Po komentarima tu si negdje sa ovim pdfom hahah
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Racunaj da su prva dva gola protov Europe iz ofsajda dali. Tu dominaciju u ligi okaci macku o rep kad je cijela liga nastimana msm naravno dok je ova vlast czv ce uzimati, naredna kada dodje partizan i tako u krug. Za ulaske u LS i EL skidam kapu. Prosle godine likovi sa 4 remija u 3 i 4 kolu udju u LŠ
Zadnja izmjena: FoSte95, dana/u 25 avg 2020, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
jolicnikola
- Kontakt:
ma ovakvu Zvezdu bi i Hajduk dobio, samo da nemaju Tudora il bilo kojeg hajvana na klupi
FoSte95 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:03Racunaj da su prva jedan gola protov Europe iz ofsajda dali. Tu dominaciju u ligi okaci macku o rep kad je cijela liga nastimana. Za ulaske u LS i EL skidam kapu. Prosle godine likovi sa 4 remija u 3 i 4 kolu udju u LŠ![]()
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
To onaj prvi, a za drugi sam isto mislio da jeste bio offmarconato je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:04FoSte95 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:03Racunaj da su prva jedan gola protov Europe iz ofsajda dali. Tu dominaciju u ligi okaci macku o rep kad je cijela liga nastimana. Za ulaske u LS i EL skidam kapu. Prosle godine likovi sa 4 remija u 3 i 4 kolu udju u LŠ![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Sutra svi u Brest!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Lose igre uvijek dodju na naplatu, tako i bilo i sa Calom, Husrefom isto ce biti i sa Vinkom ako nesto drasticno ne promjeni. Ne znam sta je ovom Zipu ali lik nije dobar sekunde.
Sutra dostojanstven poraz i onda pobjeda protiv Radnika, dovoljno bi bilo prije pauze.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Najbitnije je opet da je prosla dalje ali sa ovakvom igrom nije favorit ni protiv koga u trecoj rundi.
E sad da vidimo Sarajevo i Dinamo sutra
E sad da vidimo Sarajevo i Dinamo sutra
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nije Balkan, nezadovoljni su bili u Realu i otjerali Mourinha i Capella, a oba su osvajala takmicenja. O tome mi brujimo, ali nas nazivaju Husrefoljupcima. Sreca evo pa zabise sami sebi gol i vidjose na stranici CZV.bordobijeli je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:01I ja udjo na fb cz. Bgm ogromno nezadovoljstvo, balkan je to, sve isto![]()
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Razumijem fanatizam svake vrste, ali ne znam čemu se nadate nakon prethodnih partija. Onda smo se protiv BATE-a i mogli nadati nečemu (s razlogom, jer nismo igrali loše prije te utakmice), ali ovo sad što igramo je više antifudbal nego fudbal. I racionalno je očekivati da ovo nećemo proći. Čak je racionalno očekivati i da će nas spržiti. A sutra kad Hodžića vidim sve će se samo kazati.
Zadnja izmjena: Giljotina, dana/u 25 avg 2020, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Prolaz sutra, vjerujte
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ako ti je prognoza kao protiv Veleza, onda mi je drago da ovako prognozirasGiljotina je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:09Razumijem fanatizam svake vrste, ali ne znam čemu se nadate nakon prethodnih partija. Onda smo se protiv BATE-a i mogli nadati nečemu (s razlogom, jer nismo igrali loše prije te utakmice), ali ovo sad što igramo je više antifudbal nego fudbal. I racionalno je očekivati da ovo nećemo proći. Čak je racionalno očekivati i da će nas spržiti. A sutra kad Hodžića vidim sve će se samo kazati.
Zip je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:11Ako ti je prognoza kao protiv Veleza, onda mi je drago da ovako prognozirasGiljotina je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:09Razumijem fanatizam svake vrste, ali ne znam čemu se nadate nakon prethodnih partija. Onda smo se protiv BATE-a i mogli nadati nečemu (s razlogom, jer nismo igrali loše prije te utakmice), ali ovo sad što igramo je više antifudbal nego fudbal. I racionalno je očekivati da ovo nećemo proći. Čak je racionalno očekivati i da će nas spržiti. A sutra kad Hodžića vidim sve će se samo kazati.![]()
Sutra imamo odlicnih vadiona u slucaju poraza
- umorni od puta
- umorni od 3 utakmice u 8 dana
- prepali se situacije u Bjelorusiji
- nismo uigrani
- losa fizicka pripremljenost
- falilo nam bruka igraca
- nismo imali srece
- Vinko fulio taktiku
- Tino igrao samo 38min i 16sek
- pritisak od navijaca sa foruma
Bujrum izaberite za sutra
- umorni od puta
- umorni od 3 utakmice u 8 dana
- prepali se situacije u Bjelorusiji
- nismo uigrani
- losa fizicka pripremljenost
- falilo nam bruka igraca
- nismo imali srece
- Vinko fulio taktiku
- Tino igrao samo 38min i 16sek
- pritisak od navijaca sa foruma
Bujrum izaberite za sutra
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ti najviše Husrefa spominjes.
To vidim kao potrebu da se prepires, nesto za Husrefa napises i odma ide svadja, prepirka.
- DonerKebab
- Kontakt:
Igra. Talijani su decenijama osvajali sve zivo na ovaj nacin, Grcka evropsko uzasnom igrom, Njemacka 2002 u finale sa Kahnom, Ballackom i 9 panjeva.
Umirali smo u ljepoti 2 djecenije bez grupne faze, da mi je dozivjet da se defanzivno i takticki osposobimo pa da nam ne uvali svaka malo jaca ekipa 5 komada. Sta drugo ocekivat kad ti je najuspjesniji trener "Stajetuje".
Mozda Vinko bude taj koji od nas napravi ozbiljnu ekipu.
Umirali smo u ljepoti 2 djecenije bez grupne faze, da mi je dozivjet da se defanzivno i takticki osposobimo pa da nam ne uvali svaka malo jaca ekipa 5 komada. Sta drugo ocekivat kad ti je najuspjesniji trener "Stajetuje".
Mozda Vinko bude taj koji od nas napravi ozbiljnu ekipu.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Hajde ba prijavio si se da pljuješ. ZIP KRALJ, SUTRA PROLAZ LAKŠE NEGO SE OČEKUJE
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, misstianopenaldo, Venom i 26 gostiju.