Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

HariTz
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la HariTz » 21 nov 2013, 14:25

talkshow je napisao/la:volio bi da edin ode u inter ili milan
svi bi mi voljeli da on pređe neki top klub, pitanje samo koliko je to realno :D

talkshow
Kontakt:

Post Postao/la talkshow » 21 nov 2013, 14:28

HariTz je napisao/la:
svi bi mi voljeli da on pređe neki top klub, pitanje samo koliko je to realno :D
milan tesko jer imaju dosta napadaca, ali inter moze... nisu vise top klub, a i liga nije trkacka tako da bi dzeko mogao igrati svoj stil

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 21 nov 2013, 14:30

talkshow je napisao/la:
HariTz je napisao/la:
milan tesko jer imaju dosta napadaca, ali inter moze... nisu vise top klub, a i liga nije trkacka tako da bi dzeko mogao igrati svoj stil
Džeko, kako svi znamo voli Milan od djetinjstva.. Sad' da pređe u glavnog rivala.. Još tu je i smanjenje plate :roll:
Mada, moguće je, slažem se za stil igre, više bi mu godio :D

talkshow
Kontakt:

Post Postao/la talkshow » 21 nov 2013, 14:31

pa nema fudbalera koji je igrao za milan a nije za inter :lol: :lol: :lol: kod njih je to normalno

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 21 nov 2013, 15:55

soxx je napisao/la:Zabio je i Ibisevic 8 pa niko ni rijeci. Dzeko je los u zadnje vrijeme, od grcke nije odigrao dobre utakmice.
Ne znam... Ja mislim da je ona prva utakmica sezone protiv Newcastlea bila poslje Grcke.

U glavnom, svaka trenutna konstruktivna kritika prema Edinu je opravdana, jer od svih nasih igraca kod Edina je najveca razlika izmedu "kako igra" i "kako moze da igra". Daleko najveca.
O, progutat cete svoje rijeci, pljuvaci i ljigavci. :twisted:
Mogu ti se zaklet majkom da ovaj "pljuvac i ljigavac" moli Boga, Gospodara Svjetova da ce taj dan sto prije doci. Prije Brazila ako moze.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 21 nov 2013, 16:56

mone je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:O, progutat cete svoje rijeci, pljuvaci i ljigavci. :twisted:
Kompleksi se upalili, a vremena i previse. Kad citam sve ovo sto se o Edinu pisalo zadnjih dana pomislio bi da se radi kakvom kriminalcu i propalici, a ne o covjeku koji se nicim izazvan, iz mocvare nase lige popeo do statusa svjetske zvijezde.
Zaboravljaju se golovi Belgiji, Francuskoj, Grckoj, maestralna asistencija protiv Litvanije... Kad je najvise trebalo, bio je tu.
Ali, naravno, bitnije je sto nije dao gol Argentini, iako nije imao niti jedan centarsut niti koristan pas u 90 minuta...

Bijedo bozija...
syebala ga Amra, nemoj se nervirati ;) a i jest igrački propo
Prvo, niko ne zna njegov privatni zivot i nema razloga da zna. Ko ga je syebo to nebi trebalo da bude ikome interesantno, a pogotovo ako mu se radi o djevojci, zeni, rodbini itd. Nije ok takva prica.

Drugo, ne znam jeli igracki propo - npr. sta ako sad promjeni klub i pocne zabijat gol po utakmici i ispostavi se da nije propo. To se sve moze desiti. Napadacima se usponi i padovi cesto desavaju.

Trece, ali treba priznati da Dzeko trenutno nije onaj igrac koji je bio prije 3 godine. Jednostavno tone. Ne znam razlog - i nije fer pricati o Amri ili bilo kome drugom. Moze biti da nesto s njim nije ok. Ali to nije onaj igrac koji grize 90 minuta sto je nekad bio - i ovo mene ne cini pljuvacem, nego posmatracem.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 21 nov 2013, 16:59

MostaracVelezovac je napisao/la:
mone je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:O, progutat cete svoje rijeci, pljuvaci i ljigavci. :twisted:
Kompleksi se upalili, a vremena i previse. Kad citam sve ovo sto se o Edinu pisalo zadnjih dana pomislio bi da se radi kakvom kriminalcu i propalici, a ne o covjeku koji se nicim izazvan, iz mocvare nase lige popeo do statusa svjetske zvijezde.
Zaboravljaju se golovi Belgiji, Francuskoj, Grckoj, maestralna asistencija protiv Litvanije... Kad je najvise trebalo, bio je tu.
Ali, naravno, bitnije je sto nije dao gol Argentini, iako nije imao niti jedan centarsut niti koristan pas u 90 minuta...

Bijedo bozija...
syebala ga Amra, nemoj se nervirati ;) a i jest igrački propo
Prvo, niko ne zna njegov privatni zivot i nema razloga da zna. Ko ga je syebo to nebi trebalo da bude ikome interesantno, a pogotovo ako mu se radi o djevojci, zeni, rodbini itd. Nije ok takva prica.

Drugo, ne znam jeli igracki propo - npr. sta ako sad promjeni klub i pocne zabijat gol po utakmici i ispostavi se da nije propo. To se sve moze desiti. Napadacima se usponi i padovi cesto desavaju.

Trece, ali treba priznati da Dzeko trenutno nije onaj igrac koji je bio prije 3 godine. Jednostavno tone. Ne znam razlog - i nije fer pricati o Amri ili bilo kome drugom. Moze biti da nesto s njim nije ok. Ali to nije onaj igrac koji grize 90 minuta sto je nekad bio - i ovo mene ne cini pljuvacem, nego posmatracem.

Svaka cast za ovaj post i onaj o Kolasincu.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 21 nov 2013, 18:54

boli te neka stvar Džeksone, da sam ja na tvome mjestu poručio bih ovima,

odoh ja iz reprezentacije, odveo sam sirotinju na svjetsko, dosta od mene, a vi sad slobodno razmatrajte da li na svjetskom da centarfora igra Karić ili Pliska.....meni ovo ne treba..

Samo, eto Džekson nije pogan k'o ja.....a ja bih tako, bogami

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2013, 20:02

gost je napisao/la:Samo, eto Džekson nije pogan k'o ja.....a ja bih tako
Zato ti mlatiš po tastaturi, a Edin mlati po Manchesteru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 21 nov 2013, 20:09

Virtu4l je napisao/la:
gost je napisao/la:Samo, eto Džekson nije pogan k'o ja.....a ja bih tako
Zato ti mlatiš po tastaturi, a Edin mlati po Manchesteru.
Naravno, zato i jeste veliki.....što se ne obazire na sitne duše...da se obazirao, i on bi kao i ja kuckao po tastaturi.....

goingblue
Kontakt:

Post Postao/la goingblue » 21 nov 2013, 21:11

" onclick="window.open(this.href);return false;

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 21 nov 2013, 22:38

gost je napisao/la:
Edin je veliki patriota, a ti mis. Velika razlika.
Unico amore sei!
❤️🖤

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 21 nov 2013, 22:45

AjsKjub je napisao/la:
gost je napisao/la:
Edin je veliki patriota, a ti mis. Velika razlika.
Važan je onaj prvi dio rečenice :D i za to podignuti palac, a to kakav sam ja sasvim je nevažno za forum i za Bosnu i Hercegovinu......

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 nov 2013, 22:46

Ovi sto pljuju Edina, nek ih je sram i stid. Isti takvi ce mu se u sljedecih par utakmica klanjati kad udje u formu.

I da, ovdje dobro razlikujem kritiku i pljuvanje. Kritike je ostre zasluzio za njegove nastupe, za njegovu formu, kao i igre u Cityu i repci, ali nas najbolji strijelac svih vremena pljuvanje sigurno nije zasluzio.

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 21 nov 2013, 22:47

Najjača tema na dunjaluku :D
Edin je davao golove samo amaterima dok je Van Persie sve golove u kvalifkacijama dao NJemačkoj,Italiji i Engleskoj haaaahaaaha
opušteno ljudi ba vratit će se Džeko samo polako ;)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 21 nov 2013, 22:56

Ipak ima nesto cudno. od utakmice sa Argentinom dosli i prosli toliki pljuvaci a nigdje Pisca :lol: :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2013, 23:51

Mozambik je napisao/la:Ipak ima nesto cudno. od utakmice sa Argentinom dosli i prosli toliki pljuvaci a nigdje Pisca :lol: :lol:
U međuvremenu je otkrio da postoje i neke druge teme na forumu :P
Voli te tvoje Sarajevo.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 22 nov 2013, 00:35

A sta da komentarisem? Bolje cutati na ono sve.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 nov 2013, 01:55

EdDzeko Great night at @AB_Fdn launch tonight!

slika
Voli te tvoje Sarajevo.

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 22 nov 2013, 01:55

Molim lijepo sve pljuvace da ovdje javno napisu sta su oni postigli i zivotu. Ako nista nisu postigli, a vjerovatno nisu, onda neka idu u zaborav.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 13 gostiju.