Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Pinto: "Napravio sam nekoliko odličnih odbrana protiv Granade."
"Ako FIFA ponovno otvori glasovanje, možda osvojim i Zlatnu loptu."

“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
E ybga Pinto i ti po onoj .... "dok najboljem ne smrkne ostalim ne svane" 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Kad smo već kod golmana,ne znam šta to toliko imate protiv Reine,pa čovjek je spasio Napoli od totalnog potopa u Torinu 

Pobjeda je bolja od orgazma!
Pinto je bolji golman od Reine.Gorki je napisao/la:Kad smo već kod golmana,ne znam šta to toliko imate protiv Reine,pa čovjek je spasio Napoli od totalnog potopa u Torinu
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Hajmo sad gavrani, da vam cujem grakanje
ukljuci CC
[youtube][/youtube]

ukljuci CC
[youtube][/youtube]
Ne, bez zajebancije, koliko ti godina imaš?bparena je napisao/la:Hajmo sad gavrani, da vam cujem grakanje![]()
![]()
![]()
ukljuci CC
vise od 55 sigurno znaci, matoro je to, vecinu postova se i ne sjeca da je pisao
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ja sam ti ribar - hvatam ribe na mamce 

- RickBlaine
- Kontakt:
Slabo kad sta ufatis vidim...
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Barca će sutra odigrati svoju 250- u utakmicu u Ligi
prvaka. Zanimljivo je to da je Real Madrid svoju 250-u
utakmicu u Ligi prvaka odigrao još prije 11 godina.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
prvaka. Zanimljivo je to da je Real Madrid svoju 250-u
utakmicu u Ligi prvaka odigrao još prije 11 godina.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
sta ce barcelona, palcici bili, palcici ostali 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Statistika

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ma nema u svemu su bolji osim u klasiku gdje su izgubili od Barcelone + imaju zaostatak od 6 bodova za prvoplasiranom Barcelonom. Hajd nek vam Sljivak napise kako mu nije bas jasno ko je bolji ove godine ili Real ili Barcelona

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 28 nov 2013, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.