,,geronimo je napisao/la:Ova slika bi trebala biti odgovor na kritiku post ranije?![]()
Meč sam propustio (usrani termin u proljetnjom vremenu) i po nekim naznakama, nisam ništa propustio.
Mi talašika, oni nabrijani, mi pobjednici, oni ogorčeni. Helem, ništa novo, pardon, treba se privići i na ovo.![]()
Dajte bre, koji vam je kurko, zar možete očekivati non-stop nabrijanu ekipu? Uz isto takav angažman i pristup.
Bitno je da rezultat paše i da se forma lagano tempira za odlučujuću fazu.
Protiv Mufca će to opet drugačije izgledati. Bez brige.
geroslave ha cuj nije problem,htjli mi ne htjeli mora se nakada nacii na momcad koja ce kpokayati djelimicno zume u ovome slucaj majnc i svaka im cast ,ovo cu im oprostiti ali ko nam garantuje da ovako nece odg.kada bude trrebalo dati sve od sebe u lp ,kada naleti s na jedan hibridni klub poput celsija ili kontras rela madrida sta onda ,sjetite se poluvremena portiv wukova ,ne sjano izdanje protiv MKO u revansu djelom na isice ,pa evo sada majnc odg.razumijem da je tesko narocito odrzati motivaciju u bl narocito sada da igas toliko oybiljno ali ono danas nije bila neozbiljnost nego vise nemoc ,a imamo i tek kako mana ,al ako hoce da postignu ono sto ni jednomem timu u LP nije poslo za rukom moraju odravati zelju i mnogo zesce i ozbiljnije prici tekmi od sada nema prastanja i pravo na ovakve tekme.