FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Lijepo je nekada uci i na temu Sarajeva pred neku tekmu. Jer inace je nabit cemo ih pet komada itd. Prpa je i vas koliko vidim...znate da nemate tim, nemate nista...
Ali ovo morate proci, bar zbog koeficijenta... SRETNO.
Ali ovo morate proci, bar zbog koeficijenta... SRETNO.
Čuva Bog Želju svog !!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
cudi me da se ti ne ukljucis u njuSarajlijc@ je napisao/la:Rasprava na nivou djece iz vrtica **** te zivot
Za zivot cijeli!
Bitno je da si se ti ukljucio...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:cudi me da se ti ne ukljucis u njuSarajlijc@ je napisao/la:Rasprava na nivou djece iz vrtica **** te zivot
- TMmanija2012
- Kontakt:
Sarajlica je dobio slom zivaca kad je LjoŽe uzeo duplu krunu i sad je njemu svejedno hahaha
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
moram kad iznosis netacne podatke, zna se sta je sa grbavicom bilo, al ti si neki klinjo garant, pa ne razumijes te stvari, po tebi je ispravno mrziti sve sto nije bordo, jesam upravu ?HzSM je napisao/la:Bitno je da si se ti ukljucio...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:cudi me da se ti ne ukljucis u njuSarajlijc@ je napisao/la:Rasprava na nivou djece iz vrtica **** te zivot
Za zivot cijeli!
Ne,nego si obicni kompleksas i pravo si dosadan.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: moram kad iznosis netacne podatke, zna se sta je sa grbavicom bilo, al ti si neki klinjo garant, pa ne razumijes te stvari, po tebi je ispravno mrziti sve sto nije bordo, jesam upravu ?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sto posto kompleks garant zbog trofejaHzSM je napisao/la:Ne,nego si obicni kompleksas i pravo si dosadan.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: moram kad iznosis netacne podatke, zna se sta je sa grbavicom bilo, al ti si neki klinjo garant, pa ne razumijes te stvari, po tebi je ispravno mrziti sve sto nije bordo, jesam upravu ?
Za zivot cijeli!
Navijaci - to sto si rekao je veoma upitno,HzSM je napisao/la: Ima najbolje navijace,stadion,tradiciju i pehare.Kad ste vi sabani tovarili jugoslovenskom ligom mi smo bili u vrhu.
Stadion - gdje vam je to?
tradicija - vazi isto pitanje kao i za stadion
pehari - vazi isto pitanje kao i za stadion i za tradiciju

Edit : Da ne spamamo temu i ne kenjamo odg. na pm ako imas sta

Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 05 jul 2012, 15:40, ukupno mijenjano 3 puta.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Zamolio bih nekog da mi odgovori kako i gdje mogu veceras pratiti utakmicu Sarajeva na netu,hvala unaprijed i sretno!!!
Jagodić je kratko prokomentarisao i špekulacije što se njegovo ime veže za klupu Borca: „Ja sam ozbiljan čovjek, a moj je cilj samo Čelik u evropi i svaka priča oko toga se time završava.“ RESPECT :)
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
- Cincinnatus
- Kontakt:
Sretno komsije. 

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne mozes je ni pratitiFelixxx je napisao/la:Zamolio bih nekog da mi odgovori kako i gdje mogu veceras pratiti utakmicu Sarajeva na netu,hvala unaprijed i sretno!!!
Za zivot cijeli!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Uputi se pravac Hadison,ako zelis da pratisFelixxx je napisao/la:Zamolio bih nekog da mi odgovori kako i gdje mogu veceras pratiti utakmicu Sarajeva na netu,hvala unaprijed i sretno!!!
- theprodigy
- Kontakt:
http://www.sportlemon.tv/v-4/2/28/v-422884.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pokusaj tu nekad pola sata prije tekme
veceras lagano po pobjedu, bar da ove sa lakocom uzmemo, da ne gledam patnju vjecno
pokusaj tu nekad pola sata prije tekme
veceras lagano po pobjedu, bar da ove sa lakocom uzmemo, da ne gledam patnju vjecno
5000 jeste smijesna cifra,ali...Zivimo u kokuznoj drzavi,prosjek gledalaca 2000,liga losa.20 TV stanica sto neko ne ponudi vise: vidim 2 razloga-nema se para ili nismo atraktivni (oba vjerovatna).
