Tekma dobijena na misice

,SRAMOTA

.Stvarno mi je zao majnca zasluzili su minimalno remi za onako pruzenu momacku borbu svaka im cast

,Ribery ,Ribery danas sam ti se sjeti pola familija ,nikad losiji i ufraniji totalno van forme ,peponja mjesto ribaca koji je bio haman totalno indisponiran na terenu ,on izvodi robena koji je bio vrlo dobar na terenu i nesto pokusavao za razliku od indisponiranog riberya,ne pamtim ovako loseg riberija zaista,miler pa njega je trebalo izmjeniti vec prije poluvremena veliko nista,manzo los zbog ribaceve indisponiranosti , te nedovoljno lopti sa robenove strane ,te nekvalitetnih pasova sredine ,TONI KROS

nema sta raditi na poz .zadnjeg veznog covjek je prespor i los ,akcije zahvlajuci tome idu znatno sporije ,za razliku od prirode pozicije ,takodjer ja ne znam sta peponja mislim sa martinezom ,ali iole ko malo prati fudbala vidi da martiney NE MOZE

igrati na poziciji stopera, centralnog beka ,covjek je pre pre spor,pa akoprodjemo ma utd ,kog kod doje real celsi psg ma bilo ko ima da nas pojedu sa kontrama .Ova tekma je pokazal mnogo slabosti i stavri koje se moraj mjenjati .Koji ce mi **** posjed lopte meljanje lopte ako ja nemam rezultat kao sto je to slucaj danas bio , sve je to lijepo fino kada vodis sa 2,3 gola razlike i onda se zajebavas tu finu situaciju jos ljepse stilski doradujes , transformacija i odbrane mi je tako tromo djelovala za nepovjeroavti ,fakat ne znam sta se desava ali meni momcad djeluje kao da lagano pada u formi zaista ,mi smo sada u zenitu sezone i nema pratanja odnosi se na Lp ,za ovako zlaganje u Lp necemo dobro proci ,ako nam dodju yiherasi CSKA london ,eventualno real.
Po ko zna koji put se pokaalo da na jaci presing koji je istina danas bio na vecem nivo od svih timova sa kojima smo igrali u Bl da odmah se pogubimo i pucamo.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .