Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
Re: Muzika
Joj kralj, slušo ih sve ranije, pa ovo je fenomenalno. Momci iz SIlent Kingdoma ubijaju iako ja mrzim black metal, oni su dodali tradicionalni zvuk u sve to. A o EMiru HOut sam se toliko napisao da mi se više ne piše.Frutek je napisao/la:@Sarajlija89 vidim ljubitelj si sevdaleinke pa de poslušaj ovo, i reci onako šta misliš, obrade sevdalinki i etno muzike
[youtube][/youtube]
onda imaš ovo Rumunska narodna Pjesma
[youtube][/youtube]
Onda ovo
[youtube][/youtube]
Evo u ovm ja utapam tugu:
[youtube][/youtube]
- sarajlija89
- Kontakt:
@frutek
Pa vec sam komentarisao to oko sevdaha. Ja volim autentican zvuk sevdaha i nisam pristalica nekih novijih aranzmana i modernijeg zvuka sto se tog tice, ali podrzavam u smislu popularizacije.
Sto se ovog tice, moram priznat da mi se svidio zvuk kod ovoga Emir hot...nije lose
a i SK dobro zvuci...svidja mi se i zanimljivo je....kao instrumental moze proci
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pa vec sam komentarisao to oko sevdaha. Ja volim autentican zvuk sevdaha i nisam pristalica nekih novijih aranzmana i modernijeg zvuka sto se tog tice, ali podrzavam u smislu popularizacije.
Sto se ovog tice, moram priznat da mi se svidio zvuk kod ovoga Emir hot...nije lose

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
[youtube][/youtube]
Kako volim ove stare meracke pjesme , zakon su za ova nova smeca sto se danas snima.
Kako volim ove stare meracke pjesme , zakon su za ova nova smeca sto se danas snima.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
- Kontakt:
Raja, treba mi muzika za teretanu, ono da se nafuram dok radim i slicno. Sta predlazete.
Ja redovno radim sa Disturbedom.

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
[youtube][/youtube]Jimmy from the hood je napisao/la:Raja, treba mi muzika za teretanu, ono da se nafuram dok radim i slicno. Sta predlazete.

Don't hate what you don't understand.
Znači, meni, od Balaša nema ništa bolje. Prvo on, pa dosta, dosta praznih mjesta ide poslije njega.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zar može bolje od ovoga ?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zar može bolje od ovoga ?
Who dares, wins !
Jedna k'o stvorena za teretane:xaviesta je napisao/la:[youtube][/youtube]Jimmy from the hood je napisao/la:Raja, treba mi muzika za teretanu, ono da se nafuram dok radim i slicno. Sta predlazete.
[youtube][/youtube]
100% sportski i krajnje opušten potpis
- sarajlija89
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Megamon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- GhostRider
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
- DAVID VILLA
- Kontakt:
- sarajlija89
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Nekad je čovjeku krivo što je mlad, što nije imao priliku gledati ovo...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.