Navijaci Sarajeva iz Breze,Gracanice,Krajine,Travnika,Gorazda itd. ko zna koju sezonu po redu nece biti u prilici gledati Sarajevo u Evropi putem tv-a. Selimovic je direktor i donosi odluke -postujem,ali ga molim da razmisli o necemu sto se zove POPULARIZACIJA kluba,a ona se izmedju ostalog radi i prijenosom evropskih utakmica i serbija,a tu je vazda problem. Bojim se da mi egzistiramo inkognito i da sami sebe svodimo na lokalnu,mahalsku razinu,a pricamo o evropskom ustroju.
Ako je ovo nacin da se uzmu vece pare OK,ali ako je samo inat naustrb navijaca van Sarajeva onda se treba malo zamisliti.......
Navijaci Sarajeva iz Breze,Gracanice,Krajine,Travnika,Gorazda itd. ko zna koju sezonu po redu nece biti u prilici gledati Sarajevo u Evropi putem tv-a. Selimovic je direktor i donosi odluke -postujem,ali ga molim da razmisli o necemu sto se zove POPULARIZACIJA kluba,a ona se izmedju ostalog radi i prijenosom evropskih utakmica i serbija,a tu je vazda problem. Bojim se da mi egzistiramo inkognito i da sami sebe svodimo na lokalnu,mahalsku razinu,a pricamo o evropskom ustroju.
Ako je ovo nacin da se uzmu vece pare OK,ali ako je samo inat naustrb navijaca van Sarajeva onda se treba malo zamisliti.......
- theprodigy
- Kontakt:
volim kad prepoznajete gospoduTMmanija2012 je napisao/la:Gospodo draga izjava vaseg Selimovica je za djecu iz vrtica

Ovo sto radi uprava Sarajeva bilo bi pohvalno da se zivi u normalnoj zemlji. Nije to nikakav bauk traziti 10 milja. Ali posto se ipak me zivi u nenormalnoj zemlji ovo na kraju ispada veoma los potez uprave. Kasnije cu navesti par primjera zasto.
Selimovic je covjek za pozeljeti ali na tribini. Jer momak je srcan i svim snagama se bori za klub i sve to samo iz ljubavi. Ali nije iskusan. Ne zna on sa ovim seljacima od novinara deverati. Recimo Blekic je bio konj i seljacina ali je imao novinare na svojoj strani. Cak je i mnoge navijace ubjedio da je upravu ali on je sad nebitan.
Zasto smatram da je ovo Los potez uprave?
1. Svi mi znamo da 5000 nece popraviti FKS ali ovo se radi iz inata. A inat moze biti kontra produktivan. Ako se novinari zainate mogo bi Selimovic puci ko sijalica. Sc.sport je vec pokusao narusiti atmosferu. Nekada dok neki od vas jos nisu bili ni rodjeni bavio sam se novinarstvom i reci cu vam da pojma nemate kako je jako novinarsko pero. Znalo je i vlast srusiti uostalom srusio je Avaz vlast neki dan.
2. Uskracuje se gledanje utakmica vlastitim navijacima. Ja sam pocetkom godine bio u Americi tamo nasi ljudi imaju sve nase kanale ista je stvar sa skandinavijom i ostalim evropskim zemljama gdje zivi hijaset nasih ljudi. Uostalom mnogi navijaci FKS diljem BiH nece moci gledati svoj klub a nije to vikend da se tek tako moze iz Zavidovica doci u Sarajevo.
3. Steti i to promociji kluba. Zar nije bolje a vas gleda cijelu BiH kako trpate 7-8 komada nekim maltezanima.
4. Navuce se gnjev novinara zivi bili pa vidjeli.
5. Da je Sarajevo sampion onda bi nekako ova prica i imala smisla ali Sarajevo odavno nije neki pehar donijelo.
Selimovic je covjek za pozeljeti ali na tribini. Jer momak je srcan i svim snagama se bori za klub i sve to samo iz ljubavi. Ali nije iskusan. Ne zna on sa ovim seljacima od novinara deverati. Recimo Blekic je bio konj i seljacina ali je imao novinare na svojoj strani. Cak je i mnoge navijace ubjedio da je upravu ali on je sad nebitan.
