RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Cocaine
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Cocaine » 24 apr 2016, 20:37

Ono kad te syebe rezultat do bola a ova slika ucini ponosnim ko da smo dobili 7:1
Zadnja pobjeda protiv Drine nekad prije 7-8 mjeseci u Zvorniku ali nebitno. Bitna je ljubav koja ne prestaje i nikad prestati nece. Prosao sam 90% stadiona u Jugi ali na ovakvu ljubav nigdje nisam naletio. Kapa do poda momci. O ovome sto vi radite nema potrebe puno pisati. Samo kao džuturum od 50 kuka vam se nakloniti. Vama niko ne placa gostovanje,vama nikakva politika ne diriguje,vi ste tu i na svakom gostovanju sa nasim transom na ogradi jer volite najviše naš klub i najjace vam kroz vene teče od svih nas. Doci ce akobogda bolji dani i sve ce ovo proci,opet ce nas ici po dvi-tri milje na gostovanja,ja prvi i svi mi cemo biti qurac a vi ona prava mostarka raja koja je dala lekciju svima kako se voli svoj klub kad je najteze. Kapa do poda momci. Nema stajanja. Limvo vas sve
slika

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 24 apr 2016, 21:25

[youtube][/youtube]

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 26 apr 2016, 00:44

slika

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 28 apr 2016, 11:13

Evo za malog prodavaca glavatog kupusa kad vec spominje dresove. Bola mi ne trebamo cekat hoce li se prodat paprike i patlidzani iz nekog jeftinog trznog centra da bi znali hoce li ekipa imat dresove :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: idi vadi vodu iz catrnje :rol: :rol:

FK Velež Mostar je dodao/la 3 novih fotografija
14 hrs ·

Danas je za našu malu raju došla donacija u opremi, a donatori su navijači okupljeni pod imenom RED ARMY OLD CREW.

Štucne, šorcevi, dresovi i trenerke su izuzetno obradovale malu raju. Jedno veliko HVALA ispred male raje, trenera, i svih zaposlenih u Klubu.

SVI KAO JEDAN, MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA !

slika
slika
slika

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 28 apr 2016, 11:19

slika
Evo malo i Klagenfurta da se mali prodavac glavatog kupusa jos vise jede koliko nas i gdje sve ima :urnebes:

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 28 apr 2016, 14:12

Cocaine je napisao/la:
white1950 je napisao/la:Koja si ti mazla pastrmka...ne dozivljava vas vise nitko,
ispali prije 15 kolá,ljudi popravljaju gol
razliku na vama,on neke
slike po Europi :facepalm: Bolje vam je
skupljajte pare za dresove inace cete igrati u
rezervnim dresovima Zrinjskog?! :o
Nije to važno. Vazno je da ce ti taj seljački klubic egzistirat u PL još godinu i onda pa pa. Niko ni tebi ne brani da postaviš šleper glavatog kupusa kad nemaš ništa drugo
:tokralju: :tokralju: :rol: :rol:
Brato yebe ne vadi :urnebes: :urnebes:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 28 apr 2016, 23:18

Sorry na upadu, ali tko je mali prodavac glavatog kupusa?
tuzlanska Sloboda

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 29 apr 2016, 06:39

zlajci je napisao/la:Sorry na upadu, ali tko je mali prodavac glavatog kupusa?
A moj zlajci mali prodavač glavatog kupusa ti je majstor s lašve. Iskoči lik iz eva konzerve u prugastoj plavobijeloj majici ko njegov pradida ajdukovac barba jozo birvaktile :urnebes: :urnebes: Ma niđe veze brato par šamara momčiću za čije mjestašce nebi ni znao da nebi rata i vitezita :rol:
Sam i nepozvan se izloži sramočenju i šamaranju :thumbup:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 29 apr 2016, 07:39

Brato Indija-Taj Mahal
slika
Ta ćeš nema nas :)

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 29 apr 2016, 09:33

Cocaine je napisao/la:Brato Indija-Taj Mahal
slika
Ta ćeš nema nas :)
Svaka cast stvarno,svugdje vas ima

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 29 apr 2016, 11:07

Brato slab ti taj pokušaj sarkazma ali u jednu ruku je stvarno tako i istina da nas svugdje ima. Tvoja želja za tim pokušajem komentarisanja dovodi do saznanja da sam pogodio u srž. Nego vrati se svojoj majci,majka te ceka,bez obzira što si je napustio i okrenuo joj leđa kad je najviše trebalo majka te puno više voli nego hibridna maćeha u koji se silom upumpavaju novci,majka te rodila i jedino nju srce boli za svojom djecom,maćeha će otići cim nestane para.
Jedan iskren zagrljaj od majke kao hiljadu poklona od maćehe koju za tobom boli cavijapi

PS Ako si toršku ne obaziri se ćešne ntatsko

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 29 apr 2016, 15:41

Cocaine je napisao/la:Brato slab ti taj pokušaj sarkazma ali u jednu ruku je stvarno tako i istina da nas svugdje ima. Tvoja želja za tim pokušajem komentarisanja dovodi do saznanja da sam pogodio u srž. Nego vrati se svojoj majci,majka te ceka,bez obzira što si je napustio i okrenuo joj leđa kad je najviše trebalo majka te puno više voli nego hibridna maćeha u koji se silom upumpavaju novci,majka te rodila i jedino nju srce boli za svojom djecom,maćeha će otići cim nestane para.
Jedan iskren zagrljaj od majke kao hiljadu poklona od maćehe koju za tobom boli cavijapi

PS Ako si toršku ne obaziri se ćešne ntatsko
Para ne moze nestat sta ih je :thumbup: :wave:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 29 apr 2016, 17:04

Može Lendl Ivane. Čekmeđa je sve tanja :) nego pošto vidim da ste non stop na ovoj temi i bez obzira što vam se klub bori za trofej kupio sam vam svima po rekvizit da se lakše ovdje snalazite
slika
Boja naravno prema vašoj prvoj ljubavi :wave:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 29 apr 2016, 18:40

Komšija bola taj sveti crveni dres otvara vrata unutrašnjosti stadiona na Svjetskom prvenstvu
slika
:wave:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 29 apr 2016, 22:59

RAja ima li naših po gradu gdje ? Jesu li već kladionice okupirali , imal gdje Okića ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 30 apr 2016, 12:34

slika
Ta ćeš brato. Južnjački mentalitet

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 30 apr 2016, 12:47

I danas gledati dominaciju protivnicke ekipe 90 minuta,90 minuta na iglama i 90 minuta prženja jedne cigare od drugu ali mane zeve. Ljubav jača od bola. SVI NA STADION. FORZA

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 30 apr 2016, 18:15

Ja bi tebe za presdjednika Veleza kad bi 10% ljudi tako volili klub ko ti nebi nikad ispali.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 30 apr 2016, 19:12

Alipasino je napisao/la:Ja bi tebe za presdjednika Veleza kad bi 10% ljudi tako volili klub ko ti nebi nikad ispali.
Nije nikad do navijaca bilo,ta navijaci su odrzali klub u zivotu kojem je politika bila vec presudila smrt.

Valjda ce se nekad i kod nas stvari posloziti,navijaci su tu stalno uz klub

VFC THE RELIGION
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 30 apr 2016, 19:34

rodjak je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Ja bi tebe za presdjednika Veleza kad bi 10% ljudi tako volili klub ko ti nebi nikad ispali.
Nije nikad do navijaca bilo,ta navijaci su odrzali klub u zivotu kojem je politika bila vec presudila smrt.

Valjda ce se nekad i kod nas stvari posloziti,navijaci su tu stalno uz klub
VFC THE RELIGION
Tako je rodjak svi mi isto volimo Velez i ova ljubav nema granica. Gledam danas raju koja zna da necemo opalit po golu ali je dosla da da podrsku. O tekmi ono sto sam i ocekivao. Sarajevo stvarno sila za nasr golobrade mladiće mada smo ona dva prva gola nekako smijesno primili. Cestitke Sarajevu na pobjedi cistoj kao suza i sudiji koji je posteno sudio za razliku od predhodnih jazavaca. Atmosfera fina i pravo je lijepo vidjeti izmjesane navijace ispred stadiona koji kupuju karte i druzi se. Kad bi ovako normalno stanje bilo na ostalim stadionima bilo bi jos vise ljudi. Nema stajanja idemo ispratit ove zadnje tri tekme i onda u autoremont jer ovo ce nas dokusurit. Ljubav jača od bola. Mostar u srcu Velež do groba. Forza

@Alipašino svi mi volimo isto Velež,možda neko više voli,možda neko manje ali koliko ja volim Velež evo javno cu napisati. Ako neko ima da nam dovuče svježe ljude,neke tajkune koji ce napraviti jak i stabilan Velež koji ce se svake godine boriti za titulu ali da se ne dira boja dresa i grb evo glavu na giljotinu odmah i to da me stavite na you tube. Neka ova raja koja živi za ovaj klub doživi ono što sam ja sedamdesetih i osamdesetih. Možda nece trebat moja glava jer ima nekih naznaka o boljem Veležu nakon kraja sezone ali eto to je moja ponuda. Prvo Velež pa sve ostalo

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.