FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HzSM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HzSM » 04 jul 2012, 23:09

bhfanatic14 je napisao/la:nema prijenosa ??? !!! :( hvala vam nizasta... :roll:
Svima nam je zao.Mislim da je pogresan potez uprave,ali sta mozemo. :(

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 04 jul 2012, 23:25

Sretno sutra, i stvarno sramota za ovaj prijenos :?
FKŽ !

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 05 jul 2012, 00:05

Nije sramota. Pa nek nisu prodali prenos za bilo kakvu kintu. Imali su cijenu gospoda sa BHtv-a nedaju, puno im.
Nego sutra svi lagano na Koševo i sretno !
U novi boj...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 jul 2012, 00:06

Sramota moze biti samo BHT-a ;)

Sutra nek grmi braco!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 05 jul 2012, 00:06

igra najvjerovatnije Sunjevaric sutra umijesto Comora.
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 jul 2012, 00:07

Ne kontam šta vi mislite, čuj 10 hiljada za tekmu koji igrate protiv neatraktivnog protivnika sa Malte. :shock: Bolje da su kvaknuli 5 hiljada i Bog te veselio, ali vaš problem.
DRUG NEBI TI PUNCA

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 05 jul 2012, 00:11

Ja mislim da ce ipak biti prenos sutra sa ovim se malo lozi publika i nije prvi put. Skoro svaka tekma je bilo nekih natezanja. Sretno pitari sutra i bez opustanja nije danas lagan ni jedan protivnik.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 jul 2012, 00:13

powerplay je napisao/la:Nije sramota. Pa nek nisu prodali prenos za bilo kakvu kintu. Imali su cijenu gospoda sa BHtv-a nedaju, puno im.
Nego sutra svi lagano na Koševo i sretno !
kako nije sramota zar ti mislis da ste vi iz sarajeva samo navijaci sarajeva i vi ako moezet doc vas 6 hiljada na kosevo to su navijaci a nas mnogo vise koji nemamo sanse da dodjemo da gledamo utakmicu zbog finasijske situacije ili neceg drugog nemam o pravo da je gledam reci cu ti iskreno u gospodina selimovica sam ulagao mnogo nade ali me ovim potezom razocarao niej u pitanju tih 5 hiljada km nego je u pitanju 100 hiljada navijaca koji zele da vide utakmicu na tv zaista sam razocaran
Samo Sarajevo

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 jul 2012, 00:17

sretno sutra protiv konobara
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 05 jul 2012, 00:22

@kanarinac, ovo se moralo jednostavno uraditi jednom. Ova utakmica je izgubljena za prenos, ali ce zato sigurno za Levski ciejna od 10 000 biti dogovorena.

Bez lazne patetike, zao mi je zbog sviju vas koji niste iz sarajeva a navijaci ste naseg kluba,al s moralo jednom stati u kraj ovakvom reketaskom ponasanju ovih sa BHT-a
Nije im problem za dnevnice, satnice i putovanja reportera i polovnih spikera potrositi par stotina hiljada godisnje, ali im je problem dati 10 za prenos utakmice Sarajeva. Meni je za sto svi klubovi nisu isto odreagovali, pa zrtvovali prvo kolo..i nek **** i Belmin i Ahmetovic i Spaho. Neka se raspitaju koliko novca daju TV kuce samo u susjedstvu za prnos evro utakmica njihovih klubova.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 jul 2012, 00:26

Vamos je napisao/la:@kanarinac, ovo se moralo jednostavno uraditi jednom. Ova utakmica je izgubljena za prenos, ali ce zato sigurno za Levski ciejna od 10 000 biti dogovorena.

Bez lazne patetike, zao mi je zbog sviju vas koji niste iz sarajeva a navijaci ste naseg kluba,al s moralo jednom stati u kraj ovakvom reketaskom ponasanju ovih sa BHT-a
Nije im problem za dnevnice, satnice i putovanja reportera i polovnih spikera potrositi par stotina hiljada godisnje, ali im je problem dati 10 za prenos utakmice Sarajeva. Meni je za sto svi klubovi nisu isto odreagovali, pa zrtvovali prvo kolo..i nek **** i Belmin i Ahmetovic i Spaho. Neka se raspitaju koliko novca daju TV kuce samo u susjedstvu za prnos evro utakmica njihovih klubova.
ma uredu je to brate ali ako je taj bht reketaski nema se sa njim sta ni pricat ja bi onda nekoj drugol televiziji dao i jeftinije ali da mi navijaci ali vjeruj pravi navijaci imamo sansu da pratimo nas voljeni klub a bht kad vidi da drugi dobijaju utakmice srajeva ponudit ce oni onda vise....ali sve je to visa politika za nas obicne ljude ipak oni sto muljaju mocnici nemozemo mi to skontati ali meni ej zao sto necu moci pratit
Samo Sarajevo

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 05 jul 2012, 00:27

nije vam fora da nedate prenos :roll: .Sarajevo ne igra samo za sebe nego predstavlja BiH u evropi tako da bi i ostali navijaci volili pogledati tekmu,a tako isto i kad ostali timovi igraju u evropi predstavljaju BiH.
Zelim od sveg srca svim nasim timovima da prodju sto dalje,jer svaki uspijeh naseg kluba je uspijeh i BIH ;)

Sve najbolje sutra i vama i borcu ;) da pounite dobro tribine,da im uliva jedno 3-4 komada i onda rahat u goste i da bola imamo prenos :P
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 jul 2012, 00:28

Vamos je napisao/la:@kanarinac, ovo se moralo jednostavno uraditi jednom. Ova utakmica je izgubljena za prenos, ali ce zato sigurno za Levski ciejna od 10 000 biti dogovorena.

