FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bixente
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bixente » 21 mar 2014, 23:49

Gledam karte na http://www.viagogo.de" onclick="window.open(this.href);return false;
I ima za sve parove samo nema Bayern vs Mutd!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 mar 2014, 00:06

slika

8-)

slika

:lol:

Inače sutra ES prenosi akutelnog i budućeg prvaka Europe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 22 mar 2014, 00:25

Bixente je napisao/la:Gledam karte na http://www.viagogo.de" onclick="window.open(this.href);return false;
Trebao bi vidjeti sa SC-ovima u svojoj drzavi i okolini. Vjerovatno ce neki ici na utakmicu, pa mozda da sa njima ides, ako nista da ti kazu kako do karata.
SC - Supporters Club, ili ti ga udruzenje navijaca (u slucaju da nisi skontao).

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 22 mar 2014, 00:37

Saurman je napisao/la:slika
Bayern kao placebo, ili instant sok terapija :D...a u 1/4 finala Manu ce nastupati u renomiranom brandu sportske opreme ''Rexona''

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 22 mar 2014, 00:57

Bixente a zasto si ti toliko zapeo za tekmu 1/4 lige prvaka :? Cijene su puno skuplje,pogotovo na crno.
Kako do ulaznice? Viagogo,eBay tu najprije pokusaj.Frend mi redovno prakticira na crno,znaci ispred stadiona "žica" ulaznicu.I bome od 7 puta koliko je bio 6 puta je dosao do karte i to po sasvim povoljnoj cijeni.

Moj savjet-uclani se u FCBWW,to je udruga međunarodnih navijaca Bayerna kojoj je intencija svrstati se u buducnosti uz Schickeriu i Nr.12 navijacke udruge unutar Sudkurve. Iako vecina njih zive u Munchenu, dosta ih je izvana (Belgija, UK, Luxemburg, Albanija, itd). Godisnja clanarina je 20 eura, ali je stvar da oni relativno lako i jednostavno mogu doci do karata.

Ovdje se mozes uclaniti-http://fcbww.org/

Mene hebe to sto ne znam strani jezik,dobro znam mozda 20% engleskog ali bi uskoro trebao dobiti jedan dobar posao(drzite mi svi fige :D ) pa bih si onda mogao priustiti tecaj.

Ja kontam ici na Stuttgart,opet na crno s istim tim frendom.Pa ako zelis,odnosno ako budemo isli mozes s nama.Uglavnom u zadnje vrijeme sam se jako angazirao u vezi ulaznica i uspio sam "pohvatati" par osoba koji bi mozda mogli doci do karte.Ako(ili bolje zvuci kad :D ) nabavim ko god mi se javi s ovog foruma ja mu dajem kartu odnosno ide sa mnom na tekmu,prednost ipak Omeru :) No i Saurman je na vrhu popisa,Effe je odlican forumas,Bundesliga također,ma necu da sad nabrajam sve redom da ne bih nekoga zaboravio.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 22 mar 2014, 01:14

Mislim da se moze naci karta za nekih stotinjak €, ako pozuris naravno. Kod tapkarosa karte su duplo skuplje, i to da dobro prodjes. Trazi SC-ove, salji mailove, raspituj se gdje god mozes.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 22 mar 2014, 01:36

Ja sam dosao s namjerom da makar pokusam pomoc. Nema tog insana, pa makar i najvecem dusmanu, kojem ne bi pozelio da pogleda utakmicu voljenog kluba, kojeg godinama gledas na ekranu, jos pogotovo u LP. Uspomena za citav zivot.
http://arsenal-bih.com/vijesti/4032/servus-aus-munchen/" onclick="window.open(this.href);return false;

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 22 mar 2014, 06:18

Hvala mojim bavarcima na pomoci, ma jednostavno nisam imao priliku da odem. I zelja mi je bila velika otici na neku veliku tekmu LP. Naseg Bayerna!
A povezan nisam bas najbolje jer nisam imao priliku da uopste razmisljam da odem na tekmu!
Zivotne obaveze i ne prilike. Ali bice nesto aBd!! Hvala svima!

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 22 mar 2014, 07:34

rio_Ferdy88 je napisao/la:
sekerbay je napisao/la: ocekuje nas tezak, ma pretezak dvomec u kojem ce englezi pred ocima svijeta pokusati da dokazu da ipak nisu za staro gvozdje i da se mogu nosit sa najjacom ekipom na svijetu.
Kakvi Englezi kad su oni znali igrat fudbala, sve kloc do kloca, ovo će biti samo jedan lakši sparing trening za vas.

Oni će u očima svijeta upravo potvrditi da su za starog gvožđa, samo ih može spasiti da vi smanjite gas i smilujete se u demoliranju onoga što je ostalo od Uniteda :(
e tek sad strahujem za bayin prolaz. :oops:
ako uzmemo u obzir da si los prognozer tj. da se desi suprotno od onoga sto ti najavljujes, mi s pravom strahujemo za bayin prolaz. :( :mrgreen:
daj bolan, bice to dvije odlicne tekme. sad, nadam se da nije tacno ovo za persija.

-------------------runi---------------------
nani------------kagava----------valencija

bem mu trunje, nema ekipe koja se nece prepasti ove navale. jos ako bi barem u revansu igrao persi, ocekuje nas spektakl.

ps.
evo, novo pojacanje je vec tu :!: koga marsal podrzi, taj ne smije da brine :!: :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 22 mar 2014, 10:48

nego momci ocemo li danas slaviti titulu ili ne :D .naimje ,ako domuz popusi od hanovera mi uzmemo 3 boda majcu mi smo sampioni i teoretski.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 mar 2014, 11:00

Titula je odavno riješena.

