GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Jack777Pott
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Jack777Pott » 08 okt 2012, 09:33

SiamoNoi je napisao/la: Ostalo nisam odgovarao jer nema smisla.Sve je već ranije receno.
"Nema se sponzora jer se nema pare." Tu priču možeš nekom drugom prodavat.Najuspješniji klub na Balkanu (tako kažu) ne može nać niti jednog poštenog sponzora.Da nije smiješno bilo bi žalosno.
Sponzori nisu pobjegli zbog tog sto nemaju para, kao ni zbog Mamica. Sponzori ne zele sponzorirat Dinamo, jer Dinamo zeli ogromne novce, a to ne mogu vratit, tocnije, Dinamo nema gledatelje i nema se kome reklamirat. Zasto nema gledatelja je vec druga prica, odnosno, samo dio lanca, al glavni razlog je to sto nema gledatelja, jer je sponzorima to najbitnije. Po nekom mom zakljucku i MAXtv je sje*ao ligu, da oprostite na izrazu, jer se na TV-u puno manje gleda nego prije, pa je i to odbojno sponzorima.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 08 okt 2012, 09:47

Jack777Pott je napisao/la:
Sponzori nisu pobjegli zbog tog sto nemaju para, kao ni zbog Mamica. Sponzori ne zele sponzorirat Dinamo, jer Dinamo zeli ogromne novce, a to ne mogu vratit, tocnije, Dinamo nema gledatelje i nema se kome reklamirat. Zasto nema gledatelja je vec druga prica, odnosno, samo dio lanca, al glavni razlog je to sto nema gledatelja, jer je sponzorima to najbitnije. Po nekom mom zakljucku i MAXtv je sje*ao ligu, da oprostite na izrazu, jer se na TV-u puno manje gleda nego prije, pa je i to odbojno sponzorima.
Jel ti znaš koliko sponzoraje Dinamo od 2008 morao otkazati jernisu ispunili svoje ugovore iz razloga što su te tvrtke otišle u ****? Ok ima sigurno neke istine u tome što i ti kažeš, no isto tako na ovom području baš i nema nekih tvrtki koji bi dale nekakve "ozbiljnije" pare da budu sponzor Dinamu. Jednostavno država je u banani pa su tako i sponzori u banani...

Kao da se u HNL more živjeti od sponzora i ulaznica i TV prava. Kad bi klubovi od toga morali živjeti,onda bi cjela HNL bila amaterska liga.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 08 okt 2012, 09:49

Poslije Dinamove pobjede nad Slaven Belupom (4:1) zadovoljstvom su zračili i Luis Ibanez i Mateo Kovačić, zbog dobro obavljenog posla u derbiju 11. kola MAXtv Prve lige...

Slavljem u Koprivnici zagrebački su Modri povećali svoju prednost na vrhu prvenstvenog poretka. Uoči reprezentativne stanke pobjegli su Slaven Belupu na sedam, a skupini klubova iza Koprivničana na osam bodova razlike.

Mladi Mateo Kovačić za svoju je igru nagrađen i pljeskom s tribina koprivničkog stadiona: "Bilo mi je jako drago čuti pljesak pri izlasku s terena, hvala publici na tome. Htjeli smo pokazati da je Dinamo najbolji i uspjeli smo".

"U samo tjedan dana pobijedili smo i Hajduk i Slaven Belupo te tako povećali svoju prednost na tablici. Jedva čekamo sljedeće utakmice", poručio je Kovačić, prenose klupske stranice.

Vrlo je učinkovit bio Luis Ibanez, jedan od strijelaca u redovima prvaka Hrvatske. "Statistički, bila mi je ovo odlična utakmica", kaže.

"Mislim da smo bili bolji od Slaven Belupa i zasluženo pobijedili. Nije bilo lako igrati s obzirom na kišu i jak vjetar, no potvrdili smo da je Dinamo najbolja momčad u državi", dodao je Argentinac.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 okt 2012, 18:34

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/pismo- ... 39905.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da se na ovo nitko nije osvrnuo.Odličan tekst.

EDIT: Neće mi stavit link :?
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 08 okt 2012, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 okt 2012, 20:03

Mali Halilovic ce da bude igrac samo takav, svaka cast Dinamu sto ga forsira, veliko je to da imas povjerenje trenera sa 16 godina da zaigras, kakav god da si :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 08 okt 2012, 21:25

anton 1983 je napisao/la:
Jel ti znaš koliko sponzoraje Dinamo od 2008 morao otkazati jernisu ispunili svoje ugovore iz razloga što su te tvrtke otišle u ****? Ok ima sigurno neke istine u tome što i ti kažeš, no isto tako na ovom području baš i nema nekih tvrtki koji bi dale nekakve "ozbiljnije" pare da budu sponzor Dinamu. Jednostavno država je u banani pa su tako i sponzori u banani...

