Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Vrijedjas Wengera bezveze, a danas je 12.6, tek za mjesec dana pocinju pripreme, a za 2(manje vise) liga.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Bez brige o napadacu momci Giroud najavljuje kako ce slijedece sezone golovima donijeti titulu
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... ntion.html
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... ntion.html
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AllGunsBlazing je napisao/la:Vrijedjas Wengera bezveze, a danas je 12.6, tek za mjesec dana pocinju pripreme, a za 2(manje vise) liga.
ili sam ja poslao onu ekipu na old traford na klanje

trener je bio neki izvanzemaljac pametni
druze seaman,halali al stvarno tusis u pokusajima dokazivanja nekih svojih stavova,iznio si to sto si imo,ne znam sta vise pokusavas dokazat,samo bezze ulazis u neke konflikte,de malo da stanemo na loptu,ti tvrdis jedno,ovaj tvrdi drugo,ubi vise ova rasprava,sacekamo 2 mjeseca od sad,evo predlazem neku opkladu,potpisi,avatari,to je standardno,ti na jednoj strani,mi koji se ne slazemo s tobom na drugoj...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
vrijeme da francuski voajer napusti klupu,nek nude trener neka legenda kluba,pa može biti i jedan David O'Leary koji ima 558 nastupa za Arsenal,a niko ga ne spominje
Zašto ne,svaka nova metla mete bolje od stare 

- Rockefeller
- Kontakt:
Prilično crnogled i kritičan. Ne zna da to može biti štetno po čovjeka. Trebalo bi malo da stvari gleda sa makar malo vedrije strane.bega_afc je napisao/la:druze seaman,halali al stvarno tusis u pokusajima dokazivanja nekih svojih stavova

Rockefeller je napisao/la:Prilično crnogled i kritičan. Ne zna da to može biti štetno po čovjeka. Trebalo bi malo da stvari gleda sa makar malo vedrije strane.bega_afc je napisao/la:druze seaman,halali al stvarno tusis u pokusajima dokazivanja nekih svojih stavova
gledam samo realno

iz hrvatske sam
- Rockefeller
- Kontakt:
Zaključi se po priči odakle si.
Garant i Dinamovac, njima sve živo smeta.
Dva zaredom slaba početka nam se dešavaju radi odlazaka. Ko je pratio Arsenal prije odlaska Cesca zna da je tada bilo obrnuto radi kratke klupe. Imali smo jak početak sezone a onda padali.
Sada imamo širinu, a za nadati se da neće biti ni većih odlazaka. Pa da nam onaj gor ili majka priroda konačno daju priliku da odigramo sezonu u ravnomjernom ritmu. Vidjećemo da li mogu... Sad imaju priliku.

Garant i Dinamovac, njima sve živo smeta.

Realno je zayebana riječ. Nisam te još vidio spomenuti da je ova ekipa druga po formi u polovici sezone. Ima najbolju formu u posljednja četri mjeseca.Seaman je napisao/la:gledam samo realno
Dva zaredom slaba početka nam se dešavaju radi odlazaka. Ko je pratio Arsenal prije odlaska Cesca zna da je tada bilo obrnuto radi kratke klupe. Imali smo jak početak sezone a onda padali.
Sada imamo širinu, a za nadati se da neće biti ni većih odlazaka. Pa da nam onaj gor ili majka priroda konačno daju priliku da odigramo sezonu u ravnomjernom ritmu. Vidjećemo da li mogu... Sad imaju priliku.
Da dinamovac i smeta mi lopov mamić
Te sve pobjedu se mogu okačiti mačku za rep,protiv nekih ekipa kojih smo igrali bodovi im opće nisu trebali.dalje da je bar neka igra bila u tim tekmama,sve to je bilo na silu

Te sve pobjedu se mogu okačiti mačku za rep,protiv nekih ekipa kojih smo igrali bodovi im opće nisu trebali.dalje da je bar neka igra bila u tim tekmama,sve to je bilo na silu
kad nam majke ti nisu trebali bodovi. pa bukvalno od februara računica bila je jasna, il gazi sve redom il evrope nećeš vidjet. Mi smo bili u velikom zaostatku za totenhemom, svaki bod nam je bio vrijedan, svaka utakmica presudna. Znaš ti koliki je to pritisak.
Vođa zna.
-
- Kontakt:
Zirokopter ce slijedece sezone da zapusi usta kriticarima.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ne dobijam ja ili mi iz foruma lovu za taj pritisak,sve je to na sreću završilo.
BigBigBang je napisao/la:Zirokopter ce slijedece sezone da zapusi usta kriticarima.
može ih začepiti jedino da isplazi onaj gey jezik kad rokne loptu na vrh tribina

Iskreno mrze svi politiku kluba, ali fazon je sto ti pricas da nista pod Bogovim nebom nevalja u Arsenalu, daj ba ako nevalja doci ce bolja vremena, i tek je transfer rok krenuo i smiri malo jarane odigraj koju igru ubij tu nervozu, sve sto te iznervira dodjes nas podjebavat kako francuski voajer treba da ode i kako je Wengo glavić u Arsenalu.
Chill out.
Chill out.
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Ko mrzi politiku kluba?
Ja a Boga mi i Paja ne mrzimo,cak stavise.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Marsal
- Kontakt:
Ne mrzim politiku kluba, mrzim nedostatak logike.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ko mrzi politiku kluba?
Ponavljam se, njima nije puno plaćati oko 350 000 funti sedmično na 6 kloceva koji ove godine nisu igrali 10 utakmica zajedno za Arsenal ali zato im jeste dati 200 000 Persie ili recimo nekom drugom igraču.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.