Ispade da više ja cijenim Casillasa, nego ovi bosanski realovci

Ovo se može samo na jalijaški nacin riješiti i nikako drugacije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Naravno da nije.anonymousHD je napisao/la:Real Madrid nije ni Iker Casillas.
+1 @Dzoni moj covjekDzoni je napisao/la:Naravno da nije.anonymousHD je napisao/la:Real Madrid nije ni Iker Casillas.
Al je za Murinja,koji nije u stanju da pokaze vjernost bilo cemu (osim 4-2-3-1) zivot izmislio.
Ti mozda ne pamtis prvu utakmicu Ikera Casillasa,ja pamtim.
Bio sam klinac tada i rastao sam uz njegove utakmice.Iz sedmice u sedmicu golobradi mladic koji je na treninge dolazio biciklom vadio je i moguce i nemoguce.
I onda dodje jedan bahati samoprozvani specijalac i stavi ga na klupu 3 mjeseca.
Trolaš, al baš momackianonymousHD je napisao/la:Real Madrid nije ni Iker Casillas.
Jok , pozvat ce LopezaDzoni je napisao/la:Nego sta mislite hoce li mu brko ukazat povjerenje i staviti ga na gol Španije?
S kim furija igra u skorije vrijeme?
Ne mislim na poziv,to je jasno ko dan.bluemania je napisao/la:Jok , pozvat ce LopezaDzoni je napisao/la:Nego sta mislite hoce li mu brko ukazat povjerenje i staviti ga na gol Španije?
S kim furija igra u skorije vrijeme?![]()
![]()
![]()
Normalno da ce zvati svog dugogodišnjeg kapitena selekcije.
Gledao sam temu,jest Valdez svasta skino.bluemania je napisao/la:Valdes je branio zadnju protiv Francuske, i to vrlo dobro za divno cudo....ali pored zdravog Ikera nema mjesta ni Valdesu ni Reini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.