Kao da se u HNL more živjeti od sponzora i ulaznica i TV prava. Kad bi klubovi od toga morali živjeti,onda bi cjela HNL bila amaterska liga.
Da, znam to, sjecam se onog spora sa Holdingom. Istina je to da oni nemaju pare za Dinamo, ali i to da ne zele da placaju uzaludnu reklamu. Strani sponzori nece uc u Dinamo jer nemaju koristi, Dinamo se ne proslavlja u Europi, a u Hrvatskoj ti sponzori vjerojatno nemaju svoje tvrtke, radnje il sta vec, pa od Hrvatske nemaju nikakve koristi. Sad bi bubnuo tu neke domace sponzore, ali se ne zelim prosipat i navest nekog tko je u minusu do grla.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 okt 2012, 13:37

SiamoNoi je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/pismo-mamicu-vrnite-jos-jednu-rundu-samo-onda-vas-vole-dok-je-dinamo-seljacki-a-ne-gradjanski-bit-cete-sami-/639905.aspx
Mislim da se na ovo nitko nije osvrnuo.Odličan tekst.

EDIT: Neće mi stavit link :?
Evo ovako:
>>> Poruku Zdravku Mamiću poslao je čitatelj Indexa (podaci poznati redakciji), a donosimo je u integralnoj verziji.

1967. 1982. 2000. To su neki od brojeva koje Dinamovci pamte, brojevi koji se i u ovoj krizi obilježavaju bar uz pivo i priču o dobrim, starim cajtima. Sa sjetom o devedesetima. Tko bi pred deset godina veroval da bu bilo gore? 4683. I taj broj bumo pamtili.

Ne amnestiram nikog, čak nebum ni napadal, moj mali bratić već zna tko je kad, kako i zakaj spigal moj klub. Ja sam jedan od onih gotovo 20 tisuća koji su pred nekih 5-6 godina gledali tekmu s Kamen Ingradom na Maksimiru, a tekmu s Portom na tv-u. Ni jedan organizirani bojkot nigdar ni bil, nit bu bil, jak kak je onaj koji ni organiziran.

Tišina grada. Muk. Moj deda bil je klerofašist, moj stari Sorošev plaćenik, ja sam Srbin i rušitelj Hrvatske. A samo smo Dinamovci, polako smo odrastali kak odrasta većina kibica plavih, markirali školu da stignemo na Sjever, bežali s faksa na Istok i žurili s posla na Zapad. Nismo tukli pandure 13. svibnja, nismo palili ložu, na krvavo Valentinovo pili smo gemišt kod Charlieja, al smo navek ponosno nosili plavo-bijeli šal, pokupili pendrek ak je trebalo i nikad, ali nikad nismo Dinamo zvali ni Croatijom ni, bože sačuvaj, HAŠK-om Građanskim. Kad se ugase reflektori, igrači sednu u aute, a redari zatvore tribine - ni po čem posebni, obični purgeri, klasična zagrebačka familija. Oni kojih danas nema na Maksimiru.

I oni kaj vređaju su isto Dinamo

I nema te karte po kunu koja bu me dopeljala gde sam odrastal, te sms nagradne igre, nema te osme najbolje internet stranice, mažoretkinja, besplatnih šalova i kapa, tog cifranja i tog PR-a koji bu me ubjedli da je to kaj obitava na Maksimiru moj Dinamo. I najte se kaj uvredit, gospon Mamić, ali nema tog prefiksa mom Dinamu koji bu zbrisal Vaše, da prostite na svom foringaškemu izrazu "nabijanje na ****", i kolko god Vam se geltašn zdebljal u mom Dinamu, tolko bute kupili Židaka, Čičaka, Večernjaka, skupštinara, profesionalnih zviždača, harmonikaša i stručnjaka za odnose s javnošću, ali kak nikad nebute kupili javnost, nebute kupili ni razum. Puni džepovi i prazne tribine, naštelani uspjeh. Vrnite još jednu rundu, samo onda Vas vole.

