Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Benzema stativu, Marcelo precku
nece u go majku joj
nece u go majku joj
1:2 karim Benzema
asistent - JOSE MARIA GUTI
umrite dusmani
asistent - JOSE MARIA GUTI
umrite dusmani
ja cu sutra staviiti sa rojadirecte linkove za download ove utakmice pa da vidite kakve guti lopte daje, evo sad u zadnjoj minuti uposlio ronalda ali ga ovaj odgurnu od sebe a benzema je nije stigo... nije sudio faul mamu mu :S
1:2 pobjeda
1:2 pobjeda
#
9:19 antony3364: guti maestro
#
madridcr9kaka8: guti el mejor
#
fabiansti: guti = excelente armador
#
madridcr9kaka8: que kaka
#
madridcr9kaka8: guti le va ganar a kaka la titularidad
komentari za gutija sa justina
9:19 antony3364: guti maestro
#
madridcr9kaka8: guti el mejor
#
fabiansti: guti = excelente armador
#
madridcr9kaka8: que kaka
#
madridcr9kaka8: guti le va ganar a kaka la titularidad
komentari za gutija sa justina
Naslov sa AS.com
Guti se exhibe y Benzema decide
Jos malo teksta 
La visita del Real Madrid a Tirana estuvo marcada por el apagón que dejó a oscuras la capital albanesa y provocó que el descanso se alargara durante más de hora y media. Xhafajc adelantó al Gramozi en el primer minuto, empató Kaká y Benzema firmó la victoria del Madrid. Guti fue el mejor del partido.
joj sto volim ovo
La visita del Real Madrid a Tirana estuvo marcada por el apagón que dejó a oscuras la capital albanesa y provocó que el descanso se alargara durante más de hora y media. Xhafajc adelantó al Gramozi en el primer minuto, empató Kaká y Benzema firmó la victoria del Madrid. Guti fue el mejor del partido.
joj sto volim ovo
- el_fenomeno
- Kontakt:
do jucer sam citao kako pojedinci tjeraju i govore kako je Guti karna a sad ga fale
meni je lik uvijek bio drag,samo sto su ga uvijek **** povrede. Kad se sjetim one asistencije petom Zidanu
meni je lik uvijek bio drag,samo sto su ga uvijek **** povrede. Kad se sjetim one asistencije petom Zidanu
ko to majke tiel_fenomeno je napisao/la:do jucer sam citao kako pojedinci tjeraju i govore kako je Guti karna a sad ga fale![]()
dje je sad fabio on ga je davo djabe

ma on kad dodje, reci ce guti treba otici ahah 
- el_fenomeno
- Kontakt:
fabio je napisao/la:Samo da se rijesimo Guti-ja,Rud-a...
fabio je napisao/la:]Ma pricaj ti sta hoces GUTI je propo skroz...A Xabi je tek stigao u REAL MADRID i bice koristan covjek nije potpisao na 1 sezonu nego na 5ggg...a sto se tice Gutija i njegovih kvaliteta sigurno bi ga prebozanali Spanjolski selektori do sada..odigrao je neki 5,6 tekmi za repku i to uglavnom prijetaljske mecave...a nije on Bogami tek od juce...33g![]()
mogao je prije da igra za repku ako je sad prejaka konkurencija i previse je star..
Sa Gutjem necemo nsita osvojiti u Europi..bolje da ga se rijese sto prije...tad se vise nece popeti na postolje on samo kvari atmo..u klubu
fabio je napisao/la: J.M.Gutierez "GUTI" 14,, nije za velike tekme,on se samo pokaze protiv ekipica ispod 8 pozc..i manjih euro timova,,a odigrao je vrlo malo dobri tekmi protiv najjaci to su one tekme jos kad je imao 25tak godina,,a sad ovim godinama,,on je tako neizant na sredini nimalo borbe pokrivaja,,,jedino sto se bori je kad ga neko skrsi i onda mu vraca duplo i onda mora RAUL da ga brani kao kapiten,vise pomaze protivniku u njihovim napadima..sijetimo se tekme u Sevilli kad ga je Casillas kritikovao i dereo se na njega da nepokriva nikoga u prekidima i hop gol Seville a on gleda kao tele
![]()
vrlo lose utice na tim i PELLEGRINI ga sigurno zeli sto prije da nevidi u svacionici,,sram ga bilo kad je posle tekme u Alcarano onako se ponsao prema sefu.. ...pogotovo sad kad je istrosen on je crna tacka REAL-a i puno kosta godinja plata,,kao i Raul...u LP trebaju igraci koji zele dokazivanje i titule..od 2002 nismo osvojili nista..u europi,a tamo vec 2006 se vidjelo da su RAUL I GUTI knap za teske utakmice...oni su svoje osvojili u REALU....bojim se da je ovo crna magija bacena,,,sve dok neodu ova 2...
kazes da su ga blatili a SAD GA FALE
fabio ga nije falio
fabio ga nije falio
- Omerbavarac
- Kontakt:
I kako na kraju zavrsi tekma????
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
3:1 za albanceomerbavarac je napisao/la:I kako na kraju zavrsi tekma????
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ali vas naderase.Casillas je napisao/la:3:1 za albanceomerbavarac je napisao/la:I kako na kraju zavrsi tekma????
Ne zezam se, fakat ne znam rezultat. Jel 2:1 za vas, ako sam dobro skontao po ovom gore jednom postu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Casillas je napisao/la:3:1 za albanceomerbavarac je napisao/la:I kako na kraju zavrsi tekma????
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
a na MARCI komentari ispod...vecina da bi obadvojica mogli biti zvijezde u ALBANSKOJ ligiCasillas je napisao/la:Naslov sa AS.com
Vecina navijaca REALA u SPANIJI vidi se brate kroz MARCU I AS sta ljudi sve pisu i da ga nezele vise u klubu on je svoje odigrao..treba se nauciti pameti da on samo steti..ebo te nije to ako je odigrao tako jednu prijateljsku tekmu nesto sad jest dobar..a odigra on i u PRIMERI dobri tekmi pa ga nema 6,7 tekmi.MElloo je napisao/la:dje je sad fabio on ga je davo djabe![]()
![]()
Zadnja izmjena: fabio, dana/u 21 jan 2010, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
1:2 za Real Madridomerbavarac je napisao/la:I kako na kraju zavrsi tekma????
Kaka i Karim strijelci...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.