FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pazi ti ,neko se usudjuje i ime kluba i trenera nekog da raskida,dovodi ,dijeli plate itd ,na kraju dodje trener i kaze ,kakav Tuce koji ce mi ****,ne treba mi i placas bukvalno (mi i placanje ali haj ) igraca koji nece igrati..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- grbavicka1921
- Kontakt:
Bekrija, Željin Buffon me podsjeti na ove na državnoj sisi...kao ono uhljebljen, na stranu sve sto je ucinio i karijeru i znanje al brateee 40 kuka
To dječaci!!

To dječaci!!

Zadnja izmjena: grbavicka1921, dana/u 04 jun 2021, 15:45, ukupno mijenjano 2 puta.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- TMmanija2012
- Kontakt:
Bravo momci
Polufinale 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trebaju ovi malci malo nauciti ove stare kako se penali izvode..
Pročepit će negdje.
Ja mislim protiv Dinama polufinale bravo djecaci
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
-
- Kontakt:
Zvezde ili Slobodanke
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Klub da ima smisla za marketing napravio bi medijsku kampanju budi Zeljin generalni sponzor, Ko prvi do pola miliona KM? Onda bi Zeljovci prikupljali novac i mozda bi skupili svi mi malim ulozima pola miliona. A vjerujem da bi dosta firmi prepoznali tu akciju.
-
- Kontakt:
Svasta se nesto moze, ali ne sa ovim ljudima u klubu.. U ove su ljudi totalno izgubili povjerenje..Semper je napisao/la: ↑04 jun 2021, 15:46Klub da ima smisla za marketing napravio bi medijsku kampanju budi Zeljin generalni sponzor, Ko prvi do pola miliona KM? Onda bi Zeljovci prikupljali novac i mozda bi skupili svi mi malim ulozima pola miliona. A vjerujem da bi dosta firmi prepoznali tu akciju.
Pročepit će negdje.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
A delinjo brate čuj ko, pa sportski direktor iz sjene.delinjo je napisao/la: ↑04 jun 2021, 15:29Ma ne radi se covjece o tome,nego ko mu daje uovore,plate i bilo sto,ko imenom i prezimenom ?StrikeWarzone je napisao/la: ↑04 jun 2021, 15:19Dokaz koliko je liga loša da Bekrić s 37g. pravi razliku i pravit' će je idalje. Za razliku od drugih Željovaca uvijek je igrao.![]()
![]()

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Cetresnica prosla a oni ni mukajet, toliko o transparentnosti.Dejan1921 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 13:3424. aprila 2021. je održana Skupština na kojoj je za predsjednika izabran Edin Cernica. U obraćanju za naš sajt rekao je ovo:
– Prioritet u radu bit će donošenje izmjena i dopuna našeg Statuta da bi se omogućio ulazak strateškog partnera, tj. investitora jer je to naša neminovnost i Klub se mora prilagođavati novim svjetskim i evropskim fudbalskim trendovima, uz našu obavezu da zaštitimo našu imovinu i stogodišnju tradiciju.
– Potrebno je uraditi detaljnu reviziju rada Kluba, po mogućnosti putem najbolje međunarodne revizorske kuće za period od zadnjih deset godina iz razloga da bi i mi i naš potencijalni partner imali jasnu sliku o stanju Kluba, istakao je Cernica.
– Učinit ćemo sve da što prije u funkciju stavimo sve poslovne prostore na sjeveru i istoku stadiona jer mislim da prihodi od toga mogu da bitno utiču na tekuće poslovanje Kluba, ali i da, u mjeri koliko nam to budu mogućnosti dozvoljavale, nastavimo s daljnom modernizacijom stadiona.
Mjesec i 10 dana nakon ovoga nemamo nijednu informaciju o klubu i navedenim temama koje je predsjednik spomenuo. Da li je išta započeto?
Za one koji će odmah skočiti na mene i reći ko sam ja da pitam šta se dešava, radi se nešto, ima ko o tome da brine, predsjednik je rekao i ovo:
– Transparentnost u našem radu i našim aktivnostima tj. javnost rada jeste nešto što se podrazumijeva jer smo mi prvenstveno udruženje građana s jasnim ciljem i željenim rezultatom, i svi naši članovi trebaju biti informisani o stanju i bitnim dešavanjima u Klubu, a to je nešto što je propisano i u našem Statutu.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Opet Ceric nakav digitalni ugovor i partnerstvo.
Da hoce sta analogno i konkretno zavrsit brat.
Da hoce sta analogno i konkretno zavrsit brat.
-
- Kontakt:
Ma trola delinjoStrikeWarzone je napisao/la: ↑04 jun 2021, 15:50A delinjo brate čuj ko, pa sportski direktor iz sjene.delinjo je napisao/la: ↑04 jun 2021, 15:29Ma ne radi se covjece o tome,nego ko mu daje uovore,plate i bilo sto,ko imenom i prezimenom ?StrikeWarzone je napisao/la: ↑04 jun 2021, 15:19Dokaz koliko je liga loša da Bekrić s 37g. pravi razliku i pravit' će je idalje. Za razliku od drugih Željovaca uvijek je igrao.![]()
![]()
![]()

Pročepit će negdje.
SudoHusika je napisao/la: ↑04 jun 2021, 15:13Ma pusti bolan ovog letača. Administracija ga toleriše iako je navijač drugog kluba. Zar ne vidite da je pitar pobogu?!

LARSSON i AsharaK na aparatima.
Meni je bilo retardirano da imas i Stilica i Bekrica ili iza i Alispahica i Jamaka, naprijed i Zeca i Lendrica...Ono sasvim je rezonski imati po jednog od tih na pozicijama, ali brate da ti imas Stilica od 30 nesto kuka i Bekrica od haman 40 je pomracenje uma. Kako onda da ocekujes da prodas nekoga? Kako onda da ocekujes da ti ekipa bude energicna i borbena?
Nadam se da onda ovo znaci da Stilic nece ostati iako je 10 puta bolje da je on ostao a Bekric u penziju ili negdje daleko od terena. Jbg. Treba raji biti jasno da nemamo para, da smo u golemom kurcu i da se moramo nekako skrpiti.
Imamo to sto imamo, ali svaki igrac koji ostane od ovih iz prosle sezone je jos jedna pljuvacina u lice navijacima. Kad se vec moramo skrpiti onda se moze dovesti svjeza krv uz obavezno pruzanje sanse mladim igracima. Evo izgleda da bi se Mekic mogao vratiti. Ima jos igraca koje mozemo dovesti iz nase lige. Prije svih ovi sto su ispali. Olimpik i Mladost. Gavric, Perisic, Osmanovic,Karic, Handzic...Ne treba zaboraviti da je i Velez doveo Radovca iz Olimpika pa je trenutno mozda i najbolji veznjak lige. Ima i u Mladosti finih igraca. Moze se sigurno dovesti par njih. Imamo tu ovog novog Malica, evo Tuce ostaje, Juricic ostaje, vidjecemo jos sta ce se desavati. Samo moramo brzo djelovati.
I naravno da se Amar Osim makne od kluba. Mrs.
Nadam se da onda ovo znaci da Stilic nece ostati iako je 10 puta bolje da je on ostao a Bekric u penziju ili negdje daleko od terena. Jbg. Treba raji biti jasno da nemamo para, da smo u golemom kurcu i da se moramo nekako skrpiti.
Imamo to sto imamo, ali svaki igrac koji ostane od ovih iz prosle sezone je jos jedna pljuvacina u lice navijacima. Kad se vec moramo skrpiti onda se moze dovesti svjeza krv uz obavezno pruzanje sanse mladim igracima. Evo izgleda da bi se Mekic mogao vratiti. Ima jos igraca koje mozemo dovesti iz nase lige. Prije svih ovi sto su ispali. Olimpik i Mladost. Gavric, Perisic, Osmanovic,Karic, Handzic...Ne treba zaboraviti da je i Velez doveo Radovca iz Olimpika pa je trenutno mozda i najbolji veznjak lige. Ima i u Mladosti finih igraca. Moze se sigurno dovesti par njih. Imamo tu ovog novog Malica, evo Tuce ostaje, Juricic ostaje, vidjecemo jos sta ce se desavati. Samo moramo brzo djelovati.
I naravno da se Amar Osim makne od kluba. Mrs.
Cuva Bog Zelju svog!
LjoZee je napisao/la: ↑04 jun 2021, 14:48https://fkzeljeznicar.ba/foto-samir-bek ... car/45574/Samir Bekrić produžio ugovor s FK Željezničar
Veznjak Plavih Samir Bekrić i FK Željezničar potpisali su produženje saradnje, a novi ugovor potpisan je na jednu godinu.
![]()

@igrajlopte 🐦
Veliki respect tucetu ,al teško da nam može pomoći sa svojih 38 godina ..
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Sretno Totti, njegovo je vise da bude uz ekipu, ima dobro iskustvo i generalno pozitivna licnost.