RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Cocaine
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Cocaine » 15 mar 2016, 12:59

narodniheroj je napisao/la::urnebes: :urnebes: pastrmka gigante , yebo mazlu bolan, vi ste legende, gledam vas u Subotu pofino na stadionu :clap: :clap:
Ja jednom rekoh pa evo da ponovim Yebo ligu bez Veleža :bih: :bih:
Brat si moj :thumbup: evo i Wagner Santos Lago se slaže s tobom :)
slika
Šta da ti kažem brato. Ispali prije pola godine,bez uprave,sa djecom u prvom timu koja nisu ni pripreme prosli,zadnji gol dali protiv Borca u BL a zadnju dobili nekad davno Drinu u Zvorniku slucajno. 20 godina patnje i borbi za opstana. Ovo što Velež ima i što za njega navija je rang pupčane vrpce koja spaja majku i dijete. Kada gubiš 0:3 a vidiš ponos u očima kod ljudi nema dalje. Hvala na toj zadnjoj rečenici jer tako i jest. Vratit čemo se akobogda. Nek si živ i zdrav kao i svi koji tako normalno razmišljaju kao ti

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 15 mar 2016, 17:17

Na 5:10 neki vas brato sa Vozdovca. :)

[youtube][/youtube]
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 15 mar 2016, 17:54

Postavio sam ja taj klip prije 2-3 mjeseca. Hvala u svakom slučaju i tebi i brati iz Voždovca :thumbup:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 16 mar 2016, 17:59

Velež i Široki ne slažu se sa zajedničkom izjavom Saveza i 14 klubova da je Premijer liga regularna

Mart 16, 2016 15:05:00
U zajedničkoj izjave Savez i 14 klubova su istaknuli da je prvenstvo regularno, da se sudijske greške dešavaju, kao i da nije korektno optuživati pojedince iz NS/FS BiH

NS/FS BiH i 14. klubova BH Telecom Premijer lige BIH, svjesni svih okolnosti koje se odnose na takmičenje u sezoni 2015/2016, a posebno odluke o skraćenju lige na 12 klubova od sezone 2016/2017, izjavljuju slijedeće:

- Prvenstvo u BH Telecom Premijer ligi je regularno, a organizacija takmičenja i suđenje su na mnogo višem nivou u odnosu na raniji period,

- Sudijske greške se dešavaju, ali ne postoji tendencija favorizovanja ili dezavuisanja bilo kojeg kluba,

- Nadležni organi NS/FS BiH vode takmičenje u skladu sa propisima NS/FS BiH,

- Svi klubovi imaju mogućnost ulaganja odgovarajućih pravnih lijekova ukoliko smatraju da su oštećeni bilo kojom odlukom i od njih zavisi da li će ih koristiti u takvim situacijama,

-Nije primjereno i korektno optuživati pojedince iz NS/FS BiH za vlastite slabosti. Svaki klub treba da bude fokusiran na postizanje što boljih rezultata shodno pravilima igre i u duhu fair-playa, te da na taj način doprinese regularnosti takmičenja,

- Pozivaju se navijači i svi koji su na bilo koji način involvirani u takmičenje da se uzdrže od ponašanja koja mogu vrijeđati druge i da korektnim odnosom prema svim akterima potvrde da je fudbal najljepša sporedna stvar na svijetu.

Klubovi koji su ovo potpisali su Borac, Čelik, Drina, Mladost, Olimpic, Rudar, Radnik, Sarajevo, Slavija, Sloboda, Travnik, Vitez, Zrinjski i Željezničar. Znači, Velež i Široki Brijeg jedini su koji odbili ovo potpisati.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 17 mar 2016, 13:22

Oslika

Pij Sky Colu i podrži svoj fudbalaski klub. Kažu naša ide ko luda i najbolje od svih,ne mogu je napripravit koja je potražnja :clap: :clap:

Bola kad pođu raja po gradu hodat bez obrva i trepavica :urnebes: :urnebes: :urnebes: ma nema veze Forza Velež Forza Sky Cola :thumbup:

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 17 mar 2016, 18:08

I koliko Velez dobija po flasi ?
!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 17 mar 2016, 20:14

bambus je napisao/la:I koliko Velez dobija po flasi ?
Klubovi dobijaju neku siću naravno, nismo samo mi to potpisali, ukupno je 12 klubova iz PL.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 17 mar 2016, 20:17

Cocaine je napisao/la:Oslika

Pij Sky Colu i podrži svoj fudbalaski klub. Kažu naša ide ko luda i najbolje od svih,ne mogu je napripravit koja je potražnja :clap: :clap:

Bola kad pođu raja po gradu hodat bez obrva i trepavica :urnebes: :urnebes: :urnebes: ma nema veze Forza Velež Forza Sky Cola :thumbup:
Bolje i domaću brlju piti nego uvoznu.Nije ni prava Cola nimalo manji otrov.A u nas su se raja očeličila od destilata u ratu za naredne 3 generacije! :D

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 18 mar 2016, 00:30

anel81m je napisao/la:
Klubovi dobijaju neku siću naravno, nismo samo mi to potpisali, ukupno je 12 klubova iz PL.
Znam da nije samo Velez..Celik dobija 1 fening od svake boce hahahahahahaaha
!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 18 mar 2016, 03:03

bambus je napisao/la:
anel81m je napisao/la:
Znam da nije samo Velez..Celik dobija 1 fening od svake boce hahahahahahaaha
Pa eto vam rjesenja za vracanje duga. Kupite i popijete devedeset milijardi sky cola :urnebes: :urnebes: :urnebes: :thumbup:

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 18 mar 2016, 10:20

Cocaine je napisao/la:Pa eto vam rjesenja za vracanje duga. Kupite i popijete devedeset milijardi sky cola :urnebes: :urnebes: :urnebes: :thumbup:
Ima i ta mjesta,samo je racun blokiran,pare idu na neki drugi racun,vjerovatno stranacki. :) :) Samo ne znam da li ova sky cola ima ugovor sa prvom ligom ? Izgleda da je necete piti duze od 3 mjeseca :urnebes: :urnebes:
!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 18 mar 2016, 12:45

bambus je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Pa eto vam rjesenja za vracanje duga. Kupite i popijete devedeset milijardi sky cola :urnebes: :urnebes: :urnebes: :thumbup:

Ima i ta mjesta,samo je racun blokiran,pare idu na neki drugi racun,vjerovatno stranacki. :) :) Samo ne znam da li ova sky cola ima ugovor sa prvom ligom ? Izgleda da je necete piti duze od 3 mjeseca :urnebes: :urnebes:
Brato ne znam hocete li i vi a treba kupit 90 milijardi boca. Nego stipu taj mošćanica humor i idi pij sky colu mog'o si za dva komada skinut od jutros :urnebes:

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 18 mar 2016, 14:39

Cocaine je napisao/la: Brato ne znam hocete li i vi a treba kupit 90 milijardi boca. Nego stipu taj mošćanica humor i idi pij sky colu mog'o si za dva komada skinut od jutros :urnebes:
Nisi mi odgovorio na pitanje :) Imal ugovor sky cola sa prvom ligom ? Da Vas poguram ? :tralala: :tralala:
!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 18 mar 2016, 14:44

bambus je napisao/la:
Cocaine je napisao/la: Brato ne znam hocete li i vi a treba kupit 90 milijardi boca. Nego stipu taj mošćanica humor i idi pij sky colu mog'o si za dva komada skinut od jutros :urnebes:
Nisi mi odgovorio na pitanje :) Imal ugovor sky cola sa prvom ligom ? Da Vas poguram ? :tralala: :tralala:
Poguraj svoj klub brato. Kako ste darežljivi prema njemu ne možete ni štucne za rezervne igrace s klupe kupit. On da pogura :urnebes: bježi šošonu :wave:

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 18 mar 2016, 14:51

Cocaine je napisao/la: Poguraj svoj klub brato. Kako ste darežljivi prema njemu ne možete ni štucne za rezervne igrace s klupe kupit. On da pogura :urnebes: bježi šošonu :wave:
Dabogdom ja odlucujem ko ce sta nosit,nazalost to nije do mene.Salu na stranu,protiv sam svakog lopovluka u bilo kojem klubu.Tako da sretno Rodjeni,nije to ta liga,bio sam u Kaknju kad ste igrali za ulazak i sad Vam zelim puno srece da otjerate lopove i da stanete na noge.Na stranu sve ove zajebancije,to je pozitiva... :) Vidimo se predzadnje kolo,nadam se da ce biti raje da zajedno damo do znanja da lopovima nije mjesto u klubu.Sretno ;)

P.S Nisi mi odgovorio za sky colu :tralala: :tralala:
!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 18 mar 2016, 20:18

slika

Osvježiti se sa Veležovom Sky Colom možete i u pizzeriji starMo u Oslu. Podrži svoj klub. Forza Velež

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 18 mar 2016, 20:20

Taman kontam gdje cu veceras na sokic, bravo majstore :D

Nego nemoj bambusa, dobar je lik, jos se pronalazi ali je dobar.. :D
Support Velez, It's logical! ★

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 18 mar 2016, 20:24

:thumbup:
Evo brato i za naše crvene sarajlije. Restoran " Prava Priča" Ilidža

slika

Forza

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 18 mar 2016, 20:36

Cocaine je napisao/la::thumbup:
Evo brato i za naše crvene sarajlije. Restoran " Prava Priča" Ilidža

slika

Forza
Jedina mana je što nisu potpisali reklamni ugovor sa sarajevskom pivarom :rol: a što bi se to prodavalo brato :lolno:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 18 mar 2016, 21:38

Brato sad cemo im uzet pola miliona na sudu za bespravno korištenje naseg grba i slogana zbog koristoljublja :urnebes: :urnebes: Ma šalim se niko to ne gleda kroz neki profit. Više kao foru. Ono merak pit sok sa grbom svog kluba. Ko je imao korist od nasih kompanija.

Brato isto pije sky colu i poručuje
slika

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.