vidim ja voliš ti ovu tipologiju igracaJohnLennon je napisao/la:To ti ka'em
[youtube][/youtube]
Jedva cekam...

A gdje je tu fudbal, tiki- taka, passing time, tehnika, kombinatorika, ovo ono

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
vidim ja voliš ti ovu tipologiju igracaJohnLennon je napisao/la:To ti ka'em
[youtube][/youtube]
Jedva cekam...
On nema konkurencije.rio_Ferdy88 je napisao/la:Gdje je Mancini na ovoj anketi
Kakvih DigićaLBJ MVP je napisao/la:Vidiš li šta si uradio s onom promocijom Digića?Šta će nam Talijan na klupi?Sad bi još i Pedofila progurao
Joj kad se sjetim kako ga se Ramo rijesi.mandraX je napisao/la:Kolika je mogućnost da Albiol odigra dobro dvije tekme zaredom?![]()
Ne moraš odgovarat', znam odgovor.![]()
Nego, gledate li proslavu? Pogledajte kako se postupa sa trofejom, može i bez bacanja istog pod autobus majka mu stara.![]()
Ma kakav Montanier, protiv Granade na svom stadionu se brani sa ekipom koja poslije Reala i Barce ima najveci potencijal u Primeri. Sociedad je dosta podcjenjen imaju oni predobru generaciju i rezultati su poznavaocima Primere sasvim ocekivani. U primeri ima dobrih trenera, Montanier je jedan od njih ali po mom misljenju dosta vise potencijala imaju Pepe Mel i Paco Jemez, cak i Manolo Jimenez.trxel je napisao/la:Dovesti sadasnjeg trenera Sociedada P. Montanier.. Jest da nema iskustva ko´ trener, i nije se nesto dokazao, osim sto je ove na visokom 4 mjestu.. Pokusat, ionako u najgorem slucaju opet ste drugi i iduce sezone.
Zbog toga neće ni uzet' kup.JohnLennon je napisao/la:@barcasizofrenicaru. Jesmo, ali Mourinhov ego nece dozvoliti da on igra u finalu
Makar je svejedno ko igra protiv Atletica. Bitno je da njihovi igraci vide one nase grbove, bijele dresove i da se useru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.