Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ma on je dobar kad oko njega sve štima.Kolike su šanse da će kod nas baš štimati? Kreneš od saveza pa nadalje. Kod nas je savez samo promijenio fasadu 

Da bice ultimatum ali pitam se sta nakon te dvije utakmice teleca glava opet po svom i sjebe nam EK... uvjerili smo se 50x do sad da nas sviju laze petlja i tjera po svom....Radije bi otkaz vidio barem sa olaksanjem mogu se nadat,dokle god je on imam strah i mi svi da nece zabrljat....Consigliere je napisao/la:Ma, dobice ultimatum, vjerovatno 4 boda. U svakom slucaju, koliko god hio da Papetu vidim ledja, prije bih izabrao 4 boda i njegov ostanak ali pod pritiskom, nego 0 bodova i njegovu ostavku. Plasman je prioritet, yebiga
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Pa vidi rezultate! Što bi ga vodio?Stipe je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Kakav ba Magath?Pa, Susic bi imao barem 2 boda
![]()
Magath vise ne vodi Fulham
Ispao iz lige,sad zadnji.
- plavipatriota
- Kontakt:

Zadnja izmjena: plavipatriota, dana/u 19 sep 2014, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
kobac je napisao/la:Pa vidi rezultate! Što bi ga vodio?Stipe je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Kakav ba Magath?Pa, Susic bi imao barem 2 boda
![]()
Magath vise ne vodi Fulham
Ispao iz lige,sad zadnji.
Pa kazem da ne vodi vise jer je juce dobio otkaz

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- plavipatriota
- Kontakt:
papetotabanoguznolizači, jeste to prijavili profil Sušićev 

Imamo lijevog beka pred ocima a selektor ga ne vidi. Bojan Letic - Sad je u Zilini, prije igrao za velez i za nasu U-21. Jedini koji je na posljednim utakmicama U-21 zadovoljio. Meni se svidio jos prije godinu i vise, ima brzinu. Sad kad nema rusioca mislim da bi potpuno zadovoljio. A kad Seo dodje otvaraju se kombinacije sa Seom na stoperskoj poziciji koja je cinjenica opet skripi.xavi26 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/kovac-u ... vca/140753
pozicija lijevog beka nam je najdeficitarnija, ovaj igrac je rodjen u BiH, a nismo ga ni pokusali dovesti pod nasu zastavu jer telecu glavu boli qurac za potencijalnim reprezentativcima..
Hiljade navijača se okupilo u Burundiju, čekaju da im javim radosnu vijest "Sajo više nije selektor"

DD
Bernd Stange: ''Puna podrška mom dragom kolegi Sušiću.''
- NoName
- Kontakt:
Odlaziš, odlaziš, rušiš mi sve
u srcu mom je bolna praznina.
Odnosiš sreću, odnosiš sve
OSTAVI NAM MAKAR TINA!
u srcu mom je bolna praznina.
Odnosiš sreću, odnosiš sve
OSTAVI NAM MAKAR TINA!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Nerminovic
- Kontakt:
Imal' euforije?Burundi je napisao/la:Hiljade navijača se okupilo u Burundiju, čekaju da im javim radosnu vijest "Sajo više nije selektor"![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- anonymousHD
- Kontakt:
Pape danas može dobiti samo više para i ništa drugo.
Ko će njemu dati otkaz nakon što je produžio ugovor!? Valja mu platiti onda sve, ah ti...
Glup nam savez! Nije na vreme shvatio ono što je nas par ovde pisalo zadnjih 3-4 godine. Sada, kada se sigurno dovodi u pitanje plasman na EURO oni nemaju nikakvo rešenje. UŽAS!
Ko će njemu dati otkaz nakon što je produžio ugovor!? Valja mu platiti onda sve, ah ti...

Glup nam savez! Nije na vreme shvatio ono što je nas par ovde pisalo zadnjih 3-4 godine. Sada, kada se sigurno dovodi u pitanje plasman na EURO oni nemaju nikakvo rešenje. UŽAS!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Sad kad im Pape prilozi master plan na sjednici, ima da mu produze ugovor do Rusije. 

- Consigliere
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
i 100 000 mjesecnoGoalgetter je napisao/la:Sad kad im Pape prilozi master plan na sjednici, ima da mu produze ugovor do Rusije.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Dzaba ultimatumi ako nije zdrava tamosfera u rep. ako igraci ne zele da daju 100% od sebe jer nisu u dobrim odnosima sa Susicem zbog njegovih guranja odredjenih igraca i nekih hinjskih poteza..adal je napisao/la:Da bice ultimatum..Consigliere je napisao/la:Ma, dobice ultimatum, vjerovatno 4 boda. U svakom slucaju, koliko god hio da Papetu vidim ledja, prije bih izabrao 4 boda i njegov ostanak ali pod pritiskom, nego 0 bodova i njegovu ostavku. Plasman je prioritet, yebiga
Savez je sam sebi podmetnuo nogu kad je ponudio novi ugovor Saji, poboljsani 50 k mjesecno
i sad im nije jednostavno dati otkaz,valjalo bi mu isplatiti sve pare d kraja ugovora, a onda i masno placati nekog novog.
Ne vjerujem da bi Bajevic, Bazdarevic, Hadzibegic radili za 800 maraka kad je ovo tele imalo 50 hiljada mjesecno

Ne vjerujem da bi Bajevic, Bazdarevic, Hadzibegic radili za 800 maraka kad je ovo tele imalo 50 hiljada mjesecno
DD
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Kad se ocekuje kraj sjednice ?
I u koliko pocinje uopste ?
I u koliko pocinje uopste ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ako mu budu govorili sta ne valja, kraj ce biti iza jacije, mada kriminalci i neznalice su i u savezu, bice "Safete 4 boda moras osvojiti ili dobijas otkaz, i sta ima u Parizu, kako je žena..."
DD
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš si optimističan, ako mu to budu govorili, do Bajrama bi trebalo završitBurundi je napisao/la:Ako mu budu govorili sta ne valja, kraj ce biti iza jacije, mada kriminalci i neznalice su i u savezu, bice "Safete 4 boda moras osvojiti ili dobijas otkaz, i sta ima u Parizu, kako je žena..."

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.