Djete drago izađi malo na zrak, fkt se gubiš.nemozenamnikonista je napisao/la:
ja znam da je tebi krivo il ces dobit infrakt kad nas dijamant dobije naj manje 30 mil...bile gatke ili ne tebi ce bit tesko![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Djete drago izađi malo na zrak, fkt se gubiš.nemozenamnikonista je napisao/la:
ja znam da je tebi krivo il ces dobit infrakt kad nas dijamant dobije naj manje 30 mil...bile gatke ili ne tebi ce bit tesko![]()
![]()
![]()
Moram izaci na zrak,lose mi je.skankoza je napisao/la:EdinDzeko Flow !!!!!!
[youtube][/youtube]
hhahhaahahh sto prijateljuSabinho je napisao/la:Moram izaci na zrak,lose mi je.skankoza je napisao/la:EdinDzeko Flow !!!!!!
[youtube][/youtube]
stvar je sto nemamo 3. napadača--- da imamo davno bi njega safet fisno iz igresagitarius je napisao/la:Svaka lopta se od njega odbija ko od zid ..stvarno je posto limitiran, ma on je ovo dosao na izlet tako je i shvatio, usput vidio svoju manekenku, malo ispijao kahve....Bravo Dzeko, sreca tvoja sto Susic nema m*da da te izbaci, jadan Ibisevic koji je i nesto radio na terenu moro izaci u 69 min ....
A štoo nemaš trećeg napadača? Jer neće SUSIC da ga zove. Imaš Mahmuta koji igra sjajno, ali neće da mu šalje poziv.vincenttan je napisao/la:stvar je sto nemamo 3. napadača--- da imamo davno bi njega safet fisno iz igresagitarius je napisao/la:Svaka lopta se od njega odbija ko od zid ..stvarno je posto limitiran, ma on je ovo dosao na izlet tako je i shvatio, usput vidio svoju manekenku, malo ispijao kahve....Bravo Dzeko, sreca tvoja sto Susic nema m*da da te izbaci, jadan Ibisevic koji je i nesto radio na terenu moro izaci u 69 min ....
sramotno ponašanje njegovo na terenu
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, aimar21, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Dinhooo, GG3, itatabisine, Micron, Scholl, Sheyi, stokastoka23 i 73 gosta.