Statistika kaze drugacije. S obzirom da nije igrao konstantno od prve minute, preskakao je nesto zbog povrede, kartona ovo je odlicno.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa koliko je te statistike donijelo bodove,proigrao pred kraj sezone kad su nam sve sanse bile izgubljene,ne blatim ga mislim od svih on mi i jeste najmanje sporan,ali ovdje se pise kako je Boze Vazda ostao
Ne igra sam. Ne moze on donijet sam kad smo ove sezone oborili rekord mozda duzi od 10 godina po broju primljenih golova u jednoj sezoni. Pisali su @Studenti o tome. Koliko je igrao sasvim dobre brojke, a one i jesu najbitnije za napadaca. Moze nam pomoci i to je sada najvaznije.
Ja kazem da je svaku iole bitniju utakmicu bio los,ti znas da je to istina ali da mislim da moze pomoci,pa moze naravno kad vidim ostale on je zlatan,ali nemoj mi pricati o nekoj klasiLjoZee je napisao/la: ↑04 jun 2021, 18:35Ne igra sam. Ne moze on donijet sam kad smo ove sezone oborili rekord mozda duzi od 10 godina po broju primljenih golova u jednoj sezoni. Pisali su @Studenti o tome. Koliko je igrao sasvim dobre brojke, a one i jesu najbitnije za napadaca. Moze nam pomoci i to je sada najvaznije.
Ma on i Handžić kod komšinica pod ruku. Ne mogu bazen na Otoci pogoditi. Ali, opet radije gledat i njega nego Lendrića nezainteresovanog. Luka je sasvim korektno odradio koliko je mogao u datim momentima. Nema neko ogromno fudbalsko znanje ali bori se momački. U nedostatku boljih rješenja dobar je. Kad bi doveli nekog boljeg napadača Luka bi komotno mogao biti pravo dobra zamjena.delinjo je napisao/la: ↑04 jun 2021, 18:38Ja kazem da je svaku iole bitniju utakmicu bio los,ti znas da je to istina ali da mislim da moze pomoci,pa moze naravno kad vidim ostale on je zlatan,ali nemoj mi pricati o nekoj klasiLjoZee je napisao/la: ↑04 jun 2021, 18:35Ne igra sam. Ne moze on donijet sam kad smo ove sezone oborili rekord mozda duzi od 10 godina po broju primljenih golova u jednoj sezoni. Pisali su @Studenti o tome. Koliko je igrao sasvim dobre brojke, a one i jesu najbitnije za napadaca. Moze nam pomoci i to je sada najvaznije.![]()
Nek si mu se nasmijao,propast ce mu fazon
Sta ces,unazadio sam nas,necemo se oporaviti za 10 godinaPupanOzdrljic je napisao/la: ↑04 jun 2021, 19:15Ma on i Handžić kod komšinica pod ruku. Ne mogu bazen na Otoci pogoditi. Ali, opet radije gledat i njega nego Lendrića nezainteresovanog. Luka je sasvim korektno odradio koliko je mogao u datim momentima. Nema neko ogromno fudbalsko znanje ali bori se momački. U nedostatku boljih rješenja dobar je. Kad bi doveli nekog boljeg napadača Luka bi komotno mogao biti pravo dobra zamjena.delinjo je napisao/la: ↑04 jun 2021, 18:38Ja kazem da je svaku iole bitniju utakmicu bio los,ti znas da je to istina ali da mislim da moze pomoci,pa moze naravno kad vidim ostale on je zlatan,ali nemoj mi pricati o nekoj klasiLjoZee je napisao/la: ↑04 jun 2021, 18:35
Ne igra sam. Ne moze on donijet sam kad smo ove sezone oborili rekord mozda duzi od 10 godina po broju primljenih golova u jednoj sezoni. Pisali su @Studenti o tome. Koliko je igrao sasvim dobre brojke, a one i jesu najbitnije za napadaca. Moze nam pomoci i to je sada najvaznije.![]()
Dela dušmane našeg kluba![]()