Al to je tak. Ipak mi je žal svega jer, kak god se zeme, to je moj klub. Žal mi je kaj se vređa ljude kaj sede na zapadu jer su i oni Dinamo, znamo svi taj mentalitet, ima ih puno kaj su nekad drukali za Croatiju, a već s novom vlasti pričali priče o rušenju sistema. I oni kaj vređaju su isto Dinamo, s metodama kaj mi možda nisu preveć jasne, al bar su iskrene. Pa i taj anfal u upravi je Dinamo, ja verujem da i oni negde u dubini tog organa kaj je, valjda, srce, vole ovaj klub. Al badava. Kažu eksperti da je argument jak kolko ga prihvaća publika, al ovde više publike ni nema. Samo prazne tribine i bijele stolice kaj ispisuju ime kluba koji ih je nekad punil.

Danas su neka nova vremena, osvajačke vojske zamenili su novci, zabrane govora menjaju "zone slobodnog govora", svi smo fini i politički korektni, tak i treba, neka, pa ni klubovima više ne menjaju imena i grbove. Veli se da je najmanje slobodan onaj kaj lažno veruje u svoju slobodu. Najmanje je Dinamo, kad mislimo da je ovo Dinamo. Ne znam za vas, ja nisam tak star, tek sam vozački položil, ali moj Dinamo punil je stadion, plavil ulice i placeve i popjeval u tramvajima, moj Dinamo imal je cjenu. K vragu, smijal sam se pred par godina kak zenički Čelik ima karte po marku! A došel je Sheriff, pognute glave sam čekal u redu za Dinamo na rasprodaji, sve po kunu, i opet nejde, opet je grdo, prazno, Istok poziva na demokraciju i izbore, Zapad mu zviždi (?!), fakini sa Sjevera pak vređaju, a gazda gleda sa smješkom. Divide et impera. Pa dok ide, ide.

Al ne bu još dugo. Dok god je Dinamo samo imenom, grbom i farbom Dinamo, dok god je seljački a ne građanski, dok god je uspjeh pohvala za organizaciju, dobra internet stranica i lajkovi na Facebooku, mesto pobjeda i punih tribina, dotle bute bili sami, Dinamovi šalovi krasili buju sobe, plavi dresovi punili ormare, a bokcija koju plaćate hitala bu vam osmjeh na lice celi dan, salutirali buju i komplimentirali dok im traje šihta, al jednu večer vi bute legli u krevet i skužili da ste tak siromašni da su penezi, zaprav, sve kaj imate u životu. Nadam se tek da buju vas izbori makli prije neg kaj vas makne pravda, jer u ovoj mojoj Hrvatskoj na to bum moral malo više čekati. Al ak treba, pričekal bum i zapalil vam pred reštom svijeću, plamičak vatre za ponovno rođenje Dinama.

Kako vi koji branite/podržavate Mamića komentirate ovu smiješnu nagradnu igru?Kakve pak sad argumente imate?

slika
:lol:
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 09 okt 2012, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 09 okt 2012, 13:39

Index nastavlja s preseravanjem
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 09 okt 2012, 14:00

ZBOG navijačkih izgreda na utakmici protiv Sheriffa u 3. pretkolu Lige prvaka Dinamo će Uefi uplatiti 30 tisuća eura. Prisjetimo se, sudac je čak tri puta prekidao utakmicu, a kasnije je priznao da bi proglasio i konačan prekid, da je još samo jedna baklja pala na travnjak.

U Uefinom rješenju koje je stiglo u Maksimirsku stoji i objašnjenje Dinama: tvrde da je klub napravio sve sigurnosne kontrole u organizaciji susreta te kako je vidljivo da se u ovom slučaju radi o skupini koja terorizira klub te mu prekidanjem susreta želi nanijeti štetu.

U rješenju koje je Dinamo objavio na svom webu navodi se da je tijekom utakmice u teren ubačeno deset pirotehničkih sredstava zbog kojih je sudac "tri puta morao prekidati utakmicu; dva puta po minutu, a jednom čak na dvije minute".

Također se navodi "da GNK Dinamo objašnjava kako je napravio sve moguće sigurnosne mjere te kako je jasno da se radi o skupini koja terorizira klub i druge navijače te je za cilj imala prekinuti utakmicu u trenutku kada je Dinamo vodio 2:0."

Podsjetimo, Dinamo je već ove sezone platio 20 tisuća eura kazne zbog pirotehničkih sredstava na utakmici Dinamo - Ludogorec. Ove sezone Dinamo je Uefi ukupno uplatio 400 tisuća kuna.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 09 okt 2012, 19:51

SiamoNoi je napisao/la: Kako vi koji branite/podržavate Mamića komentirate ovu smiješnu nagradnu igru?Kakve pak sad argumente imate?
Meni osobno ova nagradna igra je jadna. Nije inace to Dinamo prvi poceo prakticirati jer se sjecam jos prije nekih 12-ak god kako je tadasnji NK Zadarkomerc imao slicnu nagradnu igru gdje bi se jednog gledatelja nagradilo cini mi se Puntom. Ta nagradna igra nece uroditi plodom jer ipak ovdje se radi o klubu koji nema nikakve sanse za prezimljavanje, a jos uz to i cijena karte je malo previsoka da bi se gledalo uzivo kako Dinamo je nemocan.

Ono sto ja smatram da je problem kod Dinama je zasicenost prvim mjestom, dinamo prakticki osvaja prvenstvo nakon par kola, konkurencija vise nije niti Hajduk. Kada Dinamo igra utakmice nema nikakve drazi .... ili ce satrat u prvenstvu ili ce biti satran u LP ..... kako god da okrenes nije zanimljivo.

Da recimo Dinamo osvoji 6 bodova protiv PSG smatram da bi onda protiv Kieva stadion bio pun bez te blesave nagradne igre ali to se nece dogoditi.

Ti tvrdis da nema Mamica onda bi i stadion bio pun, sponzori bi cekali u redu da se reklamiraju, Dinamo bi svake sezone igrao neko europsko natjecanje i prezimljavao bi konstantno te bi sta ja znam jos se svi divili kako je klub postao pravi gospodski a ne seljacki kao do sada i ostale gluposti sto normalno ne odgovara istini. Stadion bi mozda na pocetku bio malo popunjeniji u prvenstvu cisto zbog euforije i navodne "pobjede" tih kvazi navijaca.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 okt 2012, 20:24

Insect_terminator je napisao/la:Ti tvrdis da nema Mamica onda bi i stadion bio pun, sponzori bi cekali u redu da se reklamiraju, Dinamo bi svake sezone igrao neko europsko natjecanje i prezimljavao bi konstantno te bi sta ja znam jos se svi divili kako je klub postao pravi gospodski a ne seljacki kao do sada i ostale gluposti sto normalno ne odgovara istini. Stadion bi mozda na pocetku bio malo popunjeniji u prvenstvu cisto zbog euforije i navodne "pobjede" tih kvazi navijaca.
Ne tvrdim da bi odmah bio pun.Mamić već godinama siluje ovaj klub i tvrdim da će isto tako trebati godine da sve dođe na zdrave temelje i da se ljudima ovo sve prestane gaditi.Ali da,odlazak Mamića je prvi korak prema vraćanju nekadašnjeg ugleda,atmosfere itd.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 okt 2012, 21:04

SiamoNoi je napisao/la: Ne tvrdim da bi odmah bio pun.Mamić već godinama siluje ovaj klub i tvrdim da će isto tako trebati godine da sve dođe na zdrave temelje i da se ljudima ovo sve prestane gaditi.Ali da,odlazak Mamića je prvi korak prema vraćanju nekadašnjeg ugleda,atmosfere itd.
Onda se nemoramo brinuti jer će Mamić otiči kad tad...

No ja se pitam koliko se klub mora krivo voditi, da u slijedećih 10 godina 10 puta neosvoji naslov. Ovakav Dinamo bi to i trebao napraviti, no kako garantirati da će u slijedećih 10 godina biti prvak?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 okt 2012, 22:04

anton 1983 je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la: Ne tvrdim da bi odmah bio pun.Mamić već godinama siluje ovaj klub i tvrdim da će isto tako trebati godine da sve dođe na zdrave temelje i da se ljudima ovo sve prestane gaditi.Ali da,odlazak Mamića je prvi korak prema vraćanju nekadašnjeg ugleda,atmosfere itd.
Onda se nemoramo brinuti jer će Mamić otiči kad tad...

No ja se pitam koliko se klub mora krivo voditi, da u slijedećih 10 godina 10 puta neosvoji naslov. Ovakav Dinamo bi to i trebao napraviti, no kako garantirati da će u slijedećih 10 godina biti prvak?
Ti još nisi shvatio da nije stvar u naslovima.I to je ono kaj je najžalosnije.

EDIT: Trito jesi čitao ovo? :lol:

Bench:
ljubavi, ti si deformiran. i ti i taj tvoj labaratorij iz kojeg me svakodnevno pretendiraš prikazati glupim i nesimpatičnim.
Nimoy:
E tu si ti ku*va. To je ta zamjena teza. Pa ljubavi nisu bojkotirali zbog zbog zbog Vahe. Pa ti dođeš na ovaj forum razumiješ me i radiš ljudima rotaciju rano ujutro. Ovaj Sid recimo, evo reci mi, gdje evo GDJE da on sjedne nego na jahtu kad izlazi iz mora? Gdje? A vi snimate od iza kaića, pišete Zdravko bio na jahti. Koja baj d vej, nije ni moja jahta. Ali i da je, pa čovječe božji, pa normalni ljudi imaju jahte.

Čovjek vam objasni i vi opet po istom. Pa jesam ja Vaha Amsterdam jebote bog?
Bench:
nikada zadovoljni. uvijek je među vama neko zlo.

prosječni hrvat radi za miljon dvadeset godina, a ovaj...ovaj....samaritanac, ovaj dar božji, ovaj benediktinac želi vama osigurati egzistenciju. VAMA!

ništa ne trebate napraviti, samo doći na utakmicu. pa jel to teško, **** mu materina. jel teško reć....kaem...idem.

pa tko će ti dati kruh s parizerom u ruke kada si gladan, tko će ti platiti kartu za tramvaj, tko će ti osigurati egzistenciju dok država grca u recesiji.

tvornice propadaju, radnici na ulicama, profesori nakon predavanja na fakultetima kopaju po kontejnerima tražeći preostalu pet ambalažu, studentice se prostituiraju da bi platile školarinu..... a zdravko ti daje miljon. dinamo ti daje miljon.

DAJE ! DARUJE ! POKLANJA! evo, idi tamo, to je sad tvoj miljon.

i ne i ne i ne!

i opet ne valja. i opet ga ne volite. i opet ga vrijeđate. i opet mu ne priznajete da je prije svega čovjek.

teško je. borim se sa suzama. imam osjećaj da ću noćas umrijeti.

i samo jedno će mi biti na pameti i na usnama dok budem umirao... pobogu, kakvi ste vi to ljudi.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 11 okt 2012, 21:03

http://www.badblueboys.hr/najava3-dio/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrijedi pročitat ;)

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 11 okt 2012, 21:30

@Siamo - hahaha a cita sam i ronio suze, gust mi je otic tamo na forum i nasmijat se :mrgreen:

Jel treci dio ovog feljtona i zadnji?? Volio bi procitat sve od jednom a ne da cekam :D
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 11 okt 2012, 21:54

Tritolone je napisao/la:@Siamo - hahaha a cita sam i ronio suze, gust mi je otic tamo na forum i nasmijat se :mrgreen:

Jel treci dio ovog feljtona i zadnji?? Volio bi procitat sve od jednom a ne da cekam :D
"Nadamo se da neće biti potrebe za četvrtim nastavkom ili barem da će taj posljednji nastavak završiti happy endom."

Ja mislim da jest jer ovo su napisali.Ima puno teksta,potrosio sam puno vremena,ali vrijedilo je.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 11 okt 2012, 21:57

bench je bog :D

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 okt 2012, 23:49

Kaem...idem :lol:

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 12 okt 2012, 14:03

Nogometaši Dinama koji nisu zaokupljeni reprezentativnim obvezama ipak neće uveličati proslavu 80. rođendana Grobničana. Naime, domaći su igrači uoči susreta ismijavali Modre...

Igrači Grobničana snimili su video-uradak u kojemu se šale na račun Dinamove akcije "Navijač za milijun kuna", kojim se pokušava povećati posjet na maksimirskim tribinama na utakmici Lige prvaka protiv Paris Saint Germaina.
Taj ih je potez, međutim, koštao utakmice s prvakom Hrvatske. Iz Maksimirske 128 poručili su kako su prisiljeni otkazati prijateljski dvoboj na stadionu Mavrinci u Čavlima, koji je bio zakazan za petak.
"U isječku se grubo narušava ugled aktualnog hrvatskog prvaka te naših igrača. Dinamo je uvjerljivo najtrofejniji hrvatski klub, prvak Hrvatske posljednjih sedam godina te sudionik najelitnijeg klupskog natjecanja na svijetu, Lige prvaka, te kao takav zaslužuje poštovanje; u prvom redu od ostalih sportskih kolektiva i sportskih djelatnika", stoji u Dinamovom obrazloženju odluke.
Pritom je upućena zahvala samom klubu te općini na naporima u organizaciji utakmice.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 okt 2012, 15:09

U isječku se grubo narušava ugled aktualnog hrvatskog prvaka
Koji ugled? :lol:
GNK i ugled ne idu u istu rečenicu.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.