Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
A mislim da dolazak VDV znaci prodaja Diega,jedan veznjak zamjenjen drugim je ok stvar,samo sto smatram da ce u biti na gubitku jel smatram da je Diego bolji igrac od VDVnevjernik je napisao/la:kad bi ovo uradila, onda bi vasa uprava stvarno pokazala da je retardirana...odbrana vam ko u Laktasa, napad isto tako, a oni natrpavaju veznjaka
Pratiš li ti Juventus ili fudbal uopšte Chielinia i Bonuccia porediš sa Laktašimanevjernik je napisao/la:kad bi ovo uradila, onda bi vasa uprava stvarno pokazala da je retardirana...odbrana vam ko u Laktasa, napad isto tako, a oni natrpavaju veznjaka
dobro se mi razumijemo Juventinijuventus 0244 je napisao/la:Pratiš li ti Juventus ili fudbal uopšte Chielinia i Bonuccia porediš sa Laktašimanevjernik je napisao/la:kad bi ovo uradila, onda bi vasa uprava stvarno pokazala da je retardirana...odbrana vam ko u Laktasa, napad isto tako, a oni natrpavaju veznjaka![]()
. Za napad tu jesmo slabiji, ali Laktaši
. Da si bar rekao Sarajevo pa haj ne bi bilo ovoliko strasno
, ali ovako dođe mi da se zapitam šta ćeš na ovom forumu uopšte kad vidim da ne znaš ništa od fudbala.
ja o fudbalu znam kolko ti neces saznat za citavog svog zivotajuventus 0244 je napisao/la:Pratiš li ti Juventus ili fudbal uopšte Chielinia i Bonuccia porediš sa Laktašimanevjernik je napisao/la:kad bi ovo uradila, onda bi vasa uprava stvarno pokazala da je retardirana...odbrana vam ko u Laktasa, napad isto tako, a oni natrpavaju veznjaka![]()
. Za napad tu jesmo slabiji, ali Laktaši
. Da si bar rekao Sarajevo pa haj ne bi bilo ovoliko strasno
, ali ovako dođe mi da se zapitam šta ćeš na ovom forumu uopšte kad vidim da ne znaš ništa od fudbala.
Al' sto je najgore, Hoeness vas izradi kao niko do sada. Ukrade vam ponajboljeg igraca, a svojim neda prici.JuveSissoko je napisao/la:i tako... ode Diego,hajmo sad u seriu B sto se mene tice
Italia je napisao/la:dat ce ove..
fkt. VDV je zaljubljen u Real iako ne igra..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.