Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

vrebac86
Kontakt:

Re: Francuska - BiH

Post Postao/la vrebac86 » 12 okt 2011, 00:11

dr_rock je napisao/la:evo na eurosportu pokaza da nismo nositelji

HRVATSKA
PORTUGAL
TURSKA
CESKA

IRSKA
BOSNA
CRNA GORA
ESTONIJA
znaci ugurali su tursku gore ,,hm pa to se trebalo i ocekivati???
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 12 okt 2011, 00:11

dr_rock je napisao/la:evo na eurosportu pokaza da nismo nositelji

HRVATSKA
PORTUGAL
TURSKA
CESKA

IRSKA
BOSNA
CRNA GORA
ESTONIJA
bas ja to kreno' pisat' :roll: samo ne portugal !!! ako cemo vjerovati eurosportu :|
ser del barça es el millor que hi ha !

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 12 okt 2011, 00:12

Lista za nositelje ce biti odredjena sutra, trenutno stanje je ono jos iz septembra, te nisu uracunati ovi rezultati sa lux i francuskom, tako da smo zasad nenosioci a da li ce se sta promijeniti do sutra vidjecemo..
i **** mater bhtu i njihovim reklamama !
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 okt 2011, 00:12

Francuzi, svjetska velesila, svjetski prvaci, ne mogu BiH zabiti gol iz igre, u srcu Francuske......Bosno ponosni smo sto imamo takvu reprezentaciju, pojeli ste horozove, al bas pojeli! Idemo na EURO bez penala, bez sudijske pristranosti i bez neprijatelja Bosne i Hercegovine koji ravnodusno ili s prezirom gledaju na nasu drzavicu.Takvi nam ne trebaju i nisu nam nikad ni trebali.U nasoj reprezentaciji igra i Bosnjak, i Hrvat i Srbin, i kao takvi ucinili smo mnogo ljudi sretnima, mnogo nas se nada da ce se cuti za jednu napacenu drzavicu ali ne po negativnim stvarima koje odgovaraju jedino balkanskim lider-interesdzijama, mi smo patriote.
Cestitam i onom Srbinu, i Hrvatu i Bosnjaku koji su veceras pokazali kako BiH kao kolektiv moze unistiti navikane francuze koji su se nadali rutinskoj utakmici, te kako srce ostaviti na travnjaku, uz 15 000 BiH predanih navijaca na stadionu, a boga pitaj koliko ih je grizlo nokte pored TV ekrana.
Ako se takav kolektiv od 11 igraca dogovorio da ce pobijediti jednu Francusku, dogovorite se i vi iz vladajucih struktura pa ucinite svakodnevnicu ovog naroda malo sretnijom. ;)
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 12 okt 2011, 00:12

zmaj_Bosne je napisao/la:
mak_033 je napisao/la:Ja ne razumijem po cemu je Lulic dobio mjesto u reprezentacij.. Nije odigrao dobru utakmicu vec godinu dana
ti nisi sigurni ni gledao repku godinu dana :shock:
Zemljo otvori se :x :o
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 12 okt 2011, 00:13

Lucryler je napisao/la:Evo upravo je EUROSPORT prikazao nosioce , i MI NISMO NOSIOCI ...
I da , mi nismo nosioci ... sta nam uradi sudija , a vala i spaho nije znao pasti kad ga je onaj udario , nego potura nogu , a pandza i papac bili u sesnestercu...

http://www.world-results.net/uefa/ranking.html#2011" onclick="window.open(this.href);return false;
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 okt 2011, 00:13

Sta hoces.ba ? je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Svi mi koji cekamo Hadz da operemo ove psovke i grijehe od veceras!
ma kakav Hadz..nemoj ni spominjati Boga poslije ovog s r a n j a veceras..da ima Boga mi bi bili na EP a ne sugavi francuzi
Uh, uzeo si mi rijec iz usta.
ako moze bez onog gore, ako ga ima, bar bi se jednom smilovao da i mi nekad odemo negdje.
Zato ako ikako moze, nemojte ga mjesati veceras, jer svasta se moze reci.

BTW...snimak na TV5 Monde.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 12 okt 2011, 00:13

Goldy je napisao/la:
moustapha je napisao/la:
Johnyx95 je napisao/la:Nemojte molim vas barem večeras s.rati po igračima ili treneru, budite ponosni na ove momke. Sve i jedan od njih poginuo je za nas navijače i mi im ovako vraćamo. Nek vas bude sramota ! :oops: :oops:
To je to. Zmajevi su ostavili srce na terenu. To svaki navijac mora uociti!
POTPIS! rezultat je apsolutno nebitan i on ce doci u ogromnoj kolicini kad bude svaki put ovako!
Tako je nasi momci su se dokazali. A ove Francuze treba biti sramota.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 12 okt 2011, 00:13

samo se do baraza mora nesto sa nasim terenom uraditi. ono danas na cemu je igrala mlada repka je odron..
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 okt 2011, 00:13

harishp je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Kako možete pljuvati po igračima svi su perfektno odigrali.Dobro odobravam pljuvanje op Keni zbog njega izgubismo jednu bitnu izmjenu trebao je priznati sebi da nije spreman da brani i to je to,ali nekad je želja jača od zdravog razuma
Zesca glupost,tako bi isto ispalo i za Mujdzu.Uostalom usao bi ibro ili takvi a onda bi vjerovatno i nerjeseni prosuli.
ne znam zasto mu to govoris, cuo sam da ovaj clan ima 13 godina :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 12 okt 2011, 00:14

