U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zizu1991
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la zizu1991 » 10 sep 2012, 20:59

Svaka im čast, učinili su šta su mogli, idemo dalje, dobila je mnogo " A " reprezentacija od ove mlade, sretno momci u budućnosti, sretno Bosno i Hercegovino :!: 8-)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 sep 2012, 21:00

gollum je napisao/la:Ljudi napišu po 10-15 postova za vrijeme utakmice, ali ipak pametuju, kontaju da su sve vidjeli i sve znaju. Zbog toga više i ne pišem skoro nikako, al' eto...

Šta se zaista desilo? Prvo poluvrijeme igramo sa dva igrača u srcu terena, ali Njemci prelako tu prolaze. Na poluvremenu Jagodić tu ubacuje Zolotića, a vadi sebičnog Višću. Međutim, tada Kvesić ostaje bez pomoći na lijevoj strani, jer se Bilbija nije previše vraćao i rano je pao fizički. Prevelik je bio pritisak na Kvesića, zato se činilo da je preloš. Na drugoj strani je fenomenalni Stevanović kroz cijelu utakmicu pomagao Čoliću.

Izgubili smo baraž zato što smo u drugom poluvremenu izašli bez želje da zabijemo četvrti gol, previše preskakali igru, premalo držali loptu. Kontali vodimo 3:1 protiv Njemačke, dosta je, dobit ćemo...

Poslije utakmice je bila "tuča" ispred Juga, Njemcima valjdao pao jedan trans.
U potpunosti tacna analiza, mislim da bi bilo bolje da je izveo iz igre Bilbiju nego Viscu.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 10 sep 2012, 21:00

Nevjerovatno kako se sve poklopilo. Niti jedna repka koja je imala 13 ili 14 bodova nije večeras pobijedila osim Danske. Lakoćom bi prošli da smo izdržali tih par minuta :cry:

Jedina pozitivna stvar iz svega ovog je ta da će Stevanović i još poneko iz ove repke biti na raspolaganju Sušiću.
NAPRIJED NARODE!

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 10 sep 2012, 21:00

Jedna stvar. U Zelji da se vjeruje u Bukvica,nebi doveli Antolovica,sad kad ovaj prvi treba da bude prvi golman Zelje,kad je vec i golman mlade repke i sve to. A oni mu ne vjeruju,ne daju mu da brani u Zelji,dovedu Antolovica i onda ga guraju da bude prvi golman repke,a Fejzica iz Travnika ni na mapi. A za njega je BOG.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 sep 2012, 21:05

moram
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 10 sep 2012, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 sep 2012, 21:06

NEZALAGANJE je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Kvesic? Dva gola glavom preko njeg bila. ZolOtic, uveden da doprinese odbrani, a ono jos suplje bilo. Ne kazem ja da on nije bio solidan, ali bi mnogo bolje bilo da nije ulazio. Bukvica i necu komentarisati.
Koja 2 gola,argumenti!Usput,pogledaj malo bolje tekmu i ucinak Zolotica!
Zadnji gol je covjek nadskocio Kvesica. A i prvi meni se cini da je bio preko Kvesica mada ne bih mogao reci sa sigurnoscu. Onda ona greska kada ga je otresao stoper Njemacke i centrirao, i tu je morao mnogo bolje.

Koji je to ucinak Zolotica? On je defanzivni vezni, njegovo je da DEFANZIVNO pomaze. Primili tri gola u drugom poluvremenu. To je sasvim dovoljan ucinak. Gdje je bio da zatvori sut Leitnera? To bi trebao biti njegov zadatak.
Celik!3,2,2.

JOHNNYJUVE
Kontakt:

Post Postao/la JOHNNYJUVE » 10 sep 2012, 21:07

gollum je napisao/la:Ljudi napišu po 10-15 postova za vrijeme utakmice, ali ipak pametuju, kontaju da su sve vidjeli i sve znaju. Zbog toga više i ne pišem skoro nikako, al' eto...

Šta se zaista desilo? Prvo poluvrijeme igramo sa dva igrača u srcu terena, ali Njemci prelako tu prolaze. Na poluvremenu Jagodić tu ubacuje Zolotića, a vadi sebičnog Višću. Međutim, tada Kvesić ostaje bez pomoći na lijevoj strani, jer se Bilbija nije previše vraćao i rano je pao fizički. Prevelik je bio pritisak na Kvesića, zato se činilo da je preloš. Na drugoj strani je fenomenalni Stevanović kroz cijelu utakmicu pomagao Čoliću.

Izgubili smo baraž zato što smo u drugom poluvremenu izašli bez želje da zabijemo četvrti gol, previše preskakali igru, premalo držali loptu. Kontali vodimo 3:1 protiv Njemačke, dosta je, dobit ćemo...

Poslije utakmice je bila "tuča" ispred Juga, Njemcima valjdao pao jedan trans.
nije bilbija kriv sto KVESIĆ pokusava zagraditi covjeka za dvije glave veceg i brzeg i sto glumi igraca a DALEKO JE OD TOGa!
tu analizu mozes napisati al kod drugog gola APSOLUTNA GRESKA BEKA NASE REPKE KOJI JE IZGUBIO LOPTU NEPROMISLJENO!
ddrugi gol, zolotić kao zadnji vezni pušta covjeka da se namjesti na sut

A GOLMAN , e to je posebna prica ... boze dragi pa da su nekog s tribina stavili mozda bi nesto odbranio ....fuj
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

alex ! 10 !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 sep 2012, 21:08

Djuric i Stevanovic su klase ;)

Nemojte tako Kvesic je strasan igrac , cudi me da ga pape nije zvao do sad :mrgreen:
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 10 sep 2012, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Rios

Post Postao/la Rios » 10 sep 2012, 21:09

Malo se ovdje brkaju loncici..Guso jeste trener golmana u repki i eto moguce je da je sugerisao Jagodicu da Bukvic pocne pa i da bude pozvan uopste,ali Jagodic je selektor i njegova je zadnja! Da se nije slagao s tim ne bi dao zeleno svijetlo za ovog momka..Prema tome ove price kako Guso gura Bukvica zbog Zelje su smijesne ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 sep 2012, 21:13

Rios je napisao/la:Malo se ovdje brkaju loncici..Guso jeste trener golmana u repki i eto moguce je da je sugerisao Jagodicu da Bukvic pocne pa i da bude pozvan uopste,ali Jagodic je selektor i njegova je zadnja! Da se nije slagao s tim ne bi dao zeleno svijetlo za ovog momka..Prema tome ove price kako Guso gura Bukvica zbog Zelje su smijesne ;)
jah
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 10 sep 2012, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 sep 2012, 21:14

Izgleda da je pao jedan ruksak sa onim silnim transovima :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

JOHNNYJUVE
Kontakt:

Post Postao/la JOHNNYJUVE » 10 sep 2012, 21:21

Sarajlijc@ je napisao/la:Izgleda da je pao jedan ruksak sa onim silnim transovima :mrgreen:
da nije od BVB :D

alex ! 10 !

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 10 sep 2012, 21:25

Sad vam Jagodic ne valja... a bio je Bog na poluvremenu... nema sta, svaka cast.
Inace, pokazalo se jos jednom da svabe igraju 90 minuta, iako su uzeli bod, ovo je bila dobra utakmica. Kvalifikacije su se usrale nekim drugim rezultatima ali i ova prilika da se ode dalje je bila potpuno zasluzena ali ipak propustena.
Sve u svemu, novi mandat Jagodicu, neka selektira igrace i dalje, dobro to radi. Stice se utisak da iz ove reprezentacije ima 5 ili 6 igraca koji bi mogli postati oslonac A tima za koju godinu.
Po zimi ,kisi ,suncu ,snegu ili kosavi!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 10 sep 2012, 21:26

Bio na tekmi i imam samo tri rijeci za njih "Svaka cast momci"...

Jagodic da je imao boljeg golmana mi bi bili u barazu...
Bukvic nas je unistio...Sto je pucano na nas gol to je i uslo... :( :( :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 10 sep 2012, 21:27

Đurić : ,,Ove Golove sam postigao za Bosnu i Hercegovinu.Ja sam ponosni Bosanac,nisam Srbin.Da sam iz Srbije igrao bi za reprezentaciju Srbije.''

