Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hurem
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la hurem » 08 jun 2016, 11:13

Bravo @bhsport, najbrzi je s loptom od njih cetverice to sam se jucer uvjerio, i kao sto kazes ide okomito bez straha i po krilu i kroz sredinu ma bilo kuda, ima najbolji sut od njih svih, najbolji dribling, najbolju kontrolu lopte...mislim da ce Mesa kod njega unaprijediti trkacki momenat u smislu da se vise vraca nazad i pomaze odbranu (u pitanju je glava, iq)...
Dakle, ima ono sto ostala cetverica nemaju, njegova jedina mahana je sto ne igra u svom klubu i to i jeste razlog zasto ga na ovom kupu nije islo...kada bude u takmicarskoj formi on ce biti klasa iznad ostalih.
Nakon njega jedini Dulja ostaje koji smije krenuti naprijed jedan na jedan i zna predriblati...

Naravno, zaboravio sam spomenuti da je cinjenica da ne zasluzuje mjesto u prvih 11 sve dok ne bude igrao redovno u svom timu...
Ne bi on bio onako sebican da je pored sebe ima Dzeku, Pjanica ili Vedu i da je kvalifikaciona tekma :D
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 08 jun 2016, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 08 jun 2016, 11:27

Krajnje neintelignetan igrac koji se bahati i kao takav niti u jednoj ozbiljnoj ligi ne moze izboriti mjesto.
Cinjenica
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 jun 2016, 11:43

hurem je napisao/la:Bravo @bhsport, najbrzi je s loptom od njih cetverice to sam se jucer uvjerio, i kao sto kazes ide okomito bez straha i po krilu i kroz sredinu ma bilo kuda, ima najbolji sut od njih svih, najbolji dribling, najbolju kontrolu lopte...mislim da ce Mesa kod njega unaprijediti trkacki momenat u smislu da se vise vraca nazad i pomaze odbranu...
Dakle, ima ono sto ostala cetverica nemaju, njegova jedina mahana je sto ne igra u svom klubu i to i jeste razlog zasto ga na ovom kupu nije islo...kada bude u takmicarskoj formi on ce biti klasa iznad ostalih.
Nakon njega jedini Dulja ostaje koji smije krenuti naprijed jedan na jedan i zna predriblati...
Ima on prednosti ali i mana, u ovom sistemu koji Mesa forsira a sto je kolega @samocelik lijepo objasnio na temi Harisa Duljevica, nama trebaju krila koja ce igrati defanzivno a Izet definitivno to nije. On moze biti dzoker kada stizemo rezultat ili jurimo pobjedu jer moze se neko ljutiti ili ne, fakt jeste da je jedini okomit i da ima damu povuc loptu pa i preci igraca.
Ovo sto Virtual pise da zivi od Ziline ne pije vode, on ako ne bude igrao u Werderu ili negdje na posudbi, nece ni biti tu sto su pokazale prethodne tekme.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2016, 16:49

Ne nego živi od sjajnih nastupa u svojim klubovima.

Igrač koji u dvije sezone odigra hiljadu minuta profesionalnog fudbala ne zaslužuje poziv u reprezentaciju. Od njega nemamo nikakve koristi čak i kad igra jer pokloni mnogo lopti i nije timski igrač, a kod nas se sve zasniva na timskoj igri. Već godinu dana svi pričamo o tome kako je sebičan igrač i on to dokaže svaki put kad dobije priliku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 08 jun 2016, 16:54

Pa dobio je priliku da se malo trzne jer nemamo baš mnogo izbora na krilima ?

Imaš Lulića, Višću, Duljevića, Hajrovića i Stevanovića, ne vidim zašto ne bismo dali šansu igraču kojem je ona prijeko potrebna kada nema dva standardna krila u rosteru.

On je sebičan, uvijek ima potez više i sve to stoji, ali nismo mi krivi što je i kao takav u užem izboru za poziciju krila.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2016, 17:02

Naravno da treba dobiti šansu u ovakvoj situaciji, ni prvi ni zadnji kojem se spašavala karijera. Isto tako nismo mi krivi što je ponovo nije iskoristio i što su ostala krila pokazala mnogo više od njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 08 jun 2016, 17:16

Tako je.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 jun 2016, 18:24

Virtu4l je napisao/la:Ne nego živi od sjajnih nastupa u svojim klubovima.

Igrač koji u dvije sezone odigra hiljadu minuta profesionalnog fudbala ne zaslužuje poziv u reprezentaciju. Od njega nemamo nikakve koristi čak i kad igra jer pokloni mnogo lopti i nije timski igrač, a kod nas se sve zasniva na timskoj igri. Već godinu dana svi pričamo o tome kako je sebičan igrač i on to dokaže svaki put kad dobije priliku.
Gdje živi? U Eibaru na tribini ili kao navijač repke?
Ovo je iznimka da je dobio poziv. Odigrao solidno sa obzirom da ne igra nikako u klubu.
Nama ne treba za prvu postavu nego kao dzoker sa klupe.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Djedo10
Kontakt:

Post Postao/la Djedo10 » 08 jun 2016, 22:05

Izo je opasan sa krila, voli dribling, voli opaliti, voli tempo. Njemu samo fali utakmica, bice on u prvih 11 to je 100%. Ponekad izgleda sebicno, al to je jer zeli uspjeha! Samo naprijed Izo!! :bih: :kralj:

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 12 jul 2016, 20:56

Izet Hajrović golom donio pobjedu Werderu

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/izet-ha ... eru/200153
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 12 jul 2016, 21:01

Pivopija je napisao/la:Izet Hajrović golom donio pobjedu Werderu

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/izet-ha ... eru/200153
I prošlu predsezonu je bio sjajan pa si vidio šta mu uradiše.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 16 jul 2016, 14:07

Ja stvarno ne razumijem kako Izet nema mjesta barem u rotaciji u Werderu, pored Bartelsa je jedini desni krilni igrac, i uz Kainza jedan od 3 najvrjednija krilna igraca ekipe, moze igrat i lijevo i desno , tako da stvarno ne znam u cemu je problem, ako ni ove sezone nema mjesta u ovakvom Werderu bolje mu je neka ode u neki slabiji klub da proba ozivit karijeru, pa makar u Svicarskoj, po mogucnosti Grasshoppers gdje je i poceo, jer nama u reprezentaciji treba Hajrovic koji igra u klubu jer smo ocajni na toj poziciji.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 jul 2016, 15:43

DevilsAdvocate je napisao/la:Ja stvarno ne razumijem kako Izet nema mjesta barem u rotaciji u Werderu, pored Bartelsa je jedini desni krilni igrac, i uz Kainza jedan od 3 najvrjednija krilna igraca ekipe, moze igrat i lijevo i desno , tako da stvarno ne znam u cemu je problem, ako ni ove sezone nema mjesta u ovakvom Werderu bolje mu je neka ode u neki slabiji klub da proba ozivit karijeru, pa makar u Svicarskoj, po mogucnosti Grasshoppers gdje je i poceo, jer nama u reprezentaciji treba Hajrovic koji igra u klubu jer smo ocajni na toj poziciji.
Ko ga je gledao zna u cemu je problem. Jednostavno je izgubljen na terenu, da makar pokazuje taj svoj individualni kvalitet, bio bi u rotaciji, ali ni to. Slab defanzivno, posebno u onom sistemu 4-4-2 igrali, nije dorastao zadatku da radi i naprijed i nazad, jedan period su pokusavali sa njim na poziciji ofanzivnog veznog/poluspica, sto i takodjer nije uspjelo.

Ovu sezonu ima novu i ujedno i zadnju sansu, vidjecemo sta ce da bude. Ovaj dolazak Kainza mu je dosta zakomplikovao situaciju.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 26 avg 2016, 21:31

Veceras ni u zapisniku. Momak je definitivni totalno propao, a ja sam od njega bas puno ocekivao. Ne mogu da vjerujem da je neko onako mlad razbijao i u napadu i u odbrani u Svicarskoj, a da 3-4 godine kasnije ne moze nista da odigra. Mislim da je i psihicki bas labilan, nema samopouzdanja uopste. Ne vjerujem da ne trenira, da hoda po klubovima i slicno, ne djeluje mi da je takav, mada je opet sve moguce...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 26 avg 2016, 22:13

Bayern je odlican, ali ovaj Werder je skup antitalenata. I ako u takvoj ekipi ne mozes da budes ni na mapi onda si stvarno propao...

Sta kae Izo zvijezda, odskocna daska. Kae ukucajte moje ime na youtube... :oops:
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 26 avg 2016, 22:15

Jėbo ga Galatasaray da ga jėbo
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 27 avg 2016, 14:32

Temu ovog skauta treba premjestiti u ostalo, jer on do kraja zivota nece ozbiljnog fudbala poigrat, a kamoli da ga u repku neko zovne
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 27 avg 2016, 14:48

Clutch je napisao/la:Jėbo ga Galatasaray da ga jėbo
Nema to veze sa Galatom. Samo sest mjeseci je tamo proveo, pobjegao na vrijeme i to u idealnu sredinu da obnovi karijeru. Ali, jednostavno, ne mozes ocekivati nesto specijalno kad on jednostavno nema kvaliteta. Slavko Petrovic je u onom intervju neki dan opisao taj tip igraca: od 20 tekmi, napravi 4-5 minuta sve dobre poteze, i onda se mi divimo ispred ekrana. Upravo je opisao Hajrovica.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 31 avg 2016, 23:10

"Hajrović ostaje, ne želimo da se ponovi Španija"

Bh. reprezentativac Izet Hajrović odlučio je ostati u Werderu. Hajrović se ne može pohvaliti najboljim statusom u Werderu i njemački mediji su u proteklim danima pisali da bi mogao ponovo na posudbu, međutim da to toga neće doći potvrdio je za SportSport.ba i njegov agent Miloš Malenović.

"Bilo je u raznih opcija i upita za Hajrovića, ali on je odlučio da ostane u Werderu i da se pokuša nametnuti treneru Skripniku. Tokom priprema je veoma dobro igrao, a i u klubu su zadovoljni na koji način se ponaša i obavlja svoje zadatke", kazao nam je Malenović.

Malenović nije želio otkrivati koji su klubovi željeli Hajrovića.

"Klubovi koji su pokazali interes Hajroviću nisu bili toliko privlačni, a nismo ni željeli da se ponovi Španija. Jedan Eibar je konstantno zvao, molio da dođe u Španiju i na kraju se trener pravio kao da u klub nije ni došao. Odigrao je svega devet utakmica", istakao je Malenović.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 01 sep 2016, 01:38

Zar još uvijek raspravljate o ovoj prevari?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 30 gostiju.