Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
MrMuscle je napisao/la:Pa valjda zato sto Juve ima ubjedljivo najbolju odbranu u LP i ako neko moze igrati na cuvanje 0:0 to moze Juve.... Ne moze Bayern uzvratiti jer ima 2 ultra kloca u napadu Gomeza i Mandzukica, tipove napadaca koje Chiellini obozava, spore i lose sa kontrolom lopte......GAL je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Svim srcem uz ove momke, zabiti bar jedan gol u Minhenu, pa i ako se doživi minimalan poraz uz taj gol nije strašno.
hipoteticki i ako zabijete po meni realno tesko ali eto ,zasto mislite da bayern istom ako i ne boljom mjerom ne moze uzvratiti u torinu
Ma no sikiriki Juve prolazi jer je najjaci![]()
...... Peluso i treba da igra od 1. minute jer ce vjerovatno Licht biti ofanzivan, pa zato nam treba dr. bek da je malo defanzivniji, iako je realno Asa Roberto Carlos za Pelusa, al' bolje da igra Italijan.....
PS Sretan Uskrs svima koji ga slave...
I ja isto kontam da bi ovo bas mogla biti bomba i da ce se krenut maksimalno ofanzivno po gol a onda dalje cuvati koliko je moguceContentissimo je napisao/la:kuha Conte nesto zajebano za utorak, zivi bili pa vidjeli
Znam da od ove ekipe najbolje slijedi aBd. Glad za pobjedama i voljni momenat kad imamo, možemo bilo koga pobijediti. Toliko trke sinoć, presinga... svi su odlični bili.
Sada već bivši evropski prvak je eliminisan, ali budući prvak Evrope aBd ide kao prvi dalje iz ove grupe.
Šta vam je ba, mi smo velika i nad' sve gladna ekipa.
Fantastičan posao smo odradili, uzeli prvo mjesto, iako su nas skoro svi otpisali nakon tri prva remija. Ponosan na ekipu, kako ne bih bio...
Conte se vraća sad i najbolje aBd tek slijedi.
GRANDE JUVE!
I da Asamoah je bio dosta dobar protiv Intera, aktivan dokle je imao snage. Kad bi se još on vratio u formu sa početka prvenstva, bilo bi pakleno.Mašina će se zahuktati kad najviše bude trebalo aBd.
Tokom januara očekujem teške utakmice, koje ćemo pobjeđivati aBd na snagu i dodatni kvalitet u odnosu na ostale. Tempira se forma, fali Asa, Chiellini previše znači za ekipu, vidjelo se u ova dva meča, neki nisu u formi, a onda pred Ligu prvaka - Juve na kakav smo navikli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.