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2012, 21:28

arelinho je napisao/la:Đurić : ,,Ove Golove sam postigao za Bosnu i Hercegovinu.Ja sam ponosni Bosanac,nisam Srbin.Da sam iz Srbije igrao bi za reprezentaciju Srbije.''
By Bernd Stange
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 10 sep 2012, 21:28

Mogli smo sa ovom generacijom napraviti mnogo ali šta ćeš ...jednostavno uvijek nam fali to malo sreće.Ako ništa kroz ove kvalifikacije dobili smo po meni 7-8 igrača koji ce se uskoro priključiti A timu:Bilbija,Bešić(koji su vec igrali),onda imamo 2 štopera :Markić,Sipović a ni Dupovac iz Sarajeva nije loš.2 napadača Bilbija i Đurić(koji svojom igrom me podsjeca na Darka Kovačevića).Još su tu Višća koji mislim da će igrati i 2 dobra beka po meni Čolić i Kvesić.Možda još neko od onih koji nisu igrali.
Još u21 reprezentacija za naredni ciklus ima okosnicu sa Zolotićem,Maletićem,Grahovac i Zakarić(mislim da će ova 4 moci igrati naredni ciklus)
Jagodić je napravio dobar posao.Mada mislim da Bukvić nije trebao biti 1.golman,bolji je Abdihodžić makar ima bolje predispozicije a u ovoj utakmici Bukvić nije ništa specijalno odbranio.
Valjda ćemo naredni put imati sreće.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 sep 2012, 21:31

Ne kontam da se dovodi u pitanje kvalitet Vlade!

Njegov rukopis se vidi od tekme sa Bjeleusima, od tada smo postigli u 4 tekme 14 golova! Morate priznati da nije lako pobijediti Bjelorusiju i Grčku 3:0, odnosno 4:0! Mi na papiru uopće nemamo bolje igrače od njih?

Njemačka , pogledajte koliko igrača igra u Bundesligi, pogledajte koliko vrijede!

Bili smo blizu, i nismo prošli zbog toga sto nemamo širinu, ali moramo biti zadovoljni sve ukupnom dojmom!

Ovo je dobar rezultat u odnosu sta je Tulic radio sa ovom repkom! Rekao bih odličan!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 10 sep 2012, 21:33

gringobih je napisao/la:Evo Njemci dosli da nam daju 3 boda...
Nisu poveli cetvoricu glavnih.... :) :)
Sigran sam da ce njemci igrati sa pola snage , ipak je to nasa prijateljska zemlja ;)
A imao je ko i nazvati selektora svaba da malo manje pritiscu gas ;)

3-1 za nas ;)
Pu majku mu zaboravih napisati da je ovo za prvo poluvrijeme :) :)

Nemoj te bezveze napadati Kvesica momak je bio odlican...Ali kad je izasao Visca sve je ostalo na njegovim ledjima...Bilbija je treba biti to lijevo krilo ali nije upalilo jer momak ipak citavu karijeru igra u napadu pa su mu defanzivne obaveze gotovo strani pojam... ;)
Lagana greska u koracima Jagodica...
Ali ima nesto pozitivno Stevan ce sad biti u A repci a Bilbija i Djuric kucaju i nogama i rukama...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

JOHNNYJUVE
Kontakt:

Post Postao/la JOHNNYJUVE » 10 sep 2012, 21:37

gringobih je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Evo Njemci dosli da nam daju 3 boda...
Nisu poveli cetvoricu glavnih.... :) :)
Sigran sam da ce njemci igrati sa pola snage , ipak je to nasa prijateljska zemlja ;)
A imao je ko i nazvati selektora svaba da malo manje pritiscu gas ;)

3-1 za nas ;)
Pu majku mu zaboravih napisati da je ovo za prvo poluvrijeme :) :)

Nemoj te bezveze napadati Kvesica momak je bio odlican...Ali kad je izasao Visca sve je ostalo na njegovim ledjima...Bilbija je treba biti to lijevo krilo ali nije upalilo jer momak ipak citavu karijeru igra u napadu pa su mu defanzivne obaveze gotovo strani pojam... ;)
Lagana greska u koracima Jagodica...
Ali ima nesto pozitivno Stevan ce sad biti u A repci a Bilbija i Djuric kucaju i nogama i rukama...
pponavljam , nije jagodic, ni višća ni niko kriv sto se kvesić zajeb.ava pred golom i pokusava zagraditi VEĆEG JACEG I BRZEG od sebe, to je zajebavanje i neozbiljnost a ne takkticka greska ;) da razdvojimo te stvari, nije bio napad njemaca pa da se akciom kvesic izbacio, nego je napravio GRESKU BEZ RAZLOGA

alex ! 10 !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.