscevic/Meleg
Lukic/Mrkaic
Ja sam siguran da bi mi sa ovim sastavom se borili za Evropu, al posto je Borac u pitanju, ako im ne krene posteno, ima vazda opcija da dovedu Petrovica, Kaljanca itd..
Je.bo ba imena, sad dobar Lazic a **** bio do unazad zadnjih par tekmi (ne uzimam prvi mandat), a dovedes najboljeg stopera Bugarske lige.. Sad Bodul dobar, mozda jeste za 7minuta na terenu (mahac rukama je najbolji u ligi) itd. Pitarluk!
Mi ne smijemo fuliti sa ova tri pojačanja što su ostala. Bgm po imenima Zrinjski,borac strasna pojacanja
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A je li se mi to borimo za titulu i je li nam ta titula uopšte i obećana?
sad da negdje iskoči naslov Heba i Krste u Borcu bilo bi na forumu joj kakvu ekipu imaju
Rakow odredio cijenu za Kovacevica - 5 miliona eura.
To bi nama donijelo 750 hiljada eura ako se proda.
To bi nama donijelo 750 hiljada eura ako se proda.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Osttribine
- Kontakt:

Bas vala, ekipa sakupila rekordnih 13 poraza i sad kao treba zaliti za nekim od tih igraca, Lazic strasan u prvom mandatu, a u ovom drugom tanko vala, nego su nam ostali stoperi jos dva puta gori bili pa se kao on isticao, Bodul zabio euro gol Zelji i par peta prodao i aman igracina. Da ikako moze 90 posto tima bih rastjerao, ali hajde i ovo je nesto sto je konacno neko prekrizio Krstu, Hebiba, Dupeta, a Ahmu u strucni stab prebacio.
Ma samo gledati sebe, nas prije svega treba interesovati da mi napredujemo znacajno od prosle mrtve sezone. Znaci prioritet je da ne gledamo vucaranje po terenu, mrtvilo, letargiju, a bodovi i pobjede ce doci zalaganjem i borbom.
Svi su u ovoj ligi u pet deka, niko nije doveo neke sad tolike prevage da se treba bojati. Dati vremena Fedji da radi, i bit ce rezultata
Svi su u ovoj ligi u pet deka, niko nije doveo neke sad tolike prevage da se treba bojati. Dati vremena Fedji da radi, i bit ce rezultata
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Tako je majstore, suština svegaspezial je napisao/la: ↑18 jun 2022, 09:44Ma samo gledati sebe, nas prije svega treba interesovati da mi napredujemo znacajno od prosle mrtve sezone. Znaci prioritet je da ne gledamo vucaranje po terenu, mrtvilo, letargiju, a bodovi i pobjede ce doci zalaganjem i borbom.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Realno sića za takvog golmana
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Igracki kadar u rasulu vec dvije godine a pitar bi titulu osvajao
Znas ti nas, yebo ti nas

Znas ti nas, yebo ti nas

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Ma ima Borac jaci sastav, to je jasno, ali ovaj njihov sastav je za napad na titulu jednu sezonu i to je to. Dugorocno i mi i Zrinjski imamo bolju politiku, doduse kolike god veze Zrinjskog sa HDZ-om bile, oni nemaju kao Borac cilj da budu prvi samo na jesen i oko izbora.
Zato Borac i ima dvije titule i cetiri ispadanja iz lige, a ako doda trecu ide sigurno kroz koju godinu i peto ispadanje.
Zato Borac i ima dvije titule i cetiri ispadanja iz lige, a ako doda trecu ide sigurno kroz koju godinu i peto ispadanje.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Na Tušnju žele ojačati igrački kadar, a kako smo saznali zainteresovani su za dvojac iz Sarajeva. Amer Dupovac i Anel Hebibović
Iskusnog stopera i brzonogog bočnog fudbalera žele vidjeti u Slobodi u crveno-crnom dresu. Doduše, Hebibovica žele i u redovima novog premijerligaša Igmana, pa ostaje da se vidi da li će doći do realizacije ovog prelaska ili će svoje karijere nastaviti u nekom drugom klubu.
Iskusnog stopera i brzonogog bočnog fudbalera žele vidjeti u Slobodi u crveno-crnom dresu. Doduše, Hebibovica žele i u redovima novog premijerligaša Igmana, pa ostaje da se vidi da li će doći do realizacije ovog prelaska ili će svoje karijere nastaviti u nekom drugom klubu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Popravio si mi danGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:00Na Tušnju žele ojačati igrački kadar, a kako smo saznali zainteresovani su za dvojac iz Sarajeva. Amer Dupovac i Anel Hebibović

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Uhh Sloboda ce biti sila uz BoracGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:00Na Tušnju žele ojačati igrački kadar, a kako smo saznali zainteresovani su za dvojac iz Sarajeva. Amer Dupovac i Anel Hebibović

Al "brzonogi bocni igrac",kako oni to napišu rekao bi covjek da je Hakimi u najmanju ruku a ne Heba
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Kako bi nam samo ta lova legla.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.