Megamon je napisao/la:Svi mi koji cekamo Hadz da operemo ove psovke i grijehe od veceras!
ma kakav Hadz..nemoj ni spominjati Boga poslije ovog s r a n j a veceras..da ima Boga mi bi bili na EP a ne sugavi francuzi
pa šta je Bog Spahi kriv što ne izbi onu loptu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...glup penal maximalno.... jedino gluplji u zivotu sam vidio onaj sto smo mi dobili protiv bjelorusa
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 12 okt 2011, 00:14

Bolje za nas što francuzi idu direktno jer da smo mi bili prvi u grupi platini i comp. bi nam suspendovali savez da bi francuska išla direktno.Ovako imamo šanse u baražu za EP.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 12 okt 2011, 00:15

Ja sam ponosan,a vi?
YNWA!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 okt 2011, 00:15

Bosniacum Lilium je napisao/la:
harishp je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Kako možete pljuvati po igračima svi su perfektno odigrali.Dobro odobravam pljuvanje op Keni zbog njega izgubismo jednu bitnu izmjenu trebao je priznati sebi da nije spreman da brani i to je to,ali nekad je želja jača od zdravog razuma
Zesca glupost,tako bi isto ispalo i za Mujdzu.Uostalom usao bi ibro ili takvi a onda bi vjerovatno i nerjeseni prosuli.
15 ;)
Mujdžu je povrijedio Malouda,ako se ne sjećate.Vjerovatno ne bi primili gola da je Mujdža ostao u igri pukla nam je desna strana kad je izašao
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 okt 2011, 00:15

Bosniacum Lilium je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Gnusne lazi :roll:
Ima citavih 15. :mrgreen:

Uostalom,ako te to iznenadjuje,iznenadio bi se koliko vecina ovdje ima godina :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 12 okt 2011, 00:15

nidi je napisao/la:Bolje za nas što francuzi idu direktno jer da smo mi bili prvi u grupi platini i comp. bi nam suspendovali savez da bi francuska išla direktno.Ovako imamo šanse u baražu za EP.
Ne seri.
FK Željezničar
Chelsea FC

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 12 okt 2011, 00:16

SaLL/ihovic je napisao/la:Francuzi, svjetska velesila, svjetski prvaci, ne mogu BiH zabiti gol iz igre, u srcu Francuske......Bosno ponosni smo sto imamo takvu reprezentaciju, pojeli ste horozove, al bas pojeli! Idemo na EURO bez penala, bez sudijske pristranosti i bez neprijatelja Bosne i Hercegovine koji ravnodusno ili s prezirom gledaju na nasu drzavicu.Takvi nam ne trebaju i nisu nam nikad ni trebali.U nasoj reprezentaciji igra i Bosnjak, i Hrvat i Srbin, i kao takvi ucinili smo mnogo ljudi sretnima, mnogo nas se nada da ce se cuti za jednu napacenu drzavicu ali ne po negativnim stvarima koje odgovaraju jedino balkanskim lider-interesdzijama, mi smo patriote.
Cestitam i onom Srbinu, i Hrvatu i Bosnjaku koji su veceras pokazali kako BiH kao kolektiv moze unistiti navikane francuze koji su se nadali rutinskoj utakmici, te kako srce ostaviti na travnjaku, uz 15 000 BiH predanih navijaca na stadionu, a boga pitaj koliko ih je grizlo nokte pored TV ekrana.
Ako se takav kolektiv od 11 igraca dogovorio da ce pobijediti jednu Francusku, dogovorite se i vi iz vladajucih struktura pa ucinite svakodnevnicu ovog naroda malo sretnijom. ;)
dodji mi brate na pivu bujrum uvijek!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 12 okt 2011, 00:16

nidi je napisao/la:Bolje za nas što francuzi idu direktno jer da smo mi bili prvi u grupi platini i comp. bi nam suspendovali savez da bi francuska išla direktno.Ovako imamo šanse u baražu za EP.
M a **** tom Platiniju vise mater, pun mi je **** njega i njegovih sranja pa zar nema neko ko bi se kandidovao protiv njega za mjesto predsjednika uefe.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 12 okt 2011, 00:17

Goldy je napisao/la:
pa šta je Bog Spahi kriv što ne izbi onu loptu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...glup penal maximalno.... jedino gluplji u zivotu sam vidio onaj sto smo mi dobili protiv bjelorusa

ajde ne seri bezveze...Sto je glup penal protiv Bjelorusije? Sto je njihov igrac igrao rukom u svom 16ercu
RIP SALE VILENJAK

emir_

Post Postao/la emir_ » 12 okt 2011, 00:17

Nemanja Vidic je bio najbolji stoper na svijetu jer je u situacijama u kojoj se nasao nas kapiten loptu izbacivao u aut.

Postujem te kapitenu ali igrac koji ima 30 godina ono sebi nije smio dozvoliti. Nadam se da ces iz ovog izvuci jednu pouku. Kad vodimo, i kad biras izmedju kornera, penala i auta izaberi ovo zadnje!!
4-IN-A-ROW

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.