Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
U potpunosti tacna analiza, mislim da bi bilo bolje da je izveo iz igre Bilbiju nego Viscu.gollum je napisao/la:Ljudi napišu po 10-15 postova za vrijeme utakmice, ali ipak pametuju, kontaju da su sve vidjeli i sve znaju. Zbog toga više i ne pišem skoro nikako, al' eto...
Šta se zaista desilo? Prvo poluvrijeme igramo sa dva igrača u srcu terena, ali Njemci prelako tu prolaze. Na poluvremenu Jagodić tu ubacuje Zolotića, a vadi sebičnog Višću. Međutim, tada Kvesić ostaje bez pomoći na lijevoj strani, jer se Bilbija nije previše vraćao i rano je pao fizički. Prevelik je bio pritisak na Kvesića, zato se činilo da je preloš. Na drugoj strani je fenomenalni Stevanović kroz cijelu utakmicu pomagao Čoliću.
Izgubili smo baraž zato što smo u drugom poluvremenu izašli bez želje da zabijemo četvrti gol, previše preskakali igru, premalo držali loptu. Kontali vodimo 3:1 protiv Njemačke, dosta je, dobit ćemo...
Poslije utakmice je bila "tuča" ispred Juga, Njemcima valjdao pao jedan trans.
Zadnji gol je covjek nadskocio Kvesica. A i prvi meni se cini da je bio preko Kvesica mada ne bih mogao reci sa sigurnoscu. Onda ona greska kada ga je otresao stoper Njemacke i centrirao, i tu je morao mnogo bolje.NEZALAGANJE je napisao/la:Koja 2 gola,argumenti!Usput,pogledaj malo bolje tekmu i ucinak Zolotica!AllGunsBlazing je napisao/la:Kvesic? Dva gola glavom preko njeg bila. ZolOtic, uveden da doprinese odbrani, a ono jos suplje bilo. Ne kazem ja da on nije bio solidan, ali bi mnogo bolje bilo da nije ulazio. Bukvica i necu komentarisati.
nije bilbija kriv sto KVESIĆ pokusava zagraditi covjeka za dvije glave veceg i brzeg i sto glumi igraca a DALEKO JE OD TOGa!gollum je napisao/la:Ljudi napišu po 10-15 postova za vrijeme utakmice, ali ipak pametuju, kontaju da su sve vidjeli i sve znaju. Zbog toga više i ne pišem skoro nikako, al' eto...
Šta se zaista desilo? Prvo poluvrijeme igramo sa dva igrača u srcu terena, ali Njemci prelako tu prolaze. Na poluvremenu Jagodić tu ubacuje Zolotića, a vadi sebičnog Višću. Međutim, tada Kvesić ostaje bez pomoći na lijevoj strani, jer se Bilbija nije previše vraćao i rano je pao fizički. Prevelik je bio pritisak na Kvesića, zato se činilo da je preloš. Na drugoj strani je fenomenalni Stevanović kroz cijelu utakmicu pomagao Čoliću.
Izgubili smo baraž zato što smo u drugom poluvremenu izašli bez želje da zabijemo četvrti gol, previše preskakali igru, premalo držali loptu. Kontali vodimo 3:1 protiv Njemačke, dosta je, dobit ćemo...
Poslije utakmice je bila "tuča" ispred Juga, Njemcima valjdao pao jedan trans.
jahRios je napisao/la:Malo se ovdje brkaju loncici..Guso jeste trener golmana u repki i eto moguce je da je sugerisao Jagodicu da Bukvic pocne pa i da bude pozvan uopste,ali Jagodic je selektor i njegova je zadnja! Da se nije slagao s tim ne bi dao zeleno svijetlo za ovog momka..Prema tome ove price kako Guso gura Bukvica zbog Zelje su smijesne
da nije od BVBSarajlijc@ je napisao/la:Izgleda da je pao jedan ruksak sa onim silnim transovima
By Bernd Stangearelinho je napisao/la:Đurić : ,,Ove Golove sam postigao za Bosnu i Hercegovinu.Ja sam ponosni Bosanac,nisam Srbin.Da sam iz Srbije igrao bi za reprezentaciju Srbije.''
Pu majku mu zaboravih napisati da je ovo za prvo poluvrijemegringobih je napisao/la:Evo Njemci dosli da nam daju 3 boda...
Nisu poveli cetvoricu glavnih....![]()
Sigran sam da ce njemci igrati sa pola snage , ipak je to nasa prijateljska zemlja
A imao je ko i nazvati selektora svaba da malo manje pritiscu gas
3-1 za nas
pponavljam , nije jagodic, ni višća ni niko kriv sto se kvesić zajeb.ava pred golom i pokusava zagraditi VEĆEG JACEG I BRZEG od sebe, to je zajebavanje i neozbiljnost a ne takkticka greskagringobih je napisao/la:Pu majku mu zaboravih napisati da je ovo za prvo poluvrijemegringobih je napisao/la:Evo Njemci dosli da nam daju 3 boda...
Nisu poveli cetvoricu glavnih....![]()
Sigran sam da ce njemci igrati sa pola snage , ipak je to nasa prijateljska zemlja
A imao je ko i nazvati selektora svaba da malo manje pritiscu gas
3-1 za nas![]()
![]()
Nemoj te bezveze napadati Kvesica momak je bio odlican...Ali kad je izasao Visca sve je ostalo na njegovim ledjima...Bilbija je treba biti to lijevo krilo ali nije upalilo jer momak ipak citavu karijeru igra u napadu pa su mu defanzivne obaveze gotovo strani pojam...![]()
Lagana greska u koracima Jagodica...
Ali ima nesto pozitivno Stevan ce sad biti u A repci a Bilbija i Djuric kucaju i nogama i rukama...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.