Mislim da bi Pep trebao staviti Ribery-a od prve minute da opet uđe u bolju formu. Trebaće mu mjesec dana da bude opet na 100%. Tjelesno je već na nivou na kakvom treba biti no na utakmici nema još njegove prepoznatljive igre. Ribery i Robben su naše najbitnije karike (Real nas kopirao, Ronaldo i Bale).

Ribery nam je najbitniji igrač, on jednostavno mora biti na najvećem nivou ako želimo i ove godine uzeti Ligu prvaka. Bez pravog Ribery-a mi nemamo šanse.

Protiv United-a očekujem van Buyten-a. Da, njega. Javi i Jerome nisu nikad zajedno igrali kao stoperi i da se uvježbavaju protiv Mainz-a? Ne vjerujem.

Mislim da Lahm opet treba igrati beka čisto da Rafinha je "popije" crveni karton jer očekujem utakmicu sa mnogo kartona.

Dakle, protiv United-a bi trebali realno igrati:

Neuer, Lahm, Boateng, Buyten, Alaba, Javi, Kroos, Thiago, Ribery, Robben, Mandžo, a igraće radi pritiska medija i svega oko Bayern-a: Neuer, Rafinha, Boateng, Javi, Alaba, Schweini, Gotze, Lahm, Ribery, Robben, Mandžo.

Jesam li ja jedini koji misli da je Muller rođen za ovakve utakmice?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 mar 2014, 11:10

Slazem se sa Neutralom oko Buytena jer sam i ja misljenja da ce kecer upasti u ekipu. Cas mislim da ce i danas dobiti sansu i to sve iz razloga da se uigra sa Boatengom.

Muller nije rodjen samo za ovu veliku utakmicu nego za bilo koju veliku utakmicu.
No, danas ga ocekujem na benchu. Gotze je u dosta losoj formi stoga mislim da ce mu Pep ponovo dati sansu da pokusa uhvatiti pravi ritam do prvog aprila.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 22 mar 2014, 11:12

Danas bez Thiaga u Mainzu kažu neka lakška povreda pa će preskočiti ovu utakmicu. Vjerovatno sad Pepun će probati razlicite kombinacije u vezi kako bi svi dobili šansu i bili u formi za LP. I ako se danas osigura titula nema proslave ekipa kako kažu nastavlja dalje sa radom i pripremati se za utakmice LP. Znači u utakmice sa jedinstvo ćemo vjerovatnu ući sa osiguranom titulom prvaka 8-) Koja ljepota brate moj :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 mar 2014, 12:02

Bixente je napisao/la:Gledam karte na http://www.viagogo.de" onclick="window.open(this.href);return false;
Prelistaj malo clanke iz Aprila protekle godine pa ces onda vidjeti zasto se ulaznice za utakmicu Bayern-a ne mogu kupiti preko Viagogo-a... ;) ;)
"My Favorite Ring is Always the Next One"

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 22 mar 2014, 14:28

Neuer - Lahm, Boateng, Martinez, Alaba - Schweinsteiger, Kroos - Robben, Müller, Ribery - Mandžukić

Pep uigrava Martineza na stoperu pred utakmice LP.
Gotze na klupi, koliko god mi bio drag, zasluzio je hladjenje.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 22 mar 2014, 14:32

amerosm je napisao/la:
Prelistaj malo clanke iz Aprila protekle godine pa ces onda vidjeti zasto se ulaznice za utakmicu Bayern-a ne mogu kupiti preko Viagogo-a... ;) ;)
Koliko ja znam jos ove sezone se mogu a tek od iduce sezone je raskinuta suradnja između Bayerna i Viagoga.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 22 mar 2014, 14:35

Stvarno nedostaje neki dobar back up lijevi bek jer Alaba igra skoro svaku utakmicu u svakom takmičenju.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 22 mar 2014, 14:43

anelbavarac je napisao/la: Neuer - Lahm, Boateng, Martinez, Alaba - Schweinsteiger, Kroos - Robben, Müller, Ribery - Mandžukić

Uh koji sastav :o Mainz ima dobru seriju zadnjih 5-6 utakmica su neporazeni,dobili su Leverkusena a sa Schalkeom nerijeseno igrali,Pep ne zeli nista prepustiti slucaju ;)

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 22 mar 2014, 14:48

anelbavarac je napisao/la: Neuer - Lahm, Boateng, Martinez, Alaba - Schweinsteiger, Kroos - Robben, Müller, Ribery - Mandžukić

martinez moze proci na stoperskoj poziciji u duelu sa djavolima ,protiv mnogo brzih i dobro tehnicki potovanim pojednicima nema sta tu traziti ,covjek je prespor ,pozicija zadnjeg veznog koje je njegva maticna pozicija je upravo ono gdje moze dpokazati svoj max.ja bih u dvomecu sa man utd ipak dano diegu van bujetenu sansu covjek je dugo na klupi , mancester nema tako brzu navalu ,a takodje je bez pravih kreativnih veznjaka koji bi mozda i potenicjal navale mogla podici za stepen vise i to ubrzati ,ma u stvari nebitno mi je ko ce biti bitno je dami mancu prdjemo i idemo dalje.
p.s :imam neki filing da danas i zvanicno proslavljamo titulu :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 22 mar 2014, 14:49

Dobro je da se Thiago malčice povrijedio, Pep inače ne bi ni odmorio maksuma. :) . Sve je spremno za uživanje. Idemo im uvaljat' više nego CSKA zapadno od Greenwicha ovim pogubljenim mikrokrediterima, dakako.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Dilah i 5 gostiju.