Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Juventinissimo
- Kontakt:
Re: Grand Slam
uzmutio je vodu jer je glup ko som
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.p ... id=2079548
Veliki problem za organizatore u Australiji
Australijan open se bliži, mnogo je nerešenih pitanja koja čekaju odgovore, a problemi umesto da se rešavaju, se povećavaju.
SSIZVOR: B92 UTORAK, 28.12.2021. | 09:45 -> 10:45
Naime, organizatori su na mukama pošto se povukao jedan od ključnih ljudi, menadžer za biobezbednost "Tennis Australia" organizacije Tom Mekdauel.
"Težak razvoj za Australijan open usred pandemije: Menadžer za biobezbednost 'Tennis Australia', Tom Mekdauel, upravo je podneo ostavku, ostavljajući organizaciju baš u trenutku kada igrači i njihovi timovi počinju da pristižu", saopštio je teniski novinar Ben Rotenberg.
.........
inace i tim je otkazao AO
Australijan open se bliži, mnogo je nerešenih pitanja koja čekaju odgovore, a problemi umesto da se rešavaju, se povećavaju.
Naime, organizatori su na mukama pošto se povukao jedan od ključnih ljudi, menadžer za biobezbednost "Tennis Australia" organizacije Tom Mekdauel.
"Težak razvoj za Australijan open usred pandemije: Menadžer za biobezbednost 'Tennis Australia', Tom Mekdauel, upravo je podneo ostavku, ostavljajući organizaciju baš u trenutku kada igrači i njihovi timovi počinju da pristižu", saopštio je teniski novinar Ben Rotenberg.
.........
Ciji tim?lucky13 je napisao/la: ↑28 dec 2021, 13:15https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.p ... id=2079548
.........

- Felixians4
- Kontakt:
šta više ovakvih doktora,a manje s kutama. al tako nam je svima.
živjeli
Nadal je u Melbournu,brat skontao da mozda nece biti Novaka pa vidi svoju priliku 
Nadam se da ce i Novak biti u Melbournu

Nadam se da ce i Novak biti u Melbournu
- Felixians4
- Kontakt:
nije sigurno da će igrati ao iako vjerujem da hoće. često je on tako tik pred grand slam kad je uvidio da nije spreman,pogotovo na hardu,otkazivao. ipak,ponavljam,mislim da će pokušati i očekujem da iznenadi skeptike. opet,ne bi bilo za čuđenje ukoliko u prvom tjednu zakaže.
nole po sk trenira s lopticama za aussie open,samo sam to pročitao naslov.
Lik vec trenira na Rod Laver areni 17 dana prije turnira,jedino da se povrijedi to ce ga sprijeciti da igraFelixians4 je napisao/la: ↑31 dec 2021, 23:24
nije sigurno da će igrati ao iako vjerujem da hoće. često je on tako tik pred grand slam kad je uvidio da nije spreman,pogotovo na hardu,otkazivao. ipak,ponavljam,mislim da će pokušati i očekujem da iznenadi skeptike. opet,ne bi bilo za čuđenje ukoliko u prvom tjednu zakaže.
- Felixians4
- Kontakt:
Pa da,znam. On je radi sitnih ozljeda otkazivao hard pa i wimbledon jednom, iako ponavljam,vjerujem da je pogriješio lani što se previše trošio na zemlji prred Garros hvatajući ritam i mislim da ove godine mora de dozirati i biti prisutan na svim Slamovima te da konačno završi i na Finalsu kolikotoliko svjež,možda s još jednom mogućnosti da uzme i to jedino što mu nedostaje.ronaldo99 je napisao/la: ↑01 jan 2022, 02:01Lik vec trenira na Rod Laver areni 17 dana prije turnira,jedino da se povrijedi to ce ga sprijeciti da igraFelixians4 je napisao/la: ↑31 dec 2021, 23:24
- QUARTERBACK
- Kontakt:
djokovic dobio izuzece igra na australian openu
Svaka cast Nole. Po ovom su ostali teniseri budaletine.
- NerminFatic
- Kontakt:
Jao drzave i principa. Koji hurac salju sedmkicama poruke kako nema izuzeca nizakoga ko se nije vakcinisao, a vidi sad!? Samo ce dici svadju medju igracima. Prvi ce ga Kyrgios potkaciti, garant. 

IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Rogerovci na aparatima,jedina sansa bila je vakcina

Rogerovci na aparatima,jedina sansa bila je vakcina

Max Allegri
-
- Kontakt:
idemooooo, neka pati koga smeta!
A nekoj Ruskinji (cini mi se) zabranili nastup jer ne priznaju te vakcine kojim se ona vakcinisala, al' zato mogu nevakcinisani. 
Da ne spominjem ostale koji nisu vakc. kao i on.
To je ta jednakost i ravnopravnost za koju se zalaže Djovak.

Da ne spominjem ostale koji nisu vakc. kao i on.
To je ta jednakost i ravnopravnost za koju se zalaže Djovak.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
I treba da dobije izuzece,sta treba da se najboljem teniseru svijeta daju zabrane i to u trenutku kad ide po historijski GS. Sad barem imamo u cemu uzivati, Rafa je tu,Novak je tu plus mlada garda pa nek se potuku
Novak dobije ulaz na AO, njegovi se prvo sjete navijača Federera 
Kakav kompleks

Kakav kompleks

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.