1. Svi mi znamo da 5000 nece popraviti FKS ali ovo se radi iz inata. A inat moze biti kontra produktivan. Ako se novinari zainate mogo bi Selimovic puci ko sijalica. Sc.sport je vec pokusao narusiti atmosferu. Nekada dok neki od vas jos nisu bili ni rodjeni bavio sam se novinarstvom i reci cu vam da pojma nemate kako je jako novinarsko pero. Znalo je i vlast srusiti uostalom srusio je Avaz vlast neki dan.
2. Uskracuje se gledanje utakmica vlastitim navijacima. Ja sam pocetkom godine bio u Americi tamo nasi ljudi imaju sve nase kanale ista je stvar sa skandinavijom i ostalim evropskim zemljama gdje zivi hijaset nasih ljudi. Uostalom mnogi navijaci FKS diljem BiH nece moci gledati svoj klub a nije to vikend da se tek tako moze iz Zavidovica doci u Sarajevo.
3. Steti i to promociji kluba. Zar nije bolje a vas gleda cijelu BiH kako trpate 7-8 komada nekim maltezanima.
5. Da je Sarajevo sampion onda bi nekako ova prica i imala smisla ali Sarajevo odavno nije neki pehar donijelo.
sve stojiPL BiH -1 je napisao/la:Ovo sto radi uprava Sarajeva bilo bi pohvalno da se zivi u normalnoj zemlji. Nije to nikakav bauk traziti 10 milja. Ali posto se ipak me zivi u nenormalnoj zemlji ovo na kraju ispada veoma los potez uprave. Kasnije cu navesti par primjera zasto.
Al' sta samo mislis koliko ce biti poziva iz federacije prema javnom servisu da im ebe majku sto nema prenosa a mi im placamo pretplatu.A one iz rs-a sto im ne placaju pretplatu prenose.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Pa BHT ide i na tu foru, godinama, cigančenje i ucjena klasična. Evo vam pišljivih 5 milja, nema više, u protivnom će vaši navijači ostati zakinuti. Dakle, morate pristati. E ništa se ne mora. Nije istina da nemaju para, nisu BBC ali u našim okvirima JS jedini im luksuz da prenosi šta im je kurcu ćeif. OBN je kupio LP i to srijedom i to je haman sav budžet njihove sportske redakcije. O ostalim televizijama isprazno je trošiti riječi...
Nije poslovni promašaj kupiti EP u atletici, a realno atletika malo-koga zanima u BiH. Hajde ipak je veliko takmičenje, nek se prenosi, ali moral sebe Belmin poslati na lice mjesta? Ne mora. garant su spavali tamo u hotelima od 50 eura, jesu ****..
Završiti ovaj projekat s webTV-om, aBd, i riješiti se skroz bilo kakve vrste ovisnosti od BHT-a. Uzeti im taj as iz rukava. Naši navijači imaće priliku pratiti uz neku minimalnu naknadu, i opet će garantujem cifra biti veća od 5milja kad se sve sabere pa taman igrali i s Radnikom.
Nije poslovni promašaj kupiti EP u atletici, a realno atletika malo-koga zanima u BiH. Hajde ipak je veliko takmičenje, nek se prenosi, ali moral sebe Belmin poslati na lice mjesta? Ne mora. garant su spavali tamo u hotelima od 50 eura, jesu ****..
Završiti ovaj projekat s webTV-om, aBd, i riješiti se skroz bilo kakve vrste ovisnosti od BHT-a. Uzeti im taj as iz rukava. Naši navijači imaće priliku pratiti uz neku minimalnu naknadu, i opet će garantujem cifra biti veća od 5milja kad se sve sabere pa taman igrali i s Radnikom.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Pa ja rekoh na pocetku da je drzava normalna ali posto nije napravit ce se krivac od FKS.
- Evolution87
- Kontakt:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!