Vrač Sarma plemena kobasicheros je opet zbavio loše vatrene vode od bljedolikih...Saurman je napisao/la:Ovako će Bayern završiti stvar sa Juventusom ako se sastanu u 1/4.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Vrač Sarma plemena kobasicheros je opet zbavio loše vatrene vode od bljedolikih...Saurman je napisao/la:Ovako će Bayern završiti stvar sa Juventusom ako se sastanu u 1/4.
Ajd ba malo šale nije na odmet.ramiral je napisao/la:Vrač Sarma plemena kobasicheros je opet zbavio loše vatrene vode od bljedolikih...Saurman je napisao/la:Ovako će Bayern završiti stvar sa Juventusom ako se sastanu u 1/4.
Conte e i ricordi alla Juve: "Perdere lo scudetto a Perugia uno shock. Non ho dormito per sei giorni"
Jbs ton, vaznija mi je atmosfera. I po mogucnosti da bude puno antijuve posjetioca da mi je draze slaviti golove i pobjedu.jose je napisao/la:MyFace ako hoćeš da gledaš sa uključenim tonom sa utakmice. Na drugim mjestima uglavnom muzika svira, pa imaš samo sliku.
Uh da hoce da ovako ostane, mi sutra dobijemo romice i onda nastaje dar marChinaglia je napisao/la:luda Atalanta ne misli stati, vode u Napulju 0-1
vrabac jesil to ti, sto te banovase :kafa:Vrebac07 je napisao/la:Uh da hoce da ovako ostane, mi sutra dobijemo romice i onda nastaje dar mar :njanjanja: