Haha, koji je ovo izvor? Jarni je panj nevidjeni.emir79 je napisao/la:Prema nezvanicnim inforamcijama selektor nogometne reprezentacije BIH Safet Susic podnio je ostavku.
Kako saznajemo od dobro informisanih izvora, Safeta Susica razljutila je informacija, da je savez vec ponudio mjesto selektora drugom treneru, a rijec je o Robertu Jarniju, nekada cuvenom igracu Real Madrida, kao i bivsem treneru FK Sarajeva.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zaboravio sam izvor:
Izvor je COS-tacka-ba (Carsijska obavjestajna sluzba )

Izvor je COS-tacka-ba (Carsijska obavjestajna sluzba )

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Haha, koji je ovo izvor? Jarni je panj nevidjeni.emir79 je napisao/la:Prema nezvanicnim inforamcijama selektor nogometne reprezentacije BIH Safet Susic podnio je ostavku.
Kako saznajemo od dobro informisanih izvora, Safeta Susica razljutila je informacija, da je savez vec ponudio mjesto selektora drugom treneru, a rijec je o Robertu Jarniju, nekada cuvenom igracu Real Madrida, kao i bivsem treneru FK Sarajeva.

a... pehari su tu
- hogarstrasni
Ali pazi ti tog djon obraza !!!?
Odes na web stranicu Germanije, tamo stoje Hadzic ,Zahirovic i jos neki igraci, a player agents su darko Smoljan i Sead Susic
http://www.germania-sportagentur.com/contact" onclick="window.open(this.href);return false;
Onda nas uvjerava da on, profesionalni fudbalski menadzer nema nista saa vodjenjem karijere rodjenog sina
Ja ti garantujem da Susici zive u ubjedjenju da se mi, u Bih , ne znamo konektovati na internet.
Odes na web stranicu Germanije, tamo stoje Hadzic ,Zahirovic i jos neki igraci, a player agents su darko Smoljan i Sead Susic

Onda nas uvjerava da on, profesionalni fudbalski menadzer nema nista saa vodjenjem karijere rodjenog sina

Ja ti garantujem da Susici zive u ubjedjenju da se mi, u Bih , ne znamo konektovati na internet.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Ma garant nisu ažurirali stranicu od 2007. 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-17:05 rasprava se zahuktala,padaju teske rijeci,Darko Ljubojevic u jednom trenutku vristi"pa dokle ti mislis ljude praviti budalama,prodajes igrace,talis,lazes,svadjas se sa svima....dokle!?"
U tom trenutku vrata se otvaraju,svi se okrecu ,u prostoriju ulaze Virtual,calcio,hare,emir...Virtual prica,tako su dogovorili na dansnjem sastanku"gospodine predsjednice,znam da nije vrijeme ali on nama dodje neku lovu,ne mozete ga pustiti dok ne plati",Begic gleda Virtu pa calcia,pa hareta..."momci smirite se,polako, gospodin Safet ce upravo dobiti platu za august,sacekajte ga molim vas napolju"
"Ali predsjednice ,napolju ga ceka Sead a taj je povezan i sa bandom Pink Panter a za ove balkanske lokalce da i ne govorim................"
U tom trenutku vrata se otvaraju,svi se okrecu ,u prostoriju ulaze Virtual,calcio,hare,emir...Virtual prica,tako su dogovorili na dansnjem sastanku"gospodine predsjednice,znam da nije vrijeme ali on nama dodje neku lovu,ne mozete ga pustiti dok ne plati",Begic gleda Virtu pa calcia,pa hareta..."momci smirite se,polako, gospodin Safet ce upravo dobiti platu za august,sacekajte ga molim vas napolju"
"Ali predsjednice ,napolju ga ceka Sead a taj je povezan i sa bandom Pink Panter a za ove balkanske lokalce da i ne govorim................"

Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 19 sep 2014, 14:50, ukupno mijenjano 4 puta.
Ponovo lažeš. Čovjek je naglasio da se izuzme karijera njegovog sina.hogarstrasni je napisao/la:Onda nas uvjerava da on, profesionalni fudbalski menadzer nema nista saa vodjenjem karijere rodjenog sina![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
FamEliju Susic treba uhapsit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
objektivno jedina sansa je da na sjednici izbije velika svadja gdje ce lingvisti i misteru elokvencije puknuti film i iz dobro poznatog bosanskog inata napustiti klupu nikad prezaljene srcu prirasle reprezentacije BiH....
drugacije tesko
drugacije tesko
Kakav Jarni 

Na SP su nas odveli igrači, lahka grupa i sreća u pojedinim trenutcima. Safet nam je samo bio lanac na nogamaemir79 je napisao/la:Ne trebas biti strucnjak, uzmes sve utakmice , izvadis prosjek i dobijes odgovor. Pa da slucajni nisi ti odveo reprezentaciju na SP? Mozda Ciro, Muzurovic, Smajlovic, Sliskovic, Piric ?Sheyi je napisao/la:Emire, hajd stručnjak, objasni nam kako je Safet najbolji selektor u historiji?
Vjerovatno ćeš napisati Safet nas je odveo na SP
Najbolji, nego sta je!
Cisto zaprdjivanje, prosipate se kao kakva djecurlija.
Kviz
Na kojem malo neugodnijem pitanju ce Safet napustiti sastanak?:
a)prvom
b)drugom
c)trecem
Na kojem malo neugodnijem pitanju ce Safet napustiti sastanak?:
a)prvom
b)drugom
c)trecem
Citirajte bubnjaša, da se nije džabe trudio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Novi selektoor jee E.R
Naravno da su igraci, kao i u utakmici protiv 140-te reprezentacije svijetaSheyi je napisao/la: Na SP su nas odveli igrači, lahka grupa i sreća u pojedinim trenutcima. Safet nam je samo bio lanac na nogama

Elvir Rahimic?Larive je napisao/la:Novi selektoor jee E.R

-
- Kontakt:
da li je ivica osim na sastanku 

Elvir Raljic?Rusilac je napisao/la:Elvir Rahimic?Larive je napisao/la:Novi selektoor jee E.R

Ivici Osimu je i pozlilo zbog sastanaka sa ovom bagrom.bordobijeli je napisao/la:da li je ivica osim na sastanku