SamoZeljo je napisao/la:Nista vise nije pokazao nego Edin. Ne samo sinoc, nego i u kvalifikacijama. Edin je klasa iznad.
griješiš . mrzim se uvlačiti u glupe rasprave , ali edin nije NIŠTA uradio sinoć , kao ni u dvije utakmice protiv slovačke .. i ne , u litvaniji nije 90% edinov gol .. nećemo biti sada naklonjeni nikome , onaj gol je 50-50 zasluga i edina i vede , jedan asistirao , drugi zabio .
nitko ne umanjuje edinove kvalitete , to sam ponovio 4643636 puta , već govorimo pravo stanje i nećemo praviti usporedbe . međutim , vedina , avdijina i bilo čija trka , makar ništa ne uradili , je vrijednija od edinovog stojanja i uzvlačenja štucni . ne zbog toga što to pravi razliku na terenu , jer to NE PRAVI razliku na terenu , ali barem znam da se momci trude , bore do zadnje kapi znoja u dresu reprezentacije . edin to , U OVOM TRENUTKU ne radi , i zbog toga ja cijenim trud drugih igrača , makar ništa korisno ne uradili .
edin očito ima nekih problema u glavi od malo prije slovačke u zenici , jer odtad je totalno neprepoznatljiv na terenu , i kad igra za repku a i za city u većini utakmica . jedina svijetla tačka je asistencija u litvaniji , a inače i na toj utakmici je bio totalno odsječen od ostatka ekipe .
e sada će mi krenuti stručnjaci sa odgovorima kako edinu treba vezni red kako bi on davao golove , kako ne valjaju miske , pjanić , medo i ostala ekipa . eh pa ja se baš i ne slažem . istina , edin je igrač koji golove uglavnom daje kada dobije loptu na tacni .. ALI , pobogu , hoće li UMRIJETI ako se odvuče od kaznenog prostora , napravi nekoliko bržih dodavanja sa saigračima , odvuče pozornost stoperima jednostavno i na taj način stvori prostor za ostale igrače .