Zašto bi BHT davao isto para (po 10k maraka) i za tekmu sa konobarima sa Malte, i za utakmicu sa Levskim ? :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jul 2012, 00:30

Zato.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 jul 2012, 00:32

harishp je napisao/la:Zato.
Ne sjećam se da sam te nešto pito Branimire Tuliću.
DRUG NEBI TI PUNCA

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 05 jul 2012, 00:33

@kanarinac, shvatam ja tebe, i razumijem. Garant si procitao danas plasiranu informacij, da se zavrsava projekat .f.k S da sve svoje utakmice uzivo prenose sa Koseva net- strimom. Tako da je i to bitna informacija, pa je ti sada povezi i sa ovim ne dogovorom sa BHT-om oko prenosa. ;)

Uskoro, moguce vec od slijedece tekme na Kosevu , Sarajevo ce u svojoj produkciji prenositi sve domace utakmice.

Shvatam tvoje razloge negodovana, i razumije ih. Hajde mozda se vec protiv Levskog vidimo na Kosevu :D ;)

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 05 jul 2012, 00:37

bagrcavi je napisao/la:Ne kontam šta vi mislite, čuj 10 hiljada za tekmu koji igrate protiv neatraktivnog protivnika sa Malte. :shock: Bolje da su kvaknuli 5 hiljada i Bog te veselio, ali vaš problem.
Nije bolje, jer u slucaju prijenosa utakmice gubis minimalno 3 hiljade ljudi.
3 hiljade pomnozis sa 8(srednja cijena) = 24k ;)

Cista racunica ;)
NON MOLLARE MAI

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 jul 2012, 00:44

Alen Škoro je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ne kontam šta vi mislite, čuj 10 hiljada za tekmu koji igrate protiv neatraktivnog protivnika sa Malte. :shock: Bolje da su kvaknuli 5 hiljada i Bog te veselio, ali vaš problem.

Cista racunica ;)
Pa valjda "imate" 8.000-10.000 vjernih navijaca samo u gradu Sarajevu da vam napune tribine.

A sta za ove sto zive dalje ? Ko njih sisa jel ? Zbog tih se radi prenos ne samo radi vasih navijaca, nego radi cijele drzave i drugi zele da gledaju.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 05 jul 2012, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 05 jul 2012, 00:45

Alen Škoro je napisao/la:

Cista racunica ;)
Kakvih 3 hiljade manje gle3dalaca zbog prenosa :roll: :roll: ako bude sutra ukupno preko 5 udari se u guzicu jarane, prenos nece nista smanjiti broj publike mozda koju stotinu onaj ko je nanijetio da ode on ce i ici.

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 05 jul 2012, 00:46

bagrcavi je napisao/la:

Zašto bi BHT davao isto para (po 10k maraka) i za tekmu sa konobarima sa Malte, i za utakmicu sa Levskim ? :roll:
Pa evo potrudicu se ja da ti objasnim, znaci ovo pisem bez ikakve zajedljivosti i nema problem s tim sto navijas za Zelju nego zaista zelim da ti priblizim stvari.

Sarajevo je, kao i vecina klubova u BiH, godinama unistavan od strane kojekakvih lopova i zavaljen u dug od 5 miliona km. Sada konacno, po prvi put poslije rata imamo kvalitetne ljude u upravi, ljude koji rade zdravo i s kojima Sarajevo ima mogucnost da se vrati na nivo na kojem je bilo prije rata.

Sad ces ti meni reci, " pa necete vratiti dug tako sto cete dobiti 5 hiljada vise " i to je tacno, necemo. Ali ovo je prvi korak, sad cemo odbiti 5, sutra 10, ali cemo za to kroz neki odredjen period konacno doci do zeljene cijene i Sarajevo se vise nece prenositi za "sicu". Proci ce Sarajevo aBd ove s Malte, pa ide Levski a tu bi nam oni ponudili isto 5 i u to budi siguran, eventualno 7. A mi cemo traziti 15-20, pa kad Sarajevo aBd opet postane trend nece njima bit zao dati ni puno vece pare.

Ne znam koliko si pratio sve sto se desava oko kluba u zadnjih godinu dana, vjeruj mi da se misli o svemi. Na svaki moguci nacin se klub propagira i marketinski tim stvarno odradjuje odlican posao. Zasto bi sada sve to pokopali i prihvatili ponudu od 5000 km, koja nam ne znaci nista. Te pare cemo namiriti vecom posjetom, jer je veliki broj ljudi sutra mislio ostati uz TV misleci " ma hajd ove s Malte cu odgledat preko tva da ne platim kartu, pa cu otic na Levski ", a ovako ce se ipak pojaviti na Kosevu.

Jako mi je zao ljudi koji nisu u mogucnosti gledati Sarajevo sutra, ali ako ste iskreni navijac najvaznija vam je dobrobit kluba a ovo je itekako vazno. Da vas malo utjesim, od slijedece sezone ce se svaka utakmica Sarajeva navjerovatnije prenositi na internetu, i te ce prenose raditi klub.

Zivjeli.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 25 gostiju.