RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjak » 22 feb 2016, 18:23

fudbalske legende se postuju bez obzira cije su iz kojeg su kluba
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 22 feb 2016, 20:39

Meni se nikad nije sviđala politika dovođenja igrača u Veležu,u Hercegovini toliko talentovanih igrača a dovoditi neke iz Srbije ,glupost.Pa odakle su Vaha,Sliškovic,Barbarez,Salihamidžic,Obad,Hebibovic i ostale legende.Omladinci Veleza treniraju u sjevernom logoru,ono je sve osim igralista,pogotova kad kisa padne i rijetki debituju za svoj klub.Nije upravi daleko otici kod Turbine,Goska,Igmana,Capljine ....ne mozete reci da nema potencijala.Domaca snaga je uvijek uspjevala sto sad mjenjate tu politiku...sretno u nastavku
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 23 feb 2016, 00:12

Dobro je Daidza rekao, Hamic je najjaci igrac kojeg je BiH ikada imala. Sarajevski mediji su Papeta gurnuli u prvi plan.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 23 feb 2016, 13:53

Navijati za klub sa istorijom NEPROCJENJIVO. Ovo ne kupuju pare. Hvala gosp. Anti Brajkovicu

slika
slika
slika
slika

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 23 feb 2016, 17:49

Koji su kompleksaši ovi škutori grob te yebo. Vise na ovoj temi :lol: Ne znam jesam li dva puta ušao na temu Frankeštajna a ne da sam napisao nešto. Dokaz koga peru kompleksi pa u stilu smiljka šagolja nekim lažima pokušava neuspješnp isprovocirat. Ja znam da je razlog ovome bijes nakon upracene slike Ante veležovca i članske iz 1957-me ali šta ces brato kad ne navijaš za klub sa istorijom i kad su ti sve slike u koloru tako ti je. Nije mi zbog tebe škutorčiću jer znam da si bjednik koji je ovih dana čekao kao ozeblo sunce neku lošu vijest iz mostarske svetinje da nahrani taj svoj bijedni seljački život više mi je zbog moderacije koja uživa više nego ti. Smješno je postalo i neka se zapitaju što im je 50 vrhunskih veležovih forumaša prije godinu ipo otišlo sa 2500 kvalitetno ispisanih strana

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 23 feb 2016, 23:02

slika :)

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 24 feb 2016, 20:20

slika

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 24 feb 2016, 20:38

Poštovani članovi i potencijalni članovi UGMR,

Nakon što smo u više navrata dobili upite za plačanje putem PayPal mreže plačanja, dužni smo Vas ovim putem obavjestiti da se naš PayPal račun nalazi na provjeri koja bi trebala trajati mjesec dana. Ova provjera se vrši iz razloga što Bosna i Hercegovina nije član EU i prolazi kroz velike mjere kontrole zaštite od finansiranja terorizma. Putem naših društvenih mreža i web stranica ćemo Vas obavjestiti kada naš PayPal račun bude otvoren.

Hvala na razumijevanju,

Mostar u srcu, Velež do groba !

slika
SUPPORT YOUR LOCAL CLUB

NE BUDI MAZLA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 26 feb 2016, 13:16

Jedan od najmlađih članova. Od oca do sina,ljubav koja traje!

UGLEDAJ SE NA NJEGA

slika
NE BUDI MAZLA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 26 feb 2016, 13:44

slika

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 27 feb 2016, 16:19

Doce bolji dani za Velez, bolje je i ispasti pa srediti stvari nego iz duga u dug. :thumbup:

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 27 feb 2016, 16:24

Rikardo je napisao/la:Doce bolji dani za Velez, bolje je i ispasti pa srediti stvari nego iz duga u dug. :thumbup:
Dobro receno a ovakav klub ne smije i nece nikad propasti

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 27 feb 2016, 20:41

slika
slika
Cestitke za 70-80 momaka koji su danas bili u Vitezu i koji su svakim primljenim golom navijali jos jace. Nema brato obisao sam u ovih 50 godina sve stadione u jugi i jedno 20 stadiona u evropi ali ono sto vi radite je u domenu nemoguceg. Sta se sve desavalo u klubu zadnje vrijeme a da nikad nistr leđa okrenuli i pri tome na svakoj tekmi zakacili nas trans i prelazili tolike kilometre radi picaka koje nose nas sveti dres :tokralju: :tokralju: ponosan na sve vas. Idemo jos jace jos snaznije jer ljubav niko ne moze unistiti. Doci ce i bolji dani akobogda pa cemo ovo sivilo i tuzne suze u ocima zamjeniti suzama radosnicama i kolonama autobusa đavola da ovim stranackim papcima opet pokazujemo koji su misevi. Neka nas svaki poraz boli ali i ojaca jer ljubav koju su nam dede prenosile na oceve a oni na nas niko ne moze unistiti. Raja limvo vas sve i kapa do poda jos jednom. FORZA

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 02 mar 2016, 17:03

Samo da ne bude u subotu dvocifrena razlika.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 mar 2016, 00:48

slika

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 mar 2016, 12:42

bravo rodjeni ,sve čestitke na muci se poznaju junaci ,sad trebate dati podrsku svom Velezu . VELEZ JE MOSTAR ,MOSTAR JE VELEZ ma kCoja liga i koji na tebeli bili . pozzz od Hz ,vratit ce se Velez jaci :salut:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 03 mar 2016, 12:47

bordobijeli je napisao/la:bravo rodjeni ,sve čestitke na muci se poznaju junaci ,sad trebate dati podrsku svom Velezu . VELEZ JE MOSTAR ,MOSTAR JE VELEZ ma kCoja liga i koji na tebeli bili . pozzz od Hz ,vratit ce se Velez jaci :salut:
Hvala brato. Nedo bog ni jednom navijacu svog kluba ovo što mi prolazimo ali sve ce proci pa tako i ovo. Živio tebra

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 04 mar 2016, 20:33

Cocaine je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:bravo rodjeni ,sve čestitke na muci se poznaju junaci ,sad trebate dati podrsku svom Velezu . VELEZ JE MOSTAR ,MOSTAR JE VELEZ ma kCoja liga i koji na tebeli bili . pozzz od Hz ,vratit ce se Velez jaci :salut:
Hvala brato. Nedo bog ni jednom navijacu svog kluba ovo što mi prolazimo ali sve ce proci pa tako i ovo. Živio tebra
na stranu sve zajebancije sto smo imali,moram iskreno reci da mi je bilo zao gledati onakvog Veleza u Vitezu,jos izgubiti 6:0,to je hajd u jednu ruku ocekivano ali nebitno...Ne moze me nitko razuvjeriti da ovo nije cin pojedinaca koji su se okoristili preko Veleza,i onda pomalo gurali u ponor... Na stranu i politika,i Hdz i sve ostalo,i to ima svoj utjecaj,ali brate i ti vasi uhljebi godinama su bili na vlasti u klubu,nista pozitivno nisu donijeli...Bar vi imate legendi po cijelom svijetu,i nitko kurcem ne mrda nista.. Od stare slave se ne zivi,to sam davno rekao,i obilo vam se od glavu..LIjepo je imati povijest,ali brate lose kad se nema love,a ti glavni krivci mostarom se setaju kao narodni heroji,kunu se u Velez a likovi dzepove punili od istog :D I taj premijer Niksic,valjao mu je velez i mostar za glasove,kasnije :zzz: :zzz: Pozdrav i da se nekako stabilizirate,jer i ovu ekipu sto imate,vi pera nebi odbili nikom ni u federacijskoj :)
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 mar 2016, 23:05

Vidi batosa :clap: samo 6 milja ogrebali kuknjava [youtube][/youtube]
Hvala Lutriji na pozivu

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 06 mar 2016, 00:22

slika

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.