FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ultra@rajvosa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ultra@rajvosa » 19 sep 2009, 17:23

Imal ko informaciju,kolko je rezultat i koliko je nasih otislo dole...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 sep 2009, 17:24

1-0 za Leotar
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 19 sep 2009, 17:27

Zecevicu **** li ti sve :!:

aakiica_sa
Kontakt:

Post Postao/la aakiica_sa » 19 sep 2009, 17:28

puuuu :evil: :evil:

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 19 sep 2009, 17:32

ima jos da se igra, hajde sarajevooooo

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 sep 2009, 17:34

Nikad nismo pobjedili dole,jednom smo samo nerjeseno igrali,ako izjednacimo to ce biti svijetsko cudo ;)

za nadati se da ce Skoro uspijeti nesto uraditi ,u suprotnom se ne nadam nicemu...nisam razocaran jer pozitivan rezultat nisam ni ocekivao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 19 sep 2009, 17:40

miky_hz je napisao/la:Nikad nismo pobjedili dole,jednom smo samo nerjeseno igrali,ako izjednacimo to ce biti svijetsko cudo ;)

za nadati se da ce Skoro uspijeti nesto uraditi ,u suprotnom se ne nadam nicemu...nisam razocaran jer pozitivan rezultat nisam ni ocekivao
bit ce valjda ako Bog da bod a mozda i pobijeda ima jos da se igra
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 19 sep 2009, 17:46

FK Sarajevo je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Nikad nismo pobjedili dole,jednom smo samo nerjeseno igrali,ako izjednacimo to ce biti svijetsko cudo ;)

bit ce valjda ako Bog da bod a mozda i pobijeda ima jos da se igra
ma nece sarajevo moc nista jer im ove sezone ni kuci neide bas najbolje a u gostima mislim da nece bit pobjeda mozda koji bod

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 sep 2009, 17:48

Alaim odbranio penal i tako nas spasio veceg poraza...ovo za penal me ne cudi ipak je Jelic sudio ;)

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 19 sep 2009, 17:51

Opet ista stvar 100% sanse, efikasnost napada izostala Jahovic dva puta, ne znam ljudi sta se vise treba desiti da donesemo 3 boda s gostovanja, daj Boze samo da izadjemo u Evropu titula je vec daleko, sad se bodovi skupljaju na strani, kasnije kad pocnu stimanja, barcelona nece pobjedit u gostima, a ne mi...
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 19 sep 2009, 17:53

Očekivan poraz, nažalost. Imamo sreću što smo na minus jedan meč i tako je i lakše pogledati na tebelu, a i kad znaš da možemo tu utakmicu protiv Olimpika dobiti i popraviti se. Samo ova uprava treba otići i sve će biti uredu.. i hvala Alaimu što ga odbrani.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 19 sep 2009, 17:58

izgubićete i od olimpika ,igrali ste sve utakmice kući i imali debakl u modriči :mrgreen: sad izgubili u trebinju :mrgreen: kažu dižu formu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 19 sep 2009, 18:06

ma ljudi sta se cudite ovo je ocekivano ,heh et i penal su imali :twisted: al sad tek treba ocekivat bodove sa gostovanja vidim neki se cude kad cemo donijetpa ljudi imali smo najteza gostovanja u ligi i to ne sigurno zbog kvaliteta :roll: zato sad treba se fokusirat na mjesta za evropu a titula tesko vise da se moze stic
IDEMO DALJE
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 19 sep 2009, 18:21

Ma ne možemo mi stići ni puža a ne titulu.
SAFET SUŠIĆ

bmw
Kontakt:

Post Postao/la bmw » 19 sep 2009, 18:23

i vi ste taraba prava , Leotar vas pobjedi a Velež mu uzeo bodove .

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 19 sep 2009, 18:26

Ma ne moramo sto se mene tice izaci nikako u evropu,samo da otjeramo ove lopove iz uprave.Drugo me nista ne zanima!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 19 sep 2009, 18:46

bmw je napisao/la:i vi ste taraba prava , Leotar vas pobjedi a Velež mu uzeo bodove .
edukuj se o nasoj ligi, u trebinju se bodovi skoro ne mogu ueti zbog sudija,a pogotovo kad sudi sudija koji se zakleo da ce **** sarajevo kad god ima priliku. a i kako to da taraba dodje do grupe u EL
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 19 sep 2009, 19:00

EnZo_85 je napisao/la:Opet ista stvar 100% sanse, efikasnost napada izostala Jahovic dva puta, ne znam ljudi sta se vise treba desiti da donesemo 3 boda s gostovanja, daj Boze samo da izadjemo u Evropu titula je vec daleko, sad se bodovi skupljaju na strani, kasnije kad pocnu stimanja, barcelona nece pobjedit u gostima, a ne mi...
Jahovic nije igrac za nas,vjerujte mi da decko nema kvalitet da nosi sveti dres.Nadam se da ce vise vremena provoditi na klupi nego na terenu.I u datom momentu mu se zahvaliti.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 19 sep 2009, 19:37

Odlicno smo odigrali u Evropi,igrali borbeno,na svakoj tekmi dali gol,i kuci i u gostima.Ali cim dodje domaca liga,tac. Patnja na kosevu,stizanje rezultata,u gostima izvjestaj kaze igrali dobro,nisu imali srece,sudije siljile,gosti igrali u kost itd. Fakat ne kontam,15 godina ista prica. Mogu svi samo ne mi.

Mozda je vrijeme da priznamo da smo samo prosjecan klub,sa armijom fantasticnih navijaca. Ovo je neko moje razmisljanje,jer sam nekako razocaran nakon poraza. neko ce reci to je samo jedan poraz,ali bojim se... Nadam se da cu docekati da se svake godine borimo za duplu krunu,pa da budem razocaran sto smo drugi ili nismo pobjedili u finalu kupa.
Ovako mi ostaje leotar i strepnja hocemo li nekim cudom biti treci i opet ici u Evropu,a do nekih boljih vremena za utjehu je da smo bar u necemu najjaci,u navijanju. Mi smo horde zla sa sjevera,uvijek vjerna bordo armija...

zvinjavam se na nesto duzem postu,pozdrav

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 19 sep 2009, 22:42

Denizmare je napisao/la:Odlicno smo odigrali u Evropi,igrali borbeno,na svakoj tekmi dali gol,i kuci i u gostima.Ali cim dodje domaca liga,tac. Patnja na kosevu,stizanje rezultata,u gostima izvjestaj kaze igrali dobro,nisu imali srece,sudije siljile,gosti igrali u kost itd. Fakat ne kontam,15 godina ista prica. Mogu svi samo ne mi.

Mozda je vrijeme da priznamo da smo samo prosjecan klub,sa armijom fantasticnih navijaca. Ovo je neko moje razmisljanje,jer sam nekako razocaran nakon poraza. neko ce reci to je samo jedan poraz,ali bojim se... Nadam se da cu docekati da se svake godine borimo za duplu krunu,pa da budem razocaran sto smo drugi ili nismo pobjedili u finalu kupa.
Ovako mi ostaje leotar i strepnja hocemo li nekim cudom biti treci i opet ici u Evropu,a do nekih boljih vremena za utjehu je da smo bar u necemu najjaci,u navijanju. Mi smo horde zla sa sjevera,uvijek vjerna bordo armija...

zvinjavam se na nesto duzem postu,pozdrav

nismo mi prosjecan klub, nego je ovo presmijesna liga, a takva i drzava, u nasoj je problem sto su seljaci na vlasti, pa ne vole gradjane, samim tim sarajevo, velez, borac.

znate onaj vic

sarajlija zna gdje zgrada vlade, a seljak nezna gdje zgrada, ali zna sve koji rade u njoj
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.