Centre forward je napisao/la:Nemojte na Pepa, dobar je to momčiluk. Svi mi očekujemo svaku tekmu 7+, 80% posjed lopte itd. Danas smo možda bili i zreli za taj poraz al' nedade se domaćinu. Ugl. ostale utakmice u Bundeski će bit' slične ako ne i
gore a već sam spomenuo i zašto. Eh sad, Pepun druže jel Bayo razlog tvom nezadovoljstvu il su možda neki drugi belayi, možda ljubavne prirode, ne daj Bože?.

CEntar Foward@:lol:

ma udure je sve

,mozda jesam malo prenaglio sa kritikom juce ali realno 80% tekme je odigrano ispod nivova majnc je pokazao zube a amidza@ ovo za 300 nikad ne reci nikad

,majnc istina za sami kraj nije ima snage(kao i Leonid sa svojih 300 u termopilu

) iako su ruku na srce zasluzili bod za onakav otpor,svetsan sam osvojili smo tiulu OK i motivacija je zantno manja i tesko ju je odrzati do samoga kraja pitanje je vremena bilo kada ce nam se desiti ovakva ili slcina njoj tekma i desila se i desice se jos po koja slicna ovakva do samoga kraja iako je to u konacnici nebitno mi smo sampioni ,pokazalo se da protiv jakog presinga pucamo ,a ono sto me brine to je LP blizu smo povjesnog cilja a to je odbrana t.LP sta kada nam na megdan dodje mnogo jaca momcad koja je u stanju odigrati presing svih 90 minuta na visokom nivou , momcad koja zna igrati super bunker sta onda ,ono sinoc je bilo na misice ,a u Lp moracemo krv pisati da bi dosli do ultimativnog cilja a to je odbrana titule Lp .U pojedinim mecevima previse peljamo loptu oko 16 metara, pokusavamo se usetati u gol pored sume protivnickih igraca ,veoma malo koristimo suteve iz daljine ,ono sta se doista zapitam sta ako prodjemo djavole ,chelsea prodje dobijemo ih sta onda, experte autobus taktike na celu sa prof.Dr.Jozom murinjom doktore najbrze transformacije i odbrane u ofanzivu ,ili veoma brzi kontraski real.
Riberya sam kritikovao jer zaista ono sto je odigrao je za kurca,ne znam sta ste vi vidjeli ali ono je za mene ribery totalno van forme ,a pravi ribac nam treba sada u samoj zavrsnici sezone,razumijem 3,4 hefte je pazuirao i to moze utjecati na na formu sto u slucaju ribaca sigurno jeste jer je to vidljivo ,ali isto tako treba imati na umu da vec igra tri ili cetri tekme u kontinuitetu i ne moze se reci da vec ne bi trebao biti u nekoj sigurno u boljoj formi od ove trenutno .
Krosonja bar za sada nema sta raditi na poziciji zadnjeg veznjaka kao ,a narocito martinez na poz.stopera ,miler necu kritikovati jer covjek jeste lose odigrao ali kada treba on nam vrati na najbolji nacin,Ono sto me pomao brine je los forma gocinja covjek je u zadnje vrijeme invisible na terenu u vecini meceva ,sada su nam potrebni svi igraci i u sto boljoj formi ,ovo je zenit sezone i nema se pravo na pogreske koje se skupo placaju odnosi se na LP.
p.s:omco sretan rodjendan sve najbolje sa zakasnjenjem

zivio.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .