Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zizu1991
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la zizu1991 » 19 nov 2013, 13:03

harko8 je napisao/la:ja se jedino bojim, da su ovu tekmu gledali u Interu, Arsenalu,...
pa ko ce dovesti ovakog igraca ???
Bojiš .... :mrgreen: Pa ako dosada nisu vidjeli njegovu zainteresovanost, i tražili dokaze o trenutnom njegovom fizičkom i psihičkom stanju, onda nema dalje.

Ova utakmica samo pokaziva koliko on želi, koliko je ofalio, koliko ga prosto boli qrac za sve.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 19 nov 2013, 13:06

Eto, sad mu treba Magath. Isto ko sto je Torresu trebao Benitez pa dodje i guzica :lol:

Dzeko nece i to je to. Par utakmica leti kasnije se sunja po terenu, sve razumijem city al za repku tako igrat sramota.
To nas najbolji igrac?

Dal je gledao @bivsi tekmu da vidi kako kepec grize

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 19 nov 2013, 13:06

zizu1991 je napisao/la:
harko8 je napisao/la:ja se jedino bojim, da su ovu tekmu gledali u Interu, Arsenalu,...
pa ko ce dovesti ovakog igraca ???
Bojiš .... :mrgreen: Pa ako dosada nisu vidjeli njegovu zainteresovanost, i tražili dokaze o trenutnom njegovom fizičkom i psihičkom stanju, onda nema dalje.

Ova utakmica samo pokaziva koliko on želi, koliko je ofalio, koliko ga prosto boli qrac za sve.
Pokaziva :mrgreen: ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 nov 2013, 13:08

bavarian_bk je napisao/la:Pokaziva :mrgreen: ;)
Pokaziva, pokazuje, isti qrac, ne bud' dijete. :ugeek:

adc
Kontakt:

Post Postao/la adc » 19 nov 2013, 13:08

Suh dres...

slika

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 19 nov 2013, 13:13

zizu1991 je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Pokaziva :mrgreen: ;)
Pokaziva, pokazuje, isti qrac, ne bud' dijete. :ugeek:
Ma kontam da zajebavaš lika iznad za to " bojiš " pa zato sam i ja ... Nou ofens :mrgreen:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 nov 2013, 13:16

Ma jock, ne zayebajem ga duše mi moje, nego tako ispalo. Rekoh, " bojiš ", jer je to suludo, nema se šta bojati. Svaka ozbiljnija ekipa zainteresovana za njega je dosada shvatila da li im se isplati ili ne, potezati za parama, s obzirom na njegovu volju, formu, zainteresovanost, motiv, i sve one riječi koje se ne mogu uz njega vezati u ovom trenutku.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 19 nov 2013, 13:27

nerkolfc je napisao/la:Ja mislim da Safet nema pojma kako motivirati igraca. Smatram da bi se Dzeko promjenio za mjesec dana kod Macarija. Nije do kluba koliko je do trenera.
Čovjek kojeg zovu Ponosom nacije, koji je jedan od najvećih ambasadora zemlje u svijetu; koji je doskora bio igrač kojeg smo trpali u skromnu grupu sa Falcaom, Torresom, Zlatanom; čovjek za kojeg znamo da nije mnogo ni slabiji od ranije nabrojanih; čovjek čije dresove nose djeca širom planete, kao nekoć Ronaldove; čovjek kojeg cijela Bosna i Hercegovina "voli ko brata"; čovjek koji se zove Edin Džeko ne smije sebi dozvoliti da čeka motivatora da mu kaže koju pametnu pa da on na to padne i krene igrati u ovom dresu!

Safetov zadatak nije da motiviše igrače u reprezenataciji u pet dana susreta. Dovoljan motiv koji ti on može dati jest da se tvoje ime nađe na spisku najdraže ekipe. Na tebi je sve poslije. Radi ono šta su ljudi navikli od tebe, i produži rok trajanja svih tih epiteta i ljubavi koju ti tvoj narod daje.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 nov 2013, 13:37

BaDa12 je napisao/la: Safetov zadatak nije da motiviše igrače u reprezenataciji u pet dana susreta. Dovoljan motiv koji ti on može dati jest da se tvoje ime nađe na spisku najdraže ekipe.
'nough said ;)

Džeko je van forme, i to je sad i svim jasno. Ono šetkanje me nebrojeno puta iznerviralo, čak mi je bilo i drago kad ga zabaleta krknu u tintaru.
naprijed rejal

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 19 nov 2013, 13:52

Meni se cini da je on izgubio na motorici, nabildao se nekoliko kila i izgubio onu svoju prepoznatljivu brzinu.....Kada se to pomjesa sa ociglednim nedostatkom zelje i motivacije onda to izgleda tako kao sto izgleda...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 19 nov 2013, 14:28

Navodno Džeki bio ljut, jer je Safet rekao da mu bratko Ibra neće igrati! Al nesmijem sve reći da nebi dobio ban:)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 nov 2013, 14:34

Sramotno je da se ovako pljuje po najboljem strijelcu i najboljem igracu ove reprezentacije u historiji. Edin je igrac koji je uvjek igrao srcem za reprezentaciju, koji je u 6 godina igranja propustio samo 1 mec. Zalosno je da su neki zaboravili sve sta je ovaj covjek ucinio za nasu drzavi i nasu reprezentaciju.

Edin ocigledno ima nekih problema. Sjetimo se kasnjenja protiv Slovacke, od tada pocinju ove njegove lose igre i za City i za reprezentaciju. Sada, umjesto da ga svi podrzimo kroz ovu krizu kroz koju prolazi ovdje se sramotno pljuje i vrijeđa.

Nije to Edin zasluzio

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 nov 2013, 14:38

Dzeki je potreban pod hitno system restore. Neka vrati datum unazad godinu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 19 nov 2013, 14:40

Zašto Spahić nikad nije u krizi, zašto Begović nije u krizi, uvijek daju sve od sebe. Nema utakmice da Spahić ne pogine 5 puta.
A Džeku jednostavno zaboli k. Nema volje, vidi se na njemu. Nešto se sa njim dešava, il su ga ovi milioni zajebali, il je nešto deseto. Ali za GRB nema razloga, moraš uvijek srcem igrati. To se traži od njih, za reprezentaciju igraš utakmicu i dva mjeseca i tu jednu utakmicu se pose*eš sam na sebe. Nema opravdanja za ono šetkanje. Ni motivacija ni ništa drugo. Podržavam ja njega u svemu i volim ga, ali igraaj.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 19 nov 2013, 14:41

Mozambik je napisao/la:Sramotno je da se ovako pljuje po najboljem strijelcu i najboljem igracu ove reprezentacije u historiji. Edin je igrac koji je uvjek igrao srcem za reprezentaciju, koji je u 6 godina igranja propustio samo 1 mec. Zalosno je da su neki zaboravili sve sta je ovaj covjek ucinio za nasu drzavi i nasu reprezentaciju.

Edin ocigledno ima nekih problema. Sjetimo se kasnjenja protiv Slovacke, od tada pocinju ove njegove lose igre i za City i za reprezentaciju. Sada, umjesto da ga svi podrzimo kroz ovu krizu kroz koju prolazi ovdje se sramotno pljuje i vrijeđa.

Nije to Edin zasluzio
Nismo zaboravili. On je legenda, najbolji strijelac i mozda igrac svih vremena. Patriota je, voli Bosnu.....ALI boze moj, mozemo li jednom u zivotu baciti kritiku kada za to ima osnova....Sinoc je bio katastrofa i TACKA, i to nije prvi put a vjerovatno nazalost ni zadnji....Idemo dalje.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 nov 2013, 14:56

NKJ je napisao/la:Zašto Spahić nikad nije u krizi, zašto Begović nije u krizi, uvijek daju sve od sebe. Nema utakmice da Spahić ne pogine 5 puta.
A Džeku jednostavno zaboli k. Nema volje, vidi se na njemu. Nešto se sa njim dešava, il su ga ovi milioni zajebali, il je nešto deseto. Ali za GRB nema razloga, moraš uvijek srcem igrati. To se traži od njih, za reprezentaciju igraš utakmicu i dva mjeseca i tu jednu utakmicu se pose*eš sam na sebe. Nema opravdanja za ono šetkanje. Ni motivacija ni ništa drugo. Podržavam ja njega u svemu i volim ga, ali igraaj.
Zasto Dzeko nije bio u krizi do utakmice sa Slovackom, i prosle sezone nije igrao za City pa je potopio Grcku za Bilinom.

Jasno je svima da nesto nije u redu. Od kasnjenja pred Slovacku pa do sada je nula, ogromna nula i u reprezentaciji i u klubu. Znaci problem je ocigledan od utakmice sa Slovackom. Nikad prije nije bio ovakav, dosad 1000 puta pokazao da ga ne boli k.... za reprezentacijom, i sramotno je govorit da njega boli k.... za reprezentacijom. Trebate i njega svhatiti i on je covjek, ima svoj zivot. Nije to samo trening i utakmica.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 19 nov 2013, 14:59

Uredu je ako ima neki problem, neka kaze da nije spreman 100% pa da znamo na cemu se....Ovo nije dobro ni za koga...Rusi svoj kredibilitet i kalja ime, a sto je najgore stavlja sebe iznad reprezentacije...

Ok, imas problem, nisi spreman, pa brate onda reci fino i pusti druge da igraju, to je najbolje i za nas i za repku...

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 nov 2013, 15:10

Batko je napisao/la:Uredu je ako ima neki problem, neka kaze da nije spreman 100% pa da znamo na cemu se....Ovo nije dobro ni za koga...Rusi svoj kredibilitet i kalja ime, a sto je najgore stavlja sebe iznad reprezentacije...

Ok, imas problem, nisi spreman, pa brate onda reci fino i pusti druge da igraju, to je najbolje i za nas i za repku...
Yebi ga jarane, nece on sad izac na televiziju i reci. Eto narode ja imam problema, Amra mi trudna, ne znam cije je djete, pa cekam da rodi. (primjer :lol: :lol: ) Sto Miske ne kaze. Ja ne mogu trcat, pustite da igraju Hajrovic i Pjanic umjesto mene. Treneri trebaju biti i psiholozi, ako to nije Pellegrini, onda bi makar Pape, kao iskusan igrac trebao sa njim popricati.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 19 nov 2013, 15:19

Eto vam razlog sto ne igra pa ga branite jos..

NEKONSTANTNOST !!!

I jos kad mi neko kaze njemu treba kontinuitet igara... Pa ajd iskreno recite bi li vi da imate Negreda Aguera i Jovetica u reprezentaciji ponovo stavili Dzeku od pocetka nakon sinosnje predstave ?
Ma ne bih da mi je brat rodjeni..

Al razlika je sto ovdje nema konkurencije a tamo ima...

Sljedecu utakmicu kad da gol u Sitiju odmah ce se javiti ovi dezurni branioci i poceti pricu o nekom zapostavljanju DZeke i slicno...

Onda naredne 2 utakmice ce odigrati katastrofa.. pa ce opet nekad uci sa klupe nesto malo odigrati pa opet lose i sve tako..

Sta mozemo ocekivati od Dzeke na SP-u ? Vjerovatno 1 dobru utakmicu, 1 onako srednja zalost i 1 ce biti katastrofa..

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 19 nov 2013, 15:24

Davno sam predlozio da Dzeko posjeti dobrog psihologa ili psihijatra, tada su me htjeli neki na forumu da objese ...Dzekin problem je u glavi a ne u nogama!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.