Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 10 maj 2013, 20:13

A i ti si naivan onda..
karindjaju se svaku noc , a da ova ne zna sta se desava s njim u klubu
il da njemu ne smeta to sto ona govori

sad ispade da branim Mourinha
al u ovom slucaju , Iker tesko da je cist
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 maj 2013, 20:17

Za Mourinha su igrači istna ginuli i u Interu i prije u Chelseau, priznavali su ga kao autoriteta, vođu, ali ono u pravom smislu riječi. U Realu je par njih bilo baš za njega, ono 100 % ga slijedilo, ostali onako, jedno vrijeme dobro. A vremenom je Mou sa svima zakuhao.
Doduše meni je bilo čudno od početka što je on baš s Casillasem uletio u konflikt, jer po meni je Iker jedan super profesionalan sportista. Jedan od većih profesionalaca uopšte....
Mislim da su tu obojica pomalo pogriješili i na kraju se to više nije dalo ispraviti.....
A Mou je tvrdoglav, a očigledno i Iker....Samo od početka Mourinhov stil nije mogao 100 % proći u Realu, jer drugačije su to okolnosti. A i sam stil fudbala koji Mou forsira je za Real bio nešto skroz novo...Zato hajmo reći da on nije ostvario potpuni uspjeh, ali da je bio bez ikakvog uspjeha, ni to nije...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 10 maj 2013, 20:22

effe_sa je napisao/la:Za Mourinha su igrači istna ginuli i u Interu i prije u Chelseau, priznavali su ga kao autoriteta, vođu, ali ono u pravom smislu riječi. U Realu je par njih bilo baš za njega, ono 100 % ga slijedilo, ostali onako, jedno vrijeme dobro. A vremenom je Mou sa svima zakuhao.
Doduše meni je bilo čudno od početka što je on baš s Casillasem uletio u konflikt, jer po meni je Iker jedan super profesionalan sportista. Jedan od većih profesionalaca uopšte....
Mislim da su tu obojica pomalo pogriješili i na kraju se to više nije dalo ispraviti.....
A Mou je tvrdoglav, a očigledno i Iker....Samo od početka Mourinhov stil nije mogao 100 % proći u Realu, jer drugačije su to okolnosti. A i sam stil fudbala koji Mou forsira je za Real bio nešto skroz novo...Zato hajmo reći da on nije ostvario potpuni uspjeh, ali da je bio bez ikakvog uspjeha, ni to nije...
Ma to se od pocetka znalo da ce tesko ici jedan sa drugim..
al utakmica polufinala protiv barcelone je njega dovela
i ajde dohakao im je nekako
al pitanje ostaje da je neki drugi trener(nek bude Pelegrini) razvijao vlastiti stil Reala , a ne adaptirao se barceloninom vremenom takodje poceo dobivati ih

ovako je Jozo napravio igru protiv barcelone
ali zbog takvog nacina igre , Real je podredjen protiv dosta top evropskih ekipa koje igraju na posjed

kad se uzmu sve okolnosti u kojima je dosao , sta je bilo prije njega i kako je ispadao u polufinalima
nije lose naravno

al ovo sranje na kraju je kap koja je prelila casu
rastanak je najbolji , za oboje..

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 maj 2013, 20:29

Raul_64 je napisao/la: ovako je Jozo napravio igru protiv barcelone
ali zbog takvog nacina igre , Real je podredjen protiv dosta top evropskih ekipa koje igraju na posjed

kad se uzmu sve okolnosti u kojima je dosao , sta je bilo prije njega i kako je ispadao u polufinalima
nije lose naravno

al ovo sranje na kraju je kap koja je prelila casu
rastanak je najbolji , za oboje..
Da, a i sama osvojena Primera prošle sezone je svakako isto bitan uspjeh.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 10 maj 2013, 22:49

Nakon deranja u fudbalu,poceli smo ih redovno mlatiti i u Kosarci.
Hala Madrid!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 10 maj 2013, 22:54

majestic24 je napisao/la:
MARCELO je napisao/la: Zasto Casillas nije imao probleme ni s jednim trenerom s kojim je radio?A bilo ih je ko u prici.
Gdje ces bolan porediti karakter Casillasa sa karakterom Mourinha i profesionalizam uz to?
Apsurdno.

Zato sto nijedan nije imao muda da ga stavi na klupu iako je mnogo puta to zasluzio.

I ova trenutna situacija je pravi pokazatelj. Zbog cega bi casillas trenutno trebao da igra?? Zbog toga sto je legenda kluba?? Lopez brani odlicno i nevidim ni jedan razlog zbog kojeg bi on trebao preci na klupu
A koja je poruka budućem treneru ,kad ode Jose,da je Iker iznad njeg i da prije nego sjedne na klupu to mora znat.
Od osvajanja EP prošle godine Iker nije onaj stari,to sam napisao više puta,ne znam koji mu je ali nešto se promijenilo.U svakom slučaju dobro da je Diego tu,čisto da se zna da nitko nije iznad Madrida i da je klub svim igračima koji nose bijeli dres dao puno više nego oni njemu(u svakom pogledu ne samo finansijski).
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 10 maj 2013, 22:59, ukupno mijenjano 4 puta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 10 maj 2013, 22:56

emir18 je napisao/la:Nakon deranja u fudbalu,poceli smo ih redovno mlatiti i u Kosarci.
Hala Madrid!
Znaci protiv Olimpijakosa u finalu.
Bila je tjesno do pred sami kraj.
Igrac utakmice Felipe Reyes.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 10 maj 2013, 23:03

slika
Po meni Rodriguez puno bitniji bio.Reyes je rijesio pobjedu u zadnjoj cetvrtini sa cini mi se 11 poena,ali sve je to sergio nastimo :D

Cestitke momcima,i abd pobijedit u finalu 8-)
Sretno zmajevi!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 10 maj 2013, 23:30

Madridismo brate, ovo je bio madridismo pravi. 17:2 u zadnjoj cetvrtini, to ne moze svako.

A sad po devetu titulu. ;)

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 maj 2013, 23:34

MARCELO je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:
MARCELO je napisao/la:Lopez brani odlicno i u redu je sto je u 1. postavi.Lopez je bio i bice veliki madridista.
Ja bi licno svejedno ubacio ikera,nema potrebe za diskusijom zasto.
Al jeste li vi svjesni da je sve ovo pocelo i prije dolaska Lopeza,da je on cak i adana ubacivao umjesto njega.
Znaci kvalitet golmana nije bio u pitanju i nemojte se dzabe drzati tog argumenta.

Casillas je bio iznad njega u klubu,sto i jest,bar za navijace.To je problem.
On je za Real ono sto je Totti za romu,sto je zanetti za inter,sto je gerard za liverpool itd
Mozes li zamisliti ovakvu situaciju kod njih?
Casilas je branio ko amater i zato je Adan je branio jer je bio jedina alternativa Casilasu iako nije dovoljno dobar. Kad vec spominjes te igrace legende tih klubova i idole navijaca zasto Mourinho nije imao problem sa Zanetijem? Mozda zato sto je Zaneti profesionalac koji se bez obzira na sve zalagao 100% i nije pravio skandale po novinama i odavao im pikanterije iz svlacionice. Sto nije imao problem sa Terryem? Nego samo sa Casilasom.

Mislim nisam navijac Reala svejedno mi sta god urade sa Mourinhom ali optuzivati Mourinha za probleme koje imaju igraci Reala i nezahvalno se ponasati za sve pozitivno sto je uradio u svom mandatu mi je krajnje smijesno.
Kontra pitanje:
Zasto Casillas nije imao probleme ni s jednim trenerom s kojim je radio?A bilo ih je ko u prici.
Gdje ces bolan porediti karakter Casillasa sa karakterom Mourinha i profesionalizam uz to?
Apsurdno.
Zasto ti postavljas kontra pitanje kad si sam napravio usporedbu Kasiljasa i legendi nabrojanih klubova gdje je jednog od njih bas Mourinho trenirao i nije imao problema?

A odgovor na tvoje kontra pitanje je vec neko napisao, nisu imali muda i zato je Mourinho zeljen svugdje a Suster i Pelegrini mogu trenirati neke nizerazredne ekipe.

Jel to ti poznajes licno Kasiljasa i Murinja pa znas kakav je koji karakter? Naravno da ih ne znas ali ja znam ovo a to je da bi svi bivsi Murinjovi igraci (Porto, Chelsea, Inter) za Murinja "u rat krenuli" i imaju reci sve najbolje o njemu i samo nekim REalovim Mourinho ne valja. da li o Kasiljasu takav isti stav imaju i njegovi saigrac? Cisto sumnjam

effe_sa
O kakvom ti stilu igre pricas koji ne prolazi u Realu? Jel mozda to sto sruse u jednoj sezoni rekord po postignutim golovima? Jel to nisu navikli ili im je i to predefanzivno?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

socijalac
Kontakt:

Post Postao/la socijalac » 11 maj 2013, 00:40

Mou gdje god je dosao zelio je da bude veci i od kluba i od svih igraca,uvijek pokusava da on bude u centru paznje.A sto se tice situacije sa Ikerom ok je sto ga stavio na klupa ma kolika legenda Iker bio nije na nivo na kojem je bio,Lopez je odlicno branio i zasluzio to mjesto medju stativama.
Nadam se da Mou odlazi mislim da je svima jasno sta je napravio od ovog Reala,napravio je tim koji zna igrati samo protiv Barcelone i koji igra samo na kontre,kada treba nekoga pritisnuti i napasti onda svi traze samo ronalda i to je to.
Za slijedecu sezonu obavezno treba dovesti napadaca dosta vise panjeva u timu,pokusati dovesti Balea,i ako bude moguce mijenjati Sahina za Gundogana i Carlo bi sa ovih timom trebao harati spanijom a i evropom
Hala Madrid
No pain, no gain

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 11 maj 2013, 12:38

Ja nmg vjerovati da likovi brane Moua u odnosu na Casillasa.Pa tog istog Moua ce kad ode bolit ku.rac i za real i za madrid.To mu je samo destinacija u karijeri za koju se izgleda ne planira "vezati" i rastati na normalan nacin kao sa interom ili chelseom,vec ovako,zakuhati sve sto se moze zakuhati.

Najveci strucnjak,ne poricem,ali je duzan postovati i klub i navijace a i igrace na celu sa ikerom.

Spisak pozvanih za Espanyol:

Porteros: Casillas, Diego López, Adán y Jesús.
Defensas: Ramos, Pepe, Varane, Albiol, Coentrão, Marcelo, Carvalho, Nacho y Llorente.
Centrocampistas: Xabi Alonso, Khedira, Kaká, Özil, Essien, Modric, Callejón, Di María y Casemiro.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín y Morata.

Dakle Ozil je tu :D
slika

Espanyolu ne trebaju bodovi,a nasi jbg uvijek na pobjedu, a dobra kvota 1.6 :mrgreen:

Inace prosle sezone bilo 0-4
[youtube][/youtube]
Da nam je barem jednu nogu od ovog pipite.

Ocekujem veceras abd 100. gol u ligi 8-)
Sretno zmajevi!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 maj 2013, 12:44

anonymousHD je napisao/la:Madridismo brate, ovo je bio madridismo pravi. 17:2 u zadnjoj cetvrtini, to ne moze svako.

A sad po devetu titulu. ;)
26:16 zadnja cetvrtina je bila ,ne iznosi neistine :mrgreen:

ma olympiakos ovo uzima lagano,odbrana im je prejaka ,nece moc real sa njima ,
i gledam opet kladionice podcijenile olympiakos ,cuj 2,7 kvota na njihovu pobjedu,
valja to iskoristiti :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 11 maj 2013, 12:49

17-2 serija u zadnjoj cetvrtini..
i nece Olimp uzeti lagano
kad smo kod offtopika

valda bude fudbalska delegacija sutra na tekmi :roll:

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 11 maj 2013, 12:54

Doci ce Pero u London. Da pored jedne vrlo vazne stvari koju mora obaviti pogleda i to finale...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 11 maj 2013, 12:54

MARCELO je napisao/la:Ja nmg vjerovati da likovi brane Moua u odnosu na Casillasa.Pa tog istog Moua ce kad ode bolit ku.rac i za real i za madrid.To mu je samo destinacija u karijeri za koju se izgleda ne planira "vezati" i rastati na normalan nacin kao sa interom ili chelseom,vec ovako,zakuhati sve sto se moze zakuhati.

Najveci strucnjak,ne poricem,ali je duzan postovati i klub i navijace a i igrace na celu sa ikerom.
Pa yebemu mater jel Mouova žena-cura prodavala informacije novinarima ili Ikerova.Nemoj da pišeš o respektu to sa istim nema veze,ovo je sve zakuho Iker,koji je nakon EP pomislio da je veći i od kluba samog.Ovdje njeg ne treba podržat ni 1% jer nije u pravu,ti Marcelo sii izvrnuo istinu.Ja ne branim Moua nego samo govorim kako jeste a fakat je taj da Iker hoće bit iznad trenera a to ne ide,kakvu poruku šalješ nekom budućem treneru? Da mora trpit sranjja samo zato što ih radi Iker?
Mourinho je ovdje 1000% u pravu .
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 11 maj 2013, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 11 maj 2013, 13:16

Teske rjeci padaju na Ikerov racun.Onda se cudite kako je Raul otisao...Pametnom dosta i jos jedan plus.
Keep walking.

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 11 maj 2013, 13:38

Cautinho je napisao/la:Teske rjeci padaju na Ikerov racun.Onda se cudite kako je Raul otisao...Pametnom dosta i jos jedan plus.
:lol: :lol:
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 11 maj 2013, 13:42

joj kamiondžije hahahhahahahahahhahahahahaaahhaha suze me obliju svaki put nakon njegovog posta :lol: :lol: :lol:

kada casillas (ako) ode, vjerujem da će na svom twitteru napisati:"otišao sam jer me bosanski navijači sa foruma ss.ba ne vole i jer pišu svašta o meni". :lol: :lol: :lol: :lol:
socijalac je napisao/la:Mou gdje god je dosao zelio je da bude veci i od kluba i od svih igraca,uvijek pokusava da on bude u centru paznje.
Čista neistina i nerelevantan zaključak neupućenih. Murinjo nigdje nije pokušavao da bude veći od kluba, samo je tražio da mu se niko ne petlja u posao, što je sasvim normalno za trenera njegovog rezimea.
naprijed rejal

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 11 maj 2013, 13:43

Vjerovatno jedini kamion sa pomoćnim točkovima na svijetu.
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.