Ma pusti Casillasa, ne zna ni on sta prica. Ovo je vjerovatno posljedica od vikenda, i tekme sa...........GunnerS je napisao/la:Hajd ti razmisli šta si napisao, Robben i Ribery otpadci ?! Pa što Real hoče Ribery-a ako je otpadak, što je Robben igrao u Realu kad je otpadak ?!Casillas je napisao/la:Klub smo koji drzimo do legendi, kuzis? Ne trebaju nam otpadci poput Robbena i Riberya, nego nam trebaju igracine poput Gutija!omerbavarac je napisao/la:Sta ovo nedate Gutija. Sta ce vam derpe, samo ga uvalite bilo kome.![]()
![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
hahahrob do bagro je napisao/la:Tri Kralja![]()
Al sto ga De Lima drpa
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ahahah
isto ko i sa bilbaom.. samo sto su krenuli odmah su nam zabili
Dudek brani, a kad god on brani Real dozivi debakl... to su pokazivale i utakmice protiv Alcorcona
1:0 za albance, dosad smo imali 300 prilika
Ronaldo ih izbaciva ko slot kovanice
a sta nam nasa legenda Raul u dva napada promasi, stvarno presmjesno hahaha 
a jebote
1:0 za albance, dosad smo imali 300 prilika
a jebote
Uvijek je tu kad ga trebamo - ja ga volim jednako kao Gutija i Ruuda... Svaka cast Kaki!
Idemo, ovdje nesmijemo izgubiti, bila bi sramota
RICARDO IZECSON DOS SANTOS LEITE KAKA!
Idemo, ovdje nesmijemo izgubiti, bila bi sramota
RICARDO IZECSON DOS SANTOS LEITE KAKA!
Haj gledajte dusmani sta Guti radi...
Eto vam vaseg idola Cristiana Ronalda koji je primio nemogucu loptu od Gutija i promasi 100% priliku
Prije toga Ramos glavom na cist gol promasaj, a u istoj akciji Raul ppromasio jos jednu 100% priliku
Ovo nema nigdje.. Raul i Ronaldo su promasili toliko prilika da sam pomislio kako je bolje uvesti Metzeldera da igra u napadu
Al Guti <3 <3 <3 <3
Eto vam vaseg idola Cristiana Ronalda koji je primio nemogucu loptu od Gutija i promasi 100% priliku
Ovo nema nigdje.. Raul i Ronaldo su promasili toliko prilika da sam pomislio kako je bolje uvesti Metzeldera da igra u napadu
Al Guti <3 <3 <3 <3
Tragicar prvog poluvremena:

Asistent i strijelac:

Asistent i strijelac:

Ma cuvaju se da se ko nepovrijedi a profulali su nemoguce ...xD
Guti najbolji pojedinac ..... Dokazao da je bio i ostao majstor....

Guti najbolji pojedinac ..... Dokazao da je bio i ostao majstor....
Casillas je napisao/la:Haj gledajte dusmani sta Guti radi...
Eto vam vaseg idola Cristiana Ronalda koji je primio nemogucu loptu od Gutija i promasi 100% prilikuPrije toga Ramos glavom na cist gol promasaj, a u istoj akciji Raul ppromasio jos jednu 100% priliku
Al Guti <3 <3 <3 <3
Zadnja izmjena: fabio, dana/u 20 jan 2010, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
pa i cuvaju se .... ko gleda tekmu shvatio je to .....fabio je napisao/la:Casillas je napisao/la:Haj gledajte dusmani sta Guti radi...
Eto vam vaseg idola Cristiana Ronalda koji je primio nemogucu loptu od Gutija i promasi 100% prilikuPrije toga Ramos glavom na cist gol promasaj, a u istoj akciji Raul ppromasio jos jednu 100% priliku
Al Guti <3 <3 <3 <3![]()
aje to sprdanje bolan...Guti hoce da se pokaze pred klubicem iz Albanije
koda je ova tekma toliko bitna..samo da se nepovredi neko u njoj
a KAKA` se bori kao da je finale LP ....xD
Neka se on bori u nedalju protiv Malage..hmm nema Higuain-a prosle je seozne u 2 tekme sam uzeo 6 bodova protiv Malage ...4-0 4 gola zabio,,,i 0-1 zabio Pipi
bas je bio usao u formu sa golovima i povredi se 
Guti se za razliku od Ronalda i Raula barem trudi i barem se je pokazao, a ostali su nule i ne mogu ni nekom malom klubicu iz Albanije nesto uraditi
http://www.rojadirecta.com/vshare/15l5j93ntn0 - uzivo
Ako se ko pita sto ne pocinje poluvrijeme, igraci jos nisu ni izasli i ne znam u cemu je problem, uglavnom kako sad stvari stoje, nece ni poceti
evo u cemu je problem, prikazuvaju reflektore od koji samo jedan radi, nema struje u Tirani hahahaha
http://www.rojadirecta.com/vshare/15l5j93ntn0 - uzivo
Ako se ko pita sto ne pocinje poluvrijeme, igraci jos nisu ni izasli i ne znam u cemu je problem, uglavnom kako sad stvari stoje, nece ni poceti
evo u cemu je problem, prikazuvaju reflektore od koji samo jedan radi, nema struje u Tirani hahahaha
aha nije ga bilo 2,5 mijeseca....
pa se trudi malo se pozelio nogometa...a sta mu vrijedi kad ce se ta tekma zaboraviti za 2h
trening koji svako jutro imaju na Valanddebas..........
Nemoj pisati naziv trening kampa kad ga ne znas napisati. Ako je ovo trening, sta bi nam onda Barcelona radilafabio je napisao/la:aha nije ga bilo 2,5 mijeseca....![]()
pa se trudi malo se pozelio nogometa...a sta mu vrijedi kad ce se ta tekma zaboraviti za 2h
Valanddebas
Koji su ovo jadnici u Albaniji. Nestalo struje, ne zna se ni ko pije ni ko placa na stadionu, nisu oni dzabe najavili 600 policajaca, znali su da ce im elektrodistribucija zbog neplacenih racuna iskljuciti struju
Cini se kako su oteli Ronalda, traze otkupninu od 96 miliona

Edit: Dosla struja, sad ce igraci na teren, jos odmoreniji
Edit: Hoce ****, ponovo nema struje
a kako su jadni u pm, sramote
Cini se kako su oteli Ronalda, traze otkupninu od 96 miliona
Edit: Dosla struja, sad ce igraci na teren, jos odmoreniji
Edit: Hoce ****, ponovo nema struje
a kako su jadni u pm, sramote

Jos pola sata i utakmica se odgadja
ej mali neces me ti uciti...vidis da sam ti skratijoCasillas je napisao/la:Nemoj pisati naziv trening kampa kad ga ne znas napisati. Ako je ovo trening, sta bi nam onda Barcelona radilafabio je napisao/la:aha nije ga bilo 2,5 mijeseca....![]()
ne 2:6 nego 2:16
Valanddebas
Zavidne duse su im iskljucile struju
nemogu se pomiriti sa tim da su to Albanci org..znaci REAL ce dobiti 2.5mill eura za 1 polvr 
Dosla struja, u narednim minutama ce se znati je li utakmica odgodjena ili ne
Nastavila se, trenutno 57 minuta
U AlbanijifromeL je napisao/la:What, gdje to nema struje?Casillas je napisao/la:Nastavila se, trenutno 57 minuta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.