Safet Sušić - Pape

damirdamic72
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la damirdamic72 » 19 sep 2014, 10:04

wobly92 je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/kovac-u ... vca/140753

pozicija lijevog beka nam je najdeficitarnija, ovaj igrac je rodjen u BiH, a nismo ga ni pokusali dovesti pod nasu zastavu jer telecu glavu boli qurac za potencijalnim reprezentativcima..
Koliko lijevi bek, toliko je i desni deficitaran, a i tu ima rješenje, Emir Dilaver...Prošle sezone igrao LP, i redovan je bio u bečkoj Austriji, sad prešao u Ferencvaroš gdje će imat još više prostora da se razvije, a eto Mume je pokazao da se tamo može napredovati...Nema svoje ljude ovdje da ga guraju u medijima pa je lakše Papetu da pređe preko njega, ipak je konkurencija Avdiji.
Leovca što sam gledao nekoliko puta, pokazao se kao solidan igrač, i čudi me da Pape nije primjetio igrača iz HNL-a, eto iskoristiće ga neko drugi...
od bekova nama je deficitarniji prvi štoper jer ona dvojica mogu štopati jedino protiv Andore.takodje nam treba i rezervni golman -nemamo nikog ni pribliznih Begovicevih kvaliteta .Nemamo treceg napadaca koji bi malo razbio monotonost koju nope Dzeko i Ibisevic.takodje nam fali i pLEYMEJKER .

pozdravljam da se proba Dilaver kao i svaki novi igrac koji moze donijeti prevagu na nekoj poziciji

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 19 sep 2014, 10:05

Evil Genius II je napisao/la:

pozicija lijevog beka nam je najdeficitarnija, ovaj igrac je rodjen u BiH, a nismo ga ni pokusali dovesti pod nasu zastavu jer telecu glavu boli qurac za potencijalnim reprezentativcima..
kada se zovnu susic i vrsajevic liga je dno dna, a hajduk najgori klub u evropi. kada kovac zovne tipa iz rijeke liga se ne komentarise, klub takodje, igrac je talenat, potencijalni reprezentativac i slicno :mrgreen:
Sto li ? :problem:
mozda zato sto je Hrvatska bronzana na SP, mozda zato sto su, u zadnjih 10-15 godina, u top 10 reprezentacija Europe, sto su redovni ucesnici na svim takmicenjima, sto selektora otpuste mjesec pred baraz, pa se plasiraju na SP?
A gdje smo?
mozda zato sto Hrvati pokupe Lovrena, Corluku, Jelavica, a mi Bartolovica, Hrgovica , Kvrzica...?
Sve su to razlozi sto mislimo da su njihovi potezi ispravni, a nase, u startu smatramo pilicarskim, lopovskim pokusajima da se zaradi na skartu.
Opravdano ! ;)
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 19 sep 2014, 10:09

damirdamic72 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:

Koliko lijevi bek, toliko je i desni deficitaran, a i tu ima rješenje, Emir Dilaver...Prošle sezone igrao LP, i redovan je bio u bečkoj Austriji, sad prešao u Ferencvaroš gdje će imat još više prostora da se razvije, a eto Mume je pokazao da se tamo može napredovati...Nema svoje ljude ovdje da ga guraju u medijima pa je lakše Papetu da pređe preko njega, ipak je konkurencija Avdiji.
Leovca što sam gledao nekoliko puta, pokazao se kao solidan igrač, i čudi me da Pape nije primjetio igrača iz HNL-a, eto iskoristiće ga neko drugi...
od bekova nama je deficitarniji prvi štoper jer ona dvojica mogu štopati jedino protiv Andore.takodje nam treba i rezervni golman -nemamo nikog ni pribliznih Begovicevih kvaliteta .Nemamo treceg napadaca koji bi malo razbio monotonost koju nope Dzeko i Ibisevic.takodje nam fali i pLEYMEJKER .

pozdravljam da se proba Dilaver kao i svaki novi igrac koji moze donijeti prevagu na nekoj poziciji
stoji to, ali mi u ekipi trenutno nemamo nijednog pravog lijevog beka, to nisu niti lulic niti salihovic, a stoperi koje imamo barem igraju stopere u svojim klubovima..
Volim te Bosno!!!

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 19 sep 2014, 10:13

H O G A R S T R A S N I - podrzavam sve sto si reko !

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 19 sep 2014, 10:15

xavi26 je napisao/la:

stoji to, ali mi u ekipi trenutno nemamo nijednog pravog lijevog beka, to nisu niti lulic niti salihovic, a stoperi koje imamo barem igraju stopere u svojim klubovima..[/quote]

ma ja sam uvijek za nove i bolje igrace ali ti si zaboravio da Zukanovic,Salihovic,Lulic,Visca mogu igrati na toj poziciji....a cini mi se da si zaboravio Kolasinca

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 19 sep 2014, 10:21

hogarstrasni je napisao/la:Opravdano ! ;)
opravdavaj sta hoces :D jednostavno, smijesno mi je kako je svaki kiks bh fudbalske reprezentacije greska hajdukovog dvojca koji dolazi iz lige ne toliko jace od nase (rijeci ovdasnjih forumasa), a kada hrvati pozovu igraca iz domaceg prvenstva onda je to okej. ako je igrac bh porijekla onda je stvar jos gora jer gubimo jos jednog talenta koji se, kao i milion ostalih, satra od zelje da zaigra za nas nacionalni tim btw.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 19 sep 2014, 10:23

Mislim ipak da ovaj ostaje, mada nema nikakvog smisla za to. Pogotovo jos ako mu daju taj neki ultimatum (4 ili 6 bodova) to ce biti jos gluplje jer sta ako odmah izgubimo u Velsu (sto je prilicno realna opcija gledajuci trenutno stanje)? Odmah ce biti jasno da nema nista ni od 4 ni od 6 bodova. Onda znaci odmah smjena prije Belgije ili ce ipak ostati i tu tekmu da nas jos vise ubije u pojam? Glupost do gluposti ali na to smo i navikli.
Jedino brzo rijesenje je otkaz istog momenta ali mislim da za to nema ni 10% sanse da se desi nazalost.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 19 sep 2014, 10:25

xavi26 je napisao/la:

stoji to, ali mi u ekipi trenutno nemamo nijednog pravog lijevog beka, to nisu niti lulic niti salihovic, a stoperi koje imamo barem igraju stopere u svojim klubovima..
ma ja sam uvijek za nove i bolje igrace ali ti si zaboravio da Zukanovic,Salihovic,Lulic,Visca mogu igrati na toj poziciji....a cini mi se da si zaboravio Kolasinca[/quote]
e jbg, ako u prethodnom postu nisam bio dovoljno jasan, onda nema potrebe da dalje pojasnjavam! Kolasinac je nazalost ozlijedjen, Zukanovica nazalost nikako ne zove, a i on je vise stoper nego bocni, a ako Salihovic i Lulic nisu klasicno bocni, onda to VIsca tek nije. Lako je otkriti igraca kada on ode u klub liga petice, ali hajd ga otkrij u nekom losijem klubu prije nego se proda u tu ligu petice. Ako se dobro sjecam, to Susic u ovih 5 godina jos nijednom nije uradio..
Volim te Bosno!!!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 19 sep 2014, 10:26

Nas najveci problem je desni bek.
Mujdza je sklon povredama i star, Vranjes je desni bek isto koliko to moze biti i Bicakcic, pritom je izrazito sumnjivog kvaliteta i nema kluba.
Realno, u smislu modernog beka, tom mjestu je ,po meni, najblizi Visca.
To je igrao pola prosle sezone i nije bio los. Brz ,borben, pristojan u duelu...doduse, radilo se o drugoj turskoj ligi ali je igrao pristojno.
Naravno , govorim o opciji kada nemamo boljeg, a nemamo.
to bi trebalo probati.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Goalgetter » 19 sep 2014, 10:32

Danas Pape ne dobija otkaz. ;)

hogarstrasni

Re: AW: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la hogarstrasni » 19 sep 2014, 10:36

Goalgetter je napisao/la:Danas Pape ne dobija otkaz. ;)
Ma nije niko ni mislio da ce stvarno dobiti otkaz. Bice neki razgovor, upozorenje, eventualno ultimatum
Interesantno ce biti ako mu stvarno daju ultimatum i zahtijevaju , npr, 4 boda! To znaci da zaista hoce da ga otpuste i da zele da se pravno pokriju !?

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 19 sep 2014, 10:53

Moguce je da ce ultimatum njemu biti ispod casti, ipak je on u njegovoj nogometnoj sferi neka vrsta elitnog selektora, tako da me ne bih cudilo da sam sebe nogira iz casnih razloga :bow: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 19 sep 2014, 10:54

Informacija iz trece ruke !!!

IO saveza je odlucio da, na dansnjem sastanku, Susica upozori da mora osvojiti barem 1 bod iz slijedece dvije utakmice.
Ako to ne ostvari, u NFSBiH ce ozbiljno razmisliti da mu daju ultimatum da iz Izraela mora donijeti sva tri boda !
Ako se taj ultimatum desi, a Susic ga ipak ne ostvari, izvor iz NFSBiH otkrio nam je da ce Susicu biti omoguceno da zavrsi ciklus za EP, jer su sanse za plasman svakakmo izgubljene, a penali koje bi morali placati Susicu, u slucaju otkaza, su veliki.
Ovaj put ljudi iz saveza zaista misle ozbiljno !

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 19 sep 2014, 10:58

o kakvim novcima i penalima pricate? u ugovor mu je ubacena klauzula po kojoj savez nije duzan platiti nikakvo obestecenje ukoliko selektoru uruci otkaz na osnovu rezultata koji bi ugrozili plasman na EP. zato sam ubijedjen da ce ostati barem jos dvije utakmice osim ako sam ne podnese ostavku u medjuvremenu.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 sep 2014, 11:06

Samo Felix. Lik je diktator, ako neko hoda po terenu ovaj ce ubiti hljeb u njima.

Magath, pravi Bosancero.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 19 sep 2014, 11:09

Nerminovic je napisao/la:Samo Felix. Lik je diktator, ako neko hoda po terenu ovaj ce ubiti hljeb u njima.

Magath, pravi Bosancero.
Trenirao je strogoću u Bajernu,Šalkeu i Fulemu,pa šta bi?
Ono sa Volfsburgom je čista sreća i slabost ostalih ekipa te godine ;)

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 19 sep 2014, 11:15

Nerminovic je napisao/la:Samo Felix. Lik je diktator, ako neko hoda po terenu ovaj ce ubiti hljeb u njima.

Magath, pravi Bosancero.
moja vjecita zelja je Lars Lagerback, liku nije vazna lova, a vrhunski je takticar. Svedjane je odveo 5 puta zaredom na velika takmicenja, a ono sto trenutno radi sa Islandom je :bow: :bow: :bow:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 19 sep 2014, 11:19

kobac je napisao/la:

Magath, pravi Bosancero.
Trenirao je strogoću u Bajernu,Šalkeu i Fulemu,pa šta bi?
Ono sa Volfsburgom je čista sreća i slabost ostalih ekipa te godine ;)
Čuj' čista sreća. Magath je meni uvijek bio drag, zna on dobro kako se to radi i to je pokazao u Wofsburgu. Ima autoritet, bio je u velikim klubovima i bilo je mnogo "up and down" zadnje vrijeme ali sam siguran da bih on bio dobar izbor. Igrači ga poštuju, ima ih mnogo sto kažu da je čovjek vrlo opasan ali i to nam treba malo. Treba neko da ubije ****** u igračima kad Sušić ne zna.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 19 sep 2014, 11:26

Kakav ba Magath? :facepalm: Pa, Susic bi imao barem 2 boda :mrgreen:

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 19 sep 2014, 11:30

Consigliere je napisao/la:Kakav ba Magath? :facepalm: Pa, Susic bi imao barem 2 boda :mrgreen:

slika

Magath vise ne vodi Fulham
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.