Svima nam je zao.Mislim da je pogresan potez uprave,ali sta mozemo.bhfanatic14 je napisao/la:nema prijenosa ??? !!!hvala vam nizasta...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Svima nam je zao.Mislim da je pogresan potez uprave,ali sta mozemo.bhfanatic14 je napisao/la:nema prijenosa ??? !!!hvala vam nizasta...
kako nije sramota zar ti mislis da ste vi iz sarajeva samo navijaci sarajeva i vi ako moezet doc vas 6 hiljada na kosevo to su navijaci a nas mnogo vise koji nemamo sanse da dodjemo da gledamo utakmicu zbog finasijske situacije ili neceg drugog nemam o pravo da je gledam reci cu ti iskreno u gospodina selimovica sam ulagao mnogo nade ali me ovim potezom razocarao niej u pitanju tih 5 hiljada km nego je u pitanju 100 hiljada navijaca koji zele da vide utakmicu na tv zaista sam razocaranpowerplay je napisao/la:Nije sramota. Pa nek nisu prodali prenos za bilo kakvu kintu. Imali su cijenu gospoda sa BHtv-a nedaju, puno im.
Nego sutra svi lagano na Koševo i sretno !
ma uredu je to brate ali ako je taj bht reketaski nema se sa njim sta ni pricat ja bi onda nekoj drugol televiziji dao i jeftinije ali da mi navijaci ali vjeruj pravi navijaci imamo sansu da pratimo nas voljeni klub a bht kad vidi da drugi dobijaju utakmice srajeva ponudit ce oni onda vise....ali sve je to visa politika za nas obicne ljude ipak oni sto muljaju mocnici nemozemo mi to skontati ali meni ej zao sto necu moci pratitVamos je napisao/la:@kanarinac, ovo se moralo jednostavno uraditi jednom. Ova utakmica je izgubljena za prenos, ali ce zato sigurno za Levski ciejna od 10 000 biti dogovorena.
Bez lazne patetike, zao mi je zbog sviju vas koji niste iz sarajeva a navijaci ste naseg kluba,al s moralo jednom stati u kraj ovakvom reketaskom ponasanju ovih sa BHT-a
Nije im problem za dnevnice, satnice i putovanja reportera i polovnih spikera potrositi par stotina hiljada godisnje, ali im je problem dati 10 za prenos utakmice Sarajeva. Meni je za sto svi klubovi nisu isto odreagovali, pa zrtvovali prvo kolo..i nek **** i Belmin i Ahmetovic i Spaho. Neka se raspitaju koliko novca daju TV kuce samo u susjedstvu za prnos evro utakmica njihovih klubova.
Zašto bi BHT davao isto para (po 10k maraka) i za tekmu sa konobarima sa Malte, i za utakmicu sa Levskim ?Vamos je napisao/la:@kanarinac, ovo se moralo jednostavno uraditi jednom. Ova utakmica je izgubljena za prenos, ali ce zato sigurno za Levski ciejna od 10 000 biti dogovorena.
Bez lazne patetike, zao mi je zbog sviju vas koji niste iz sarajeva a navijaci ste naseg kluba,al s moralo jednom stati u kraj ovakvom reketaskom ponasanju ovih sa BHT-a
Nije im problem za dnevnice, satnice i putovanja reportera i polovnih spikera potrositi par stotina hiljada godisnje, ali im je problem dati 10 za prenos utakmice Sarajeva. Meni je za sto svi klubovi nisu isto odreagovali, pa zrtvovali prvo kolo..i nek **** i Belmin i Ahmetovic i Spaho. Neka se raspitaju koliko novca daju TV kuce samo u susjedstvu za prnos evro utakmica njihovih klubova.
Ne sjećam se da sam te nešto pito Branimire Tuliću.harishp je napisao/la:Zato.
Nije bolje, jer u slucaju prijenosa utakmice gubis minimalno 3 hiljade ljudi.bagrcavi je napisao/la:Ne kontam šta vi mislite, čuj 10 hiljada za tekmu koji igrate protiv neatraktivnog protivnika sa Malte.Bolje da su kvaknuli 5 hiljada i Bog te veselio, ali vaš problem.
Pa valjda "imate" 8.000-10.000 vjernih navijaca samo u gradu Sarajevu da vam napune tribine.Alen Škoro je napisao/la:Nije bolje, jer u slucaju prijenosa utakmice gubis minimalno 3 hiljade ljudi.bagrcavi je napisao/la:Ne kontam šta vi mislite, čuj 10 hiljada za tekmu koji igrate protiv neatraktivnog protivnika sa Malte.Bolje da su kvaknuli 5 hiljada i Bog te veselio, ali vaš problem.
3 hiljade pomnozis sa 8(srednja cijena) = 24k
Cista racunica
Kakvih 3 hiljade manje gle3dalaca zbog prenosaAlen Škoro je napisao/la:Nije bolje, jer u slucaju prijenosa utakmice gubis minimalno 3 hiljade ljudi.bagrcavi je napisao/la:Ne kontam šta vi mislite, čuj 10 hiljada za tekmu koji igrate protiv neatraktivnog protivnika sa Malte.Bolje da su kvaknuli 5 hiljada i Bog te veselio, ali vaš problem.
3 hiljade pomnozis sa 8(srednja cijena) = 24k
Cista racunica
Pa evo potrudicu se ja da ti objasnim, znaci ovo pisem bez ikakve zajedljivosti i nema problem s tim sto navijas za Zelju nego zaista zelim da ti priblizim stvari.bagrcavi je napisao/la:Zašto bi BHT davao isto para (po 10k maraka) i za tekmu sa konobarima sa Malte, i za utakmicu sa Levskim ?Vamos je napisao/la:@kanarinac, ovo se moralo jednostavno uraditi jednom. Ova utakmica je izgubljena za prenos, ali ce zato sigurno za Levski ciejna od 10 000 biti dogovorena.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 25 gostiju.