Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
U 14 i 30
Sta je za ovu sedmicu?
-
- Kontakt:
Vitez-Sarajevo Moja tv
Sloboda-Siroki Bht
Radnik-Zrinjski Arena
Ima jos jedna na moja tv al nikako se sjetit koja.
Sloboda-Siroki Bht
Radnik-Zrinjski Arena
Ima jos jedna na moja tv al nikako se sjetit koja.
- bosnacazin
- Kontakt:
Borac-Čelik na mojoj tv, standardno repriza na bht oko ponoci
valjda ce neko napraviti stream za Borac - Celik sutra 

-
- Kontakt:
sta je na tv-u ovo kolo zna li se ?
Celik-Radnik Arena
Siroki-Slavija bht1
Olimpic-Sloboda mojatv vjerovatno
Sarajevo-Zeljo mojatv (sramota)
Zrinjski-Vitez HRT2 (zezam se moza bude na ZrinjskiTV)
Siroki-Slavija bht1
- BatistutA19
- Kontakt:
Jest tako je sve osim Zrinjski nznam da li oni rade prenos slicno ko Siroki al ove 4 je bas tako i derbi je na moja tvKenoRob je napisao/la:Celik-Radnik Arena
Siroki-Slavija bht1
kakvi su to magarci koji odlucuju sta ce se prenositi...
cuj prenositi Siroki - Slavija na BHT-u pored Sarajeva i Zelje...a onda prenositi Celik i Radnik koji ne igraju ni za sta, a u Prijedoru ce biti svega u duelu Rudara i Borca, ali eto njima na volju...
cuj prenositi Siroki - Slavija na BHT-u pored Sarajeva i Zelje...a onda prenositi Celik i Radnik koji ne igraju ni za sta, a u Prijedoru ce biti svega u duelu Rudara i Borca, ali eto njima na volju...
-
- Kontakt:
Zrinja-Vitez ide na Zrinjski tv.
Jesmo bijeda zar svaki klub ne bi mogao emitovati direktno svoje domace utakmice kao sto to rade hercegovci?? Pa zar nije u interesu sponzora i ostalih da svako ziv moze vidjeti one reklame na stadionima itd... A ne ovako dodje sto gledalaca nema vajde od reklama zato i nema niko sponzora...
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
-
Ma nije ni taj prijenos neki problem, kamera, laptop, sa telekom operaterom dogovoriti malo veću brzinu na internetu i to je to...cca100 KMPrijedor je napisao/la:Jesmo bijeda zar svaki klub ne bi mogao emitovati direktno svoje domace utakmice kao sto to rade hercegovci?? Pa zar nije u interesu sponzora i ostalih da svako ziv moze vidjeti one reklame na stadionima itd... A ne ovako dodje sto gledalaca nema vajde od reklama zato i nema niko sponzora...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
sutra Široki Brijeg - Radnik na NKŠB TV na službenoj klupskoj stranici, vidim da ima najava pa ko hoće gledat
- primasquadra
- Kontakt:
Koga prenose ovaj vikend ?
-
- Kontakt:
Olimpic-Sloboda moja tvprimasquadra je napisao/la:Koga prenose ovaj vikend ?
Sarajevo-Zeljo moja tv
Siroki-Slavija bht
Celik-Radnik arenasport
Zrinjski-Vitez Zrinjski Tv
-
- Kontakt:
Ovo od sljedece sezone treba regulisati oko prijenosa.Najveci derbi BH nogometa je na nekim komercijalni televizijama koje ne moze 30 posto drzave gledati..
Ovakve utakmice jednostavno MORAJU biti na drzavnom BHT servisu zbog popularizacije lige i svega ostalog...
Ovakve utakmice jednostavno MORAJU biti na drzavnom BHT servisu zbog popularizacije lige i svega ostalog...
Kakvim komercijalnim tv?slobodnjak je napisao/la:Ovo od sljedece sezone treba regulisati oko prijenosa.Najveci derbi BH nogometa je na nekim komercijalni televizijama koje ne moze 30 posto drzave gledati..
Derbi ti je na Moja TV koja nije u biti nikakva tv ili kanal neki koji ima program nego IPTV usluga BH Telecoma koji je napravio taj jedan kanal na kojem puštaju utakmice iz interesa jer su sponzori lige i smiješno je za koje pare oni rade ovu lakrdiju
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prebacite se na najboljeg operatera u drzavi i mozete gledati sve 

Do kad je ugovor BH Telecoma sa PLBiH?
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Cekaj, to IPTV. Znaci ko ima adresu toga moze preko VLC playera da gleda ili nekog drugog programa za TV kanale ?brig je napisao/la:Kakvim komercijalnim tv?slobodnjak je napisao/la:Ovo od sljedece sezone treba regulisati oko prijenosa.Najveci derbi BH nogometa je na nekim komercijalni televizijama koje ne moze 30 posto drzave gledati..
Derbi ti je na Moja TV koja nije u biti nikakva tv ili kanal neki koji ima program nego IPTV usluga BH Telecoma koji je napravio taj jedan kanal na kojem puštaju utakmice iz interesa jer su sponzori lige i smiješno je za koje pare oni rade ovu lakrdiju
Ajde ako neko ima, nek podijeli i dosao kraj nasim mukama