Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Italia
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Italia » 24 avg 2010, 20:04

sa tvoje tastature u bozije usi adinjo :mrgreen: kad bi igrao onako kao iz Viola.. jao jao.. gdje bi nam kraj bio :D
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 24 avg 2010, 22:00

Izgleda da su samo sitnice ostale do ispunjenja posla između torinskog Juventusa i Udinesea. Sve bi trebalo biti gotovo ili u utorak kasno navečer ili tijekom srijede. U klubu iz Udina je u utorak organizirano predstavljanje momčadi za novu sezonu, koja starta tijekom vikenda, a tom prilikom je predsjednik kluba tužnim glasom ustvrdio:
- Juventus je poslao ponudu za Di Natalea.
Antonio di Natale, 32-godišnji napadač Udinesea i talijanske reprezentacije, na Friuliju igra od daleke 2004. godine, te je konstantno među najboljim strijelcima talijanske Serije A. Prošle je sezone bio prvi strijelac sa čak 29 pogodaka u 35 odigranih utakmica.
- Ne znam što da kažem. Ako mene pitate ostao bih u Udinama do kraja karijere. Ovdje mi je lijepo. Dugo sam tu, odavno sam se priviknuo na ovo okruženje - rekao je Di Natale.
No, talijanski, ali i svjetski mediji, navode da je njegov prijelaz u Juventus gotova stvar. Istovremeno, izgleda da je siguran odlazak Davida Trezegueta iz Juventusa, kao što se opet aktualizirao mogući odlazak Brazilca Diega iz Torina.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 24 avg 2010, 22:16

Kao sto je i sam rekao, ostaje u Udinama do kraja. Nema od toga nista.

Opet glasine za Diega. Vise su dosadni. Ako ipak nesto ima u glasinama, nadam se da ce nesto a la:

Marotta se fino zahvali Wolfsburgu ( na kraju ih posalje u tri PM :D )

Marotta ima nekog keca u rukavu ( aguero, robinho, itd)

Nista drugo ne vidim sto bi bilo pozitivno po nas u slucaju da Diego ode.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 24 avg 2010, 22:44

Ma ostaje nam Diegito, prodajemo Trezea, Grosa, Hasana, Cama i dovodimo lijevog beka, štopera i napadača :D
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 avg 2010, 02:23

Uno due trezege..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 25 avg 2010, 13:18

Di Natale sasvim blizu dolaska u Juventus

Izgleda da su samo sitnice ostale do ispunjenja posla između torinskog Juventusa i Udinesea. Sve bi trebalo biti gotovo ili u utorak kasno navečer ili tijekom srijede.

U klubu iz Udina je u utorak organizirano predstavljanje momčadi za novu sezonu, koja starta tijekom vikenda, a tom prilikom je predsjednik kluba tužnim glasom ustvrdio:

- Juventus je poslao ponudu za Di Natalea.

Antonio di Natale, 32-godišnji :mrgreen: :mrgreen: napadač Udinesea i talijanske reprezentacije, na Friuliju igra od daleke 2004. godine, te je konstantno među najboljim strijelcima talijanske Serije A. Prošle je sezone bio prvi strijelac sa čak 29 pogodaka u 35 odigranih utakmica.

- Ne znam što da kažem. Ako mene pitate ostao bih u Udinama do kraja karijere. Ovdje mi je lijepo. Dugo sam tu, odavno sam se priviknuo na ovo okruženje - rekao je Di Natale.

No, talijanski, ali i svjetski mediji, navode da je njegov prijelaz u Juventus gotova stvar. Istovremeno, izgleda da je siguran odlazak Davida Trezegueta iz Juventusa, kao što se opet aktualizirao mogući odlazak Brazilca Diega iz Torina.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 25 avg 2010, 14:49

Juve se va por en Van der Vaart

Segun la Prensa italiana Juve ofrece 14 millones de euros, pero Florentino Perez pide 16,17 mill.Van der Vaart, con el que el club quiere hacer caja, no quiere marcharse, le gusta mucho a tecnico pero Mourinho tiene que hacer tres descartes para quedarse con una plantilla de 23.
http://www.as.com

Juventus zeli V.der Varta

Mediji u Italiji prenose da Juve nudi 14 mill eura, ali Florentino Perez zeli 16,17 mill.Van der Vaart ne zeli otici iz kluba, svidja se puno treneru ali Mourinho mora prekriziti 3 igraca i ostati sa timom od 23.

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 avg 2010, 15:41

ne bih se bunio :D

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 25 avg 2010, 16:33

kad bi ovo uradila, onda bi vasa uprava stvarno pokazala da je retardirana...odbrana vam ko u Laktasa, napad isto tako, a oni natrpavaju veznjaka :|
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2010, 16:44

nevjernik je napisao/la:kad bi ovo uradila, onda bi vasa uprava stvarno pokazala da je retardirana...odbrana vam ko u Laktasa, napad isto tako, a oni natrpavaju veznjaka :|
A mislim da dolazak VDV znaci prodaja Diega,jedan veznjak zamjenjen drugim je ok stvar,samo sto smatram da ce u biti na gubitku jel smatram da je Diego bolji igrac od VDV
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 25 avg 2010, 16:48

ja da sam tamo u upravi ostavio bih Diega i doveo Robinha jer je on sam izrazio zelju za dolaskom (ne konkretno u juve, al u italiju da)

ko je gledao Santos tamo negdje 2004/2005 zna o kakvom tandemu pricam

uostalom ne znam sta sam se razvezo, ovo ionako nisu moje brige :D
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 avg 2010, 17:28

i tako... ode Diego,hajmo sad u seriu B sto se mene tice
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 avg 2010, 17:30

nevjernik je napisao/la:kad bi ovo uradila, onda bi vasa uprava stvarno pokazala da je retardirana...odbrana vam ko u Laktasa, napad isto tako, a oni natrpavaju veznjaka :|
Pratiš li ti Juventus ili fudbal uopšte Chielinia i Bonuccia porediš sa Laktašima :o :roll: . Za napad tu jesmo slabiji, ali Laktaši :o . Da si bar rekao Sarajevo pa haj ne bi bilo ovoliko strasno :D, ali ovako dođe mi da se zapitam šta ćeš na ovom forumu uopšte kad vidim da ne znaš ništa od fudbala.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 avg 2010, 17:55

juventus 0244 je napisao/la:
Pratiš li ti Juventus ili fudbal uopšte Chielinia i Bonuccia porediš sa Laktašima :o :roll: . Za napad tu jesmo slabiji, ali Laktaši :o . Da si bar rekao Sarajevo pa haj ne bi bilo ovoliko strasno :D, ali ovako dođe mi da se zapitam šta ćeš na ovom forumu uopšte kad vidim da ne znaš ništa od fudbala.
dobro se mi razumijemo Juventini :D pa dobro, upravu je.. odbrana nam je preslaba.. Bonucci i Chiellini su odlicni, ali bekovi :?

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 25 avg 2010, 18:07

juventus 0244 je napisao/la:
ja o fudbalu znam kolko ti neces saznat za citavog svog zivota

isto tako znam da vam je odbrana smijesna, ma sta ti govorio

Chelliniju svaka cast, moze i Bonucci, a ovo ostalo, hmh, zapitaj se malo

a ja ionako nisam govorio o pojedinacnim (ne)kvalitetima, vec o odbrani, dakle o segmentu igre koji se zove odbrana

imas mahanje od mene, jer je ovo moj posljednji post ovde

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 avg 2010, 18:15

JuveSissoko je napisao/la:i tako... ode Diego,hajmo sad u seriu B sto se mene tice
Al' sto je najgore, Hoeness vas izradi kao niko do sada. Ukrade vam ponajboljeg igraca, a svojim neda prici. :D

Ovo za VdV, iskreno sumnjam, jer kad Diego nije imao mjesta, kako ce onda VdV imati? :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 avg 2010, 20:35

VdV za razliku moze igrati na krilu.. ali opet, Diego :cry:

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 25 avg 2010, 21:34

Sta je Diego dao Juve prosle godine :mrgreen: :mrgreen: i pitanje je hoceli V.der Vaart htijeti u Juve ;)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 avg 2010, 21:38

dat ce ove..

fkt. VDV je zaljubljen u Real iako ne igra..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 25 avg 2010, 21:42

Italia je napisao/la:dat ce ove..

fkt. VDV je zaljubljen u Real iako ne igra..
:mrgreen: vidjecemo

fkt.jesi ti prosle sezone gledao p.division mislim RM, da nije prosle godine igrao dobro u PD davno bi ga prodali, pa on je rekao ako napusti RM da ce to biti korak unazad u njeg.nog karijeri..i dace se boriti kao pred pocetak prosle godine kad nisu na njega